Ћирилица Latinica
06.12.2019.
Hronika

Potjernica za Đukićem zbog ubistva Klisića

Autor: Redakcija 2 Ostavite komentar

Agencije javljaju da je Baranin Stefan Đukić (29) osumnjičen je za ubistvo sugrađanina Jovana Klisića (28) u napadu kod restorana "Savoja"  1. novembra u gradu pod Rumijom.

Đukić, koji je nedavno promijenio prezime (bio je Mandić) sumnjiči se da je direktni izvršilac likvidacije Klisića i ranjavanja Velizara Gardaševića.

Prema nezvaničnim informacijama Đukić je ubrzo nakon što je ubio Klisića i ranio Gardaševića, napustio Crnu Goru, dok su uhapšena dvojica saučesnikas u tom i izvršenju drugih krivičnih djela.

Za Đukićem će, prema najavama, uskoro biti raspisana potjernica.

Više sagovornika iz te instutucije tvrdi da je taj dvadesetdevetogodišnjak nedavno promjenio prezime u Đukić.

Ubica je u Klisića i Gardaševića pucao iz “heklera”, koji je nedugo nakon ubistva i pronađen u zapaljenom “seatu” u barskom naselju Bjeliši.

 

Agencije pišu da je Đukić blizak klanu Baranina Jova Đurovića, koji je nakon smrti svog brata Luke preuzeo tu svojevremeno najorganizovaniju barsku kriminalnu grupu.

Đukić, za kojim policija traga i u junu 2013. godine bježao je policiji koja ga je tražila zbog sumnje da je ranio sugrađanina Luku Raičevića (25).

Hapšen je i u septembru 2015. godine u Beogradu je uhapšen sa grupom koja je navodno pripremala više likvidacija. U stanu u kom su uhapšeni policija je pronašla i oduzela arsenal oružja.

Tada je sobode lišen i Baranin Vladislav Šljivančanin (44), kojeg su srpski mediji označavali pucačem Miroslava Kuraka, koji je u odsustvu osuđen zbog ubistva novinara Slavka Ćuruvije, a uhapšeni su bili i Almir Dragišić (34) i Dragan Đokić (34).

Komentari
Vidovita Plana
Vidovita Plana: Ufatiće ga ka na vrbi rodi grozdje. Ne budalajte
06.12.2019 13:11
Marko
Marko: Manda? Nema mi logike
06.12.2019 13:32
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Izdvajamo
14.10.2020.
8
Vladika
01.10.2020.
10
Kapela
08.09.2020.
20
Komite(tlije)
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar