Ћирилица Latinica
05.11.2019.
Hronika

Pritvor trojici za koje se sumnja da imaju veze sa ubistvom Klisića

Autor: Redakcija 0 Ostavite komentar

Kako javljaju agencije, Specijalno državno tužilaštvo donijelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv V.L., H.M. i M.V., koji se terete za stvaranje kriminalne organizacije, ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno držanje oružja.
Njima je određen pritvor do 30 dana, nakon čega su sprovedeni u Istražni zatvor, dok je četvrti član u bjekstvu..

Tokom ove akcije bile su privedene još tri osobe, koje su nakon saslušanja puštene na slobodu. Policija sumnja da je ova grupa planirala ubistvo, ali zvanično nije saopšteno ko je bio meta ovog planiranog zločina.

Sumnja se da je V.L. u avgustu maskiran i naoružan ušao u lokal “Savoja”, a da su mu H.M., M.V., kao i još jedna osoba, koju policija traži, bili pomagači. Policija provjerava da li je V.L., koji je tada utrčao u taj ugostiteljski objekat, tražio Velizara Gardaševića, stalnog gosta lokala.

Gardašević je u petak teško ranjen, dok je njegov prijatelj Jovan Klisić ubijen u organizovanom napadu za sada nepoznatih osoba.

Lokal “Savoja” bio je vlasništvo Armina Muše Osmanagića, koji je ubijen u bašti ispred svog lokala. Osmanagić je ubijen 16. septembra 2014. godine iz snajperske puške, a počinilac, niti naručioci nijesu identifikovani, podsjećaju agencije.

 

Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Izdvajamo
14.10.2020.
8
Vladika
01.10.2020.
10
Kapela
08.09.2020.
20
Komite(tlije)
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar