Ћирилица Latinica
09.01.2018.
Politika

Božićni koktel NSD: DF preuzima breme odgovornosti

Autor: Redakcija 4 Ostavite komentar

U barskom hotelu „Sidro“ Opštinski odbor Nove srpske demokratije (NSD)  priredio je sinoć  tradicionalni božićni koktel.

Pored čelnika i članova OO najveće opozicione stranke u Baru, skupu su prisustvovali i potpredsjednici NSD dr Strahinja Bulajić i Slaven Radunović, kao i član predsjedništva mr Dejan Đurović, te predstavnici Demokratske narodne partije Maja Vukićević i Vuk Vujović.

Pozdravljajući prisutne, predsjednik OO NSD Bar, Bogić Beli Mitrović, kazao je da uprkos stravičnom teroru vlasti, koji se ogleda prije svega kroz progon lidera DF-a Andrije Mandića, Milana Kneževića i Nebojše Medojevića, DF ostaje najsnažniji i najzanačajniji politički faktor u opoziciji.

„Što bi Fridrih Niče rekao : Ono što nas ne ubi – to nas ojača. Baš ova misao najbolje ilustruje stanje Demokratskog fronta, čiji je najveći konstituent NSD. Osim silovanja pravde, podmetanja i krađe izbora od strane vlasti, suočeni smo i sa bočnim udarcima takozvane građanske opozicije, koja je suštinski salonska, i koja se ne takmiči sa partijama na vlasti, već joj je primarni cilj da uruši DF kao najsnažniju opozicionu strukturu.Čini se ponekad kao da ti „malograđani“ imaju iste nalogodavce kao i Demokratska partija socijalista. No, i te nalete stoički izdržavamo, spremni da preuzmemo istorijsko breme odgovornosti i veoma brzo osvojimo vlast u Crnoj Gori i Baru“ – kazao je Mitrović.

Komentari
Ratka
Ratka: Niče, Niče, Evo Milo Već Uzmiče
12.01.2018 02:57
Momo
Momo: Naprijed DF
12.01.2018 11:15
Karanikic
Karanikic: Prvi put u zivotu sad cu glasati za vas
12.01.2018 14:19
Pop
Pop: Jedina istinska opozicija ste !!! Df je zakon!
12.01.2018 16:43
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar