Ћирилица Latinica
13.05.2018.
Politika

Aktivnosti DPS-a: Mjerili građanima šećer i pritisak, obećali bespaltan prevoz za đake i penzionere

Autor: Redakcija 5 Ostavite komentar

Iz OO Demokratske partije socijalista saopštavaju da će „nova opštinska vlast, nastavitinakon 27. maja sa svim dobrim praksama koje su ustanovljene u proteklom periodu“.

Jedna od njih, kako kažu, po kojoj je Bar nedvosmisleno osoben u okruženju, je i uvođenje besplatnih linija u gradskom prevozu za penzionere i učenike.

„Ne treba posebno podsjećati od kolikog je značaja ovakav vid socijalne brige za najranjivije društvene kategorije, i koliko ovakva vrsta javnog servisa pogoduje i olakšava život svim penzionerima i učenicima, naročito onima koji dolaze iz udaljenijih krajeva naše opštine.

U smislu naglašene odgovornosti prema socijalno ugroženim kategorijama, nova opštinska uprava će nastaviti sa dosadašnjom dobrom praksom i proširiti postojeći paket autobuskih linija i na druge krajeve opštine. Na taj način, uskoro ćemo biti u prilici da obezbijedimo veću udobnost i bolji kvalitet svakodnevnog života za stanovnike sa kompletne teritorije naše opštine“ – saopštili su iz DPS-a Bar.

Obilježili Dan medicinskih sestara

Povodom međunarodnog Dana medicinskih sestara, Ženska alijansa Demokratske partije socijalista - ŽAD iz Bara u saradnji sa Udruženjem medicinskih sestara i babica Crne Gore, organizovala je juče na nekoliko punktova u gradu besplatno mjerenje pritiska i nivoa šećera u krvi, kao i savjetovanje u vezi sa trudnoćom i dojenjem.

„Ovo je još jedna u nizu humanitarnih i društveno odgovornih akcija koje Ženska alijansa DPS u kontinuitetu organizuje na teritoriji opštine Bar. Povodom međunarodnog Dana medicinskih sestara, ŽAD će upriličiti i druženje medicinskih sestara sa građankama Bara, u restoranu Riva na gradskom šetalištu“ – stoji u saopštenju OO DPS Bar.

 

Komentari
Dijagnostičar
Dijagnostičar: E aveti prošlosti !!! Od vas se dobija i secer i pritisak i - RAK, a ne da vi mjerite nekome. .. Vi ste metastaza cijele Crne Gore, bando prodata lopovska i izdajnicka....
13.05.2018 11:02
E bruke
E bruke: Ne brukajte svetu profesiju medivinske sestre jer ste je srozali na 50 evra ispod ruke mjesto od plate da zive.Natovarili ste im sijaset bolesnika vladajuci evo 30 godina.Vise ima secerasa no zaposlenih sram vas dpsovska bilo.Mjerile secer sucim se budala fali pametni se stidi.
13.05.2018 13:07
Komgrap
Komgrap: Šta reći bez - bljak.
14.05.2018 00:01
Branka
Branka: Jeli ih odvela Keca poslije u privatnu nekegalnu ginekolosku ambulantnu u zgradi vujacuca gdje je Sonja Srzentic od uglednog gospodina Ratka Vujacica dobila dio stana gratis????
14.05.2018 08:25
Dragana
Dragana: Je li se pise odvojeno,kako ste informisani a jako pismeni:) hahahha
18.05.2018 22:39
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar