Ћирилица Latinica
24.03.2018.
Hronika

Policija uhapsila maloljetnike koji su za noć obili 18 auta

Autor: Redakcija. 0 Ostavite komentar

Pripadnici barske policije tri sata poslije ponoći u prethodno postavljenoj zasjedi uhapsili su dva maloljetnika iz Podgorice koji se sumnjiče za da su samo tokom noći između petka i subote počinili čak 18 teških krađa.

Kako nezvanično saznajemo, R.B. (2004) i E.A (2003. godište) uhapšeni su u ulici Jovana Tomaševića u Baru i to u trenutku dok su obijali jedno vozilo. Sumnja se da su sve krađe počinili tako što su koristeći podesno sredstvo djelovali na brave vozila, koje oštećuju i ulaze i unutrašnjost vozila iz kojih otuđuju stvari i predmete koji su svi pronađeni i vraćeni vlasnicima. 

Pored navedenog, ova lica su priznala i izvršenje dva krivična djela na području Budve, koja su počinila na identičan način.

Inače, kako pouzdano saznajemo, riječ je o povratnicima sa više krivičnih djela, od čega E.A. 56, dok B.R. Ima 10 krivičnih djela.

Kako navode iz Uprave policije, maloljetnici su nakon hapšenja dovedeni u CB Bar radi uzimanja izjave.

"Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da su R.B. i E.A. iste večeri, dakle u noći između 23. i 24.03.2018. godine, na području Bara izvršili 18 krivičnih djela teška krađa na isti način a to je obijanje vozila podesnim sredstvom kojim su djelovali na brave vozila, nakon čega su iz vozila otuđili stvari i predmete koje su pronašli. Službenici CB Bar su pronašli sve otuđene predmete u ovim krivičnim djelima i vratili ih vlasnicima. Osim toga, sumnja se da su ova dva lica prethodno u Budvi počinila dva ovakva krivična djela," stoji u saopštenju policije.

Kako su kazali iz policije, nakon konsultacija sa nadležnim tužiocem, odlučeno je da se krivična prijava protiv ova dva lica tužiocu podnese u redovnom postupku.

"Krivična prijava će biti podnijeta državnom tužiocu za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu po mjestu prebivališta osumnjičenih, odnosno u Podgorici", saopšteno je iz policije.

Izvor: Vijesti

Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Izdvajamo
14.10.2020.
8
Vladika
01.10.2020.
10
Kapela
08.09.2020.
20
Komite(tlije)
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar