Ћирилица Latinica
08.11.2019.
Kultura

"Željeznica u Crnoj Gori kroz vrijeme"

Autor: Redakcija 3 Ostavite komentar

Predsjednik opštine Bar Dušan Raičević svečano je otvorio izložbu fotografija „Željeznica u Crnoj Gori kroz vrijeme“, u Dvorcu kralja Nikole.

Izložba autora Josipa Vebera posvećena je obilježavanju jubileja, 60 godina pruge Titograd - Bar. Pokrovitelji izložbe su  Željeznička infrastruktura Crne Gore i JP „Kulturni centar“ Bar, uz podršku Opštine Bar, Željezničkog prevoza Crne Gore, Montekargo AD, "Održavanja željezničkih voznih sredstava" i Osnovne škole „Jugoslavija".

 

Komentari
Lola
Lola: Šta ovaj klaun zna o željeznici CG. O slikama i željeznici jadno je da se išta pita ovaj preparirani golub.
08.11.2019 15:50
Božo
Božo: Za Lolu,nije mi jasno kako ste zaključili dali je golub prepariran ili nije,važno je da je golub prevrtač.Napominjem da je naš gradonačelnik pravi lider iako zelen i mlad ima znanje a steći će i iskustvo,sad se oženio.Mogu vam reći bit će nešto od ovog goluba pa makar bio i pismonoša
08.11.2019 16:37
Gano
Gano: Za Boža, što guraš nos svuda? Dali je golub prepariran ili ne ti nemoj da brineš. Dali je visoko letač ili prevrtač njegova stvar. Tačno da je friško učetvoronožen. Nabija kondu, discipliniran je i j.. e svaki dan ujutro prije izlaska sunca.
12.11.2019 22:11
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar