Ћирилица Latinica
17.07.2022.
Hronika

Policajci povrijeđeni u obračunu u sutomorskoj diskoteci

Autor: Redakcija 6 Ostavite komentar

Trojica pripadnika Protivterorističke jedinice (bivšeg SAJ-a) Uprave policije, povrijeđena su upotrebom oštrih predmeta u obračunu koji se sinoć odigrao u sutomorskoj diskoteci "Habana".

Policajce koji su bili angažovani kao privatno obezbjeđenje u diskoteci, napala su, prema nekim informacijama, dvojica momaka iz Novog Pazara, koji su se potom dali u bjekstvo. Do obračuna je, saznajemo, došlo nakon što su momci iz Novog Pazara maltretirali jednu gošću diskoteke.

Uviđaj je obavila dežurna tužiteljka Ana Radović iz Višeg državnog tužilaštva.

„Za mogućim izvršiocem se traga. U toku su saslušanja svjedoka. Uviđaj smo jutros izvršili u diskotici „Habana“ u Sutomoru. Preduzimaju se dokazne radnje“, kazala je Radović za Portal "Analitika".

Jedan od policajca zadobio je pet ubodnih rana i nalazi se u barskoj Opštoj bolnici.

„Jedno od tri lica teško je povrijeđeno, dva lica su sa lakšima povredama, ali povrede su na takvim mjestima, pa su mogle ugroziti vitalne organe“, saopštila je Radović za Portal Analitika.

Djelo je kvalifikovano kao teško ubistvo u pokušaju.

Komentari
Spicanin
Spicanin : Dalje diskotek iz centra Sutomora, samo nered i guzvu svara, SIKTER.
17.07.2022 19:12
Rada
Rada: Specijalci Brdjaninovi rade kao privatno obezbjedjenje !? Je li ovo povreda zakona??? Alo, državo, ima li te ???
17.07.2022 19:31
Major Gašpar
Major Gašpar: A sta ce momci,ne rade oni sto im se radi,da se jakaju sa pijanima i drogiranima,elitna jedinica koja ide na najodgovornije zadatke,a plata im mizerija,sta ce momci no da rade! Dajte im plate adekvatne nihovom poslu i riziku toga posla pa nece radit!
17.07.2022 21:18
Mila
Mila: A od kada policajci mogu da rade kao obezbedjenje? Ovo kao nekad Jaredic ,propala drzavo.
17.07.2022 21:59
Sasa
Sasa: Ko su napadaci na policiju ,pisete svasta ,dobro da su zivi ,izbodeni nozevima ..rade ,njihov izbor i borba za egzistenciju...
17.07.2022 22:55
BUCKO
BUCKO: Trojica iz antiteroristicke izbodeni nozevima od dvojice novopazarskih djilkosa pa zacem oni primaju platu i koga su u stanju da zastite kad dozvoljavaju kretenima da ih izbodu i zamisli pobjegnu bas su bili spremni za rabotu koju rade .Antiteroristicka da je srece tu bi trebali najspremniji momci u svakom pogledu ali .......Zelim im brz oporavak i da se manu corava posla,pamet u glavu.
18.07.2022 00:02
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar