Ћирилица Latinica
23.04.2019.
Kultura

Povodom Svjetskog dana knjige: Promocija časopisa br.3 Udruženja "Nekazano"

Autor: Redakcija 0 Ostavite komentar

Međunarodno Udruženje književnih stvaralaca i umjetnika "Nekazano" pripremilo je bogat program kojim će obilježiti 23. april - Svjetski dan knjige i autorskih prava.

Juče je u "režiji" ove asocijacije predstavljeno književno stvralaštvo Svetozara Đurišića i Srđana Lekovića u Srednjoj ekonomsko – ugostiteljskoj školi, uz prisustvo i učešće još i učenika srednje poljoprivredne škole.

Danas Narodna biblioteka i čitaonica „Ivo Vučković“ organizuje akciju besplatnog učlanjenja svih profila čitalaca pod sloganom „Učinite nešto dobro za sebe, budite član Biblioteke“. Upis se vrši u terminu od sedam do 19 sati.

U isto vrijeme zainteresovani korisnici usluga mogu dobiti na poklon knjigu iz neobrađenog fonda Biblioteke.

Od 17 do 19 sati na Šetalištu kralja Nikole, ispred Dvorca,  biće organizovana prodajna izložba knjiga uz perfomans „Uzmite mikrofon i kažite pjesmu“,  gdje će svi pjesnici i ljubitelji knjige moći da govore svoje ili tuđe stihove.

Nakon toga, od 19 časova, u Dvorcu kralja Nikole na programu je promocija Časopisa za književnost i umjetnost „Nekazano“ br.3.

Učestvuju autori zastupljeni u časopisu, pjesnici iz čitavog regiona, ljubitelji knjige, djeca PPU „Svetionik“,učenici srednje ekonomsko – ugostiteljske škole, klapa KUD „Jedinstvo“, kao i učenici Muzičke škole koji će melodijama sa klavira i gitare uljepšati veče.

Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar