Ћирилица Latinica
01.10.2018.
Hronika

Potvrđena optužnica protiv Kisić-Petrović

Autor: Redakcija 1 Ostavite komentar

Podgorički Osnovni sud potvrdio je optužnicu protiv slikarke Danijele -  Kisić Petrović (65), nastanjene u Baru, koja se tereti da je izvršila krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.


Prema optužnici, ona je  17. decembra 2017. godine, u naselju Mirovica u Baru, u porodičnoj kući, neovlašćeno držala veću količinu vatrenog oružja i municije kategorije “A” i to automatski pištolj sa okvirom bez municije i sa rezervnim okvirom sa 30 komada municije, automatski pištolj sa okvirom sa 20 komada municije, tri okvira za automatski pištolj sa ukupno 50 komada municije, kao i revolver sa sedam komada municije.

Nakon hapšenja optužene, iz Uprave policije CG je saopšteno  da je njenim lišavanjem slobode spriječena likvidacija jedne osobe, čije ime je do danas ostalo tajna.

Kako "Dnevne novine" navode, Kisić - Petrović je u žiži javnosti godinama zbog brojnih podnesenih tužbi protiv sugrađana.

Iz razloga što je često optuživala tužioce i sudije iz Bara, ali i Ulcinja, predmet je ustupljen podgoričkom tužilaštvu.

Komentari
Baćko
Baćko: koga li je htjela da ukrka da mi je znat ova munja ;)
01.10.2018 10:33
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Izdvajamo
08.02.2021.
20
Krstolomci
03.02.2021.
21
E, moj Saša...
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar