Ћирилица Latinica
16.12.2019.
Kultura

Promocija Laloševićeve knjige

Autor: Redakcija 3 Ostavite komentar

"Moj kaleidoskop" - naziv je knjige Vasilija Laloševića koja će sjutra (utorak) od 19 sati biti promovisana u Dvorcu kralja Nikole na Topolici.

Pored autora, o ostvarenju poznatog političara i novinara, govoriće novinarka i književnica Jovanka Ljubenko - Matunović, paroh barski protojerej Jovan Plamenac i novinar i književnik Milan Vujović.

U programu promocije će nastupiti Brankica Mandić, Klapa "Jedinstvo", Božo  Gagović, Gajo Ugrenović i bend "Akademija".

Vasilije Lalošević, diplomirani žurlanista, dugogodišnji je prepoznatljivi narodni poslanik u Skupštini Crne Gore i saveznom parlamentu bivše zajedničke države sa Srbijom. Nekadašnji je direktor i glavni i odgovorni urednik Radio Bara.  Trenutno je odbornik u Skupštini opštine Bar.

 

Komentari
Cetko
Cetko: Bravo Vasko. Čestitke. Ne sumnjam da je bogat sadržaj. Vidimo se u utorak.
16.12.2019 11:40
PRISTAN
PRISTAN: Sto je ovo braco moja svi postadose pisci i pjesnici e jes ovo barsko podneblje bogato talentima za nevjerovat nicu brate ko pecurke poslije kise pocev od Badanja iz Vira pa zavrsno sa Lalozevicem a izmedju njih ima jos 20tak sve bolji od boleg blagos nama s njima ko ce to da cita kad omladina vise nista ne cita osim tipkanja po telefonima a stara generacija pomatufila i nije im ni do cega a ne da cita razne gluposti. BADANJ je zakon bar moze covjek da se nasmije u ovom sumornom vremenu.
16.12.2019 12:38
Од брата
Од брата: Све нај за Васка.
16.12.2019 19:00
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar