Ћирилица Latinica
15.12.2017.
Kultura

Počelo snimanje spota za pjesmu “Sveti Jovan Vladimir”

Autor: Redakcija 0 Ostavite komentar

Snimanje spota za pjesmu “Sveti Jovan Vladimir”, sa albuma prvijenca Danice Crnogorčević, vokalne solistkinje i interpretatorke duhovne i etno muzike, počelo je danas u hramu Svetog Jovana Vladimira. 
 
Ekranizacija je povjerena “Bubulj produkciji” iz Bara, na čelu sa Dejanom Senićem i Brankom Maljevićem.

“Odlučili smo da ovo bude prva pjesma s albuma za koju ćemo snimiti spot. Kadrove danas snimamo u hramu Svetog Jovana Vladimira, prelijepoj građevini koju ko god vidi ostane bez daha. Mislim da će ovo biti samo moj mali doprinos da ljudi koji ne žive u Baru ,vide i osjete makar djelić ove atmosfere. Prije svega ovo je veliki blagoslov, jer nije tipično mjesto za snimanje, ali pjesma je duhovnog karaktera u etno stilu i vjerujem da će slušaocima biti milozvučna i molitvena. Ne sumnjam da će ekipa ‘Bubulj produkcije’ to lijepo uklopiti”, kazala je za Radio Bar i Bar Info Danica Crnogorčević.

 

Njen album prvijenac bi trebalo da bude objavljen do kraja godine u izdanju “City recordsa”.
 
“Ostalo je još da se uradi dizajn. Snimali smo u studiju Andreja Andrejevića u Beogradu.Tekstopisac duhovnih pjesama Zdravko Ostojić je iz Makedonije. Na albumu će se među deset pjesama naći i pjesme Vladike Nikolaja Velimirovića. Jednu pjesmu  je napisao moj suprug đakon Ivan Crnogorčević, čak sam  i jednu ja komponovala”, zaključila je Crnogorčević.

 

Izvor: barinfo.me

Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar