Ћирилица Latinica
16.05.2019.
Hronika

Pronađeno 205 kg marihuane

Autor: Redakcija 0 Ostavite komentar

Vijest nije iz Bara, ali jeste iz komšiluka. Uostalom, vijedna je pažnje.

***

Naime, iz Uprave policije CG dobili smo saopštenje da su  službenici Stanice granične policije Ulcinj, preduzimajući mjere i radnje u cilju otkrivanja i sprječavanja krijumčarenja opojnih droga, a postupajući na osnovu operativnih saznanja, spriječili krijumčarenje oko 205 kilograma marihuane iz Albanije u Crnu Goru.

"Postupajući shodno operativnim informacijma, službenici Stanice granične policije Ulcinj su, 16. maja 2019. godine oko 04,00 časa u mjestu Sutjel, pronašli sedam putničkih torbi u kojima se nalazila biljna materija za koju se sumnja da je opojna droga marihuna. Torbe su pronađene na udaljenosti oko 130 metara od obale rijeke Bojane. Uviđaj je izvršen od strane policijskih službenika Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj" - stoji u saopštenju UP.

Pronađena i izuzeta materija je predata službenicima Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj na dalju nadležnost.

Ukupno je pronađeno 204,8 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana.

Policija preduzima intenzivne aktivnosti na identifikovanju lica koja su opojnu drogu preko rijeke Bojane prokrijumčarila u Crnu Goru.  Kako se zaključuje u saopštenju, granična policija je stupila u kontakt sa kolegama iz granične policije Republike Albanije, radi preduzimanja mjera i radnji iz njihove nadležnosti.

Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Izdvajamo
14.10.2020.
8
Vladika
01.10.2020.
10
Kapela
08.09.2020.
20
Komite(tlije)
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar