Ћирилица Latinica
05.07.2021.
Politika

Blagoslov patrijarha Porfirija: DF da čuva interese SPC i vjernika u novoj Vladi

Autor: Redakcija 4 Ostavite komentar

Nakon posjete Rusiji, lideri DF- a Andrija Mandić i Milan Knežević susreli su se sa Njegovom Svetošću patrijarhom srpskim gospodinom Porfirijem.

„U srdačnom i bratskom razgovoru, lideri DF-a su dobili blagoslov od njegove svetosti patrijarha Porfirija da u novoj Vladi čuvaju i brane interese naše svete Srpske pravoslavne crkve i vjerujućeg naroda Crne Gore. Njegova svetost gospodin Porfirije je istakao da visoko poštuje borbu koju su  lideri DF -a vodili u vremenu napada na čast, imovinu i dostojanstvo SPC“, navodi se u saopštenju Demokratskog fronta.

Zahvalivši se na prijemu, ističe se u saopštnju, lideri DF- a su prenijeli želje vjerujućeg naroda da uskoro dočeka svog patrijarha Porfirija u svetinjama Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori.

Komentari
Drnodje
Drnodje: Američka ambasada je stava da Srbi ne mogu u Vladu, čak i da osvoje 90 posto glasova. Njihov blagoslov je veća svetinja od blagoslova patrijarha za ove izdajnike Bečićija i Krivomozgića Judu. Sitan je DPS šta su spremni ovi špijuni sa 14 poslanika podrške da urade protiv Srba i srpske Crkve.
05.07.2021 11:31
МИЛОШ
МИЛОШ: Мандић и Кнежевић, два КРАЉА. Једини које нико не може да купи. Педерима смета што воле Београд и Москву. Ајде педери сад ударајте миниусе да видимо колико вас је. Волите буљу, а ?
05.07.2021 16:22
Дамјан
Дамјан: ДФ, једини који није изневјерио народ. Све друго је содома и комора, све фукара и педерлук.
05.07.2021 16:23
Za tri kralja
Za tri kralja: Zalosno lijepo ime a ti teska budala sto hvali to bar ne boli kralju maca.
06.07.2021 16:13
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar