Ћирилица Latinica
12.03.2018.
Hronika

Ubijeni Baranin utjerivao dugove za "kavački klan" ?

Autor: Redakcija 1 Ostavite komentar

Baranin Blažo Đurović (39), koji je prekjuče, oko 17.30, ubijen ispred svoje kuće u Ulici vojvode Skopljanca na Voždovcu, bio je navodno povezan sa “kavačkim klanom”, piše Dan.

Kako policija sumnja, Đurović je za kavčane odrađivao iznude, odnosno utjerivanje dugova. Upravo u toj činjenici policija vidi motiv ove surove likvidacije.

Đurović je odranije poznat srpskoj policiji po izvršenju krivičnih djela otmica i iznuda. Crnogorskoj policiji nije poznat, s obzirom na to da se njegova porodica prije više godina odselila iz Crne Gore.

U Đurovića su za sada nepoznati napadači iz automatske puške ispalili najmanje 15 metaka. Likvidiran je ispred kuće u kojoj je živio sa suprugom i dvoje djece. Rafali su se začuli u trenutku kad je Đurović svojim automobilom izlazio iz garaže.

Napadači su pucali iz bijelog BMV-a. To vozilo je preksinoć pronađeno zapaljeno nekoliko kilometara od mjesta zločina, u naselju Kumodraž.

U zapaljenom automobilu policija je pronašla automatsku pušku za koju se vjeruje da je korišćena u likvidaciji Đurovića.

Kako pišu mediji u Srbiji, Đurović se u Ulicu vojvode Skopljanca doselio prije pet godina i sa porodicom je živio u istoj kući u kojoj je živio i njegov rođeni brat sa porodicom.

Braća Đurović su bili uhapšeni prije dvije godine zbog sumnje da su učestvovali u otmici, zbog čega su iza rešetaka proveli godinu i po dana.

 

Analitika/Dan

Komentari
KALAMPER
KALAMPER: JELI OVAJ DjUROVIC RODOM IZ PONARA ILI DUPILA A MOZDA IZ MOJIH MRKOJEVICA
16.05.2018 17:08
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Izdvajamo
14.10.2020.
8
Vladika
01.10.2020.
10
Kapela
08.09.2020.
20
Komite(tlije)
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar