Ћирилица Latinica
23.03.2020.
Kolumne

Domodržnica i prase

Autor: Redakcija 2 Ostavite komentar

PIŠE: Slavko Klisić

Bila je jedna lokalna domodržnica što je naprasno postala starleta u Beogradu, pa je držala vijetnamsko prase kao kućnog ljubimca dok prase nije malo frknulo.

To je valjda gore moderno, nemam pojma... Teke ti je to prase završilo kod ujaka u Šušanj. Ne prasetovog ujaka, no ujaka ove domodržnice.

Ujak jadni ne zna što da čini sa tim skrndeljom od životinje pa u jednoj šušanjskoj kafani pita zanima li koga da pokloni prase. Uru je trajalo u kafani dok nisu razjasnili da je to prase za držanje u kuću (kao ljubimac), a ne za u rernu, što je ovaj jedan htio...

Koliko ima kila to prase pita ovaj, da vidi na koji način da ga spremi!

Rika se čini!

*********************************

Ne znam je li vic ili štogođ, ali kažu da su neku babu pitali koji joj je najmiliji unučić, a ona odgovorila vinjak. Drama!

*********************************

Nema svadbe, veli jedan u kafani (dok su kafane još radile onomad u prošlom vijeku), na kojoj se nisam obrukao. Strijepi od snimka sa potonje na kojoj je bio...

**********************************

Što ne pišeš, veli jedan, više "Riku"? A kako da je pišem pas joj majku jeba kad sam zadnju napisao prošle godine?

Nije vala ni inspiracija problem... Toliko neregistrovanih pacijenata šeta na otvorenom da je svaki od nas pokretna pošalica. "One man meme party"!

A realno i kako da bude ovđe čovjek normalan? Toliko se momenata i smiješnih i lijepih i ružnih izdešavalo da je to kaliž... Nego, zašto ih nisam pisao ovoliko dugo? To zna svako ko me iole zna.

Pored gomile tih smiješnih stvari za ova tri mjeseca, ipak je bilo i nekih ružnih koje mi nisu davale da se smijem... Nebitno! Ono što je bitno je da će proći "korona" kao da je nikad nije bilo, a Ono što nam znači će vazda ostati tu đe jeste... 21. je vijek dobri moji, a stvari su davnih dana u onaj krasni pasale i nema izgleda da će biti bolje!

Komentari
Tu sno gde smo
Tu sno gde smo: A gde smo sad mili moji?? Gde su pune terase, i gde su pare koje sve mogu da kupe? Ehhh, jeste ovaj Bog valaa, a kako njemu niko ne moze u dzep cusnuti nesto? A poznaje li ga ko zaboga?? Da mu se sapne za onog da je bogat, pun kao brod pa da mu posalje neku zastitu na ovaj virus. Al nije ovo virus, neeee. Ovo je zasluzeni odmor ove prelepe prirode, od nas jadnih predatora. Mi nismo sedeli u kafici i uzivali na Suncu uz cvrkut ptica, nee mi smo sedeli i gledali koja devojka koliko dupe ima. Pa gledajte sad u dupe, al majci prirodi koja nam je lepo obrnula ledja. Pre samo par meseci rekoh u jednom pisanju da nas led ubije sto cemo vise, rekoh al niste tada culi od pakosti. I sad kad smo svi isti, zatvoreni sami sa sobom,sad nek bude sto ce biti. Onome dobrom coveku nece njegovo dobro smetati, al kad zlo ostane zatvoreno u kucu sa samim sobom eeeeeeee, sad pare ne rade. Dzaba care sad sve tvoje pare!!! Bog za pare ne mari, a vi za njega niste do sad. Pa sad u miru, sedite doma i pogledajte sebe i svoje. I sta vidite?? Sta??
24.03.2020 12:59
💰💰💰💰
💰💰💰💰: Busi "Busi" gdje burgija "NECE" 🙄🙄
24.03.2020 17:54
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar