Ћирилица Latinica
27.11.2019.
Hronika

Policija zna ko je ubio Klisića i ranio Gardaševića ?

Autor: Redakcija 0 Ostavite komentar

Policija steže obruč oko tri osobe koje se sumnjiče za ubistvo Jovana Klisića i ranjavanje Velizara Gardaševića u Baru.

Prema nezvaničnim informacijama koje je nedavno objavio "Mondo", policija ima operativna saznanja da su u atentatu na Klisića učestvovale tri osobe od kojih je jedna iz Bara i vodi se u evidencijama kao bezbjedonosno interesantno lice. Druge dvije osobe za kojima se traga su navodno srpski državljani.

Jedno od ova tri lica, sumnja se, učestvovalo je i u oružanom upadu u restoran "Savoja" koji se desio u avgustu.

Na Klisića i Gardaševića 1. novembra u jutarnjim satima ispaljeno je nekoliko rafala u trenutku kada su izlazili iz restorana "Savoja". Klisić je odmah nakon pucnjave podlegao povredama, dok je Gardašević pogođen sa dva hica u predjelu trbuha i uspio je da preživi atentat.

Klisić je izrešetan kada je krenuo da sjedne u blindirani audi dok je Gardašević pogođen prije nego je ušao u vozilo na mjesto suvozača.

Smrtonosni rafali ispaljeni su iz automobila marke „seat“. Na Klisića i Gardaševića pucala su najmanje dvojica napadača.

Klisić je teško ranjen uspio da krene automobilom, ali je odmah nakon toga izgubio kontrolu i udario u više parkiranih automobila i kontejner za smeće.

Policija je sa lica mjesta izuzela više tragova koji su upućeni na vještačenje u Forenzički centar u Danilovgradu. Tragovi su upoređivani sa uzorcima DNK lica koja se sumnjiče za atentat i, nezvanično, došlo se do podataka koji ukazuju da su u atentatu učestvovale tri osobe od kojih je jedna iz Bara.

Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Izdvajamo
14.10.2020.
8
Vladika
01.10.2020.
10
Kapela
08.09.2020.
20
Komite(tlije)
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar