Ћирилица Latinica
23.01.2019.
Politika

Cakan i Biram Bar traže da se zaustavi gradnja vrtića

Autor: Redakcija 7 Ostavite komentar

Sve što ima da kaže o sječi čempresa i izgradnji vrtića, Biram Bar je rekao jasno i glasno. U kampanji, na zasjedanju i glasanju ovim povodom u Skpuštini, u kasnijim javnim nastupima, ocijenjeno je iz ove stranke na čijem je čelu Radomir Cakan Novaković.

Mi od toga nismo i nećemo odustati. Smatramo duboko pogrešnom odluku da se ovo radi po DUP-u iz 2009. godine.

Zapaljiva retorika neće pomoći ni građanima ni čempresima kojih više nema. Pozivamo još jednom sve aktere da zaustavimo gradnju, sjednemo i razgovaramo“, istakli su iz Biram Bar i dodali:

Spremni smo da još jednom razmotrimo građansku inicijativu i o njoj razgovaramo na najboljem mjestu – Sali Skupštine opštine. Napominjemo, takođe, da su vrata naše kancelarije svakodnevno otvorena za sve građanke i građane Bara'.

Oni su naglasili da nijesu tražili savjet od Demokrata kada su ulazili u vlast, te da im ne treba  ni njihov savjet da li će, kada će i kako izlaziti iz vlasti.

„U Biram Bar su odgovorni ljudi, afirmisani u svom privatnom poslu, koji znaju dobro da procijene šta im je činiti i ne trebaju im savjeti profesionalnih političara“, istakli su iz ove stranke i zaključili:

„Podsjećamo sve, još jednom, da je za sazivanje sjednice Skupštine, po Poslovniku, potreban zahtjev jedne trećine odbornika- tačno 13, da trenutno ima 9 potpisa, kao i na činjenicu da BB ima 5 odbornika u Skupštini. Matematika je, za one koji znaju i žele da računaju, više nego jasna“.

Komentari
Roko
Roko: Cakan dosljedan! Brat i sampion !!!
23.01.2019 16:19
Љутко
Љутко: Браво!
23.01.2019 17:33
Glasac
Glasac: Pa hajde sad odbornici naseg DPS- a koji sjedite tamo jer se neko potpisao za vas da tamo sjedite, DR Joco, Nikice, i ostali za koje znamo sigurno da ovo ne podrzavaju, sazovite sjednicu, zasto niste sacuvali ovaj prostor, da, vrtic je trebao da se pravi ali ne u dvoristu gimnazije, mnogo jadno. Stidim se sebe kao vaseg glasaca ...hej koja sramota, Nikice potpisali smo kad je tebi trebalo, Doktore i za Vas, Vanesa i za tebe je tvoja majka zvala okolo, Bozo sta reci o tebi, hajde sad se pokazite napravimo ovdje park za nas kad ostarimo, za nasu unucad, ali ne vi ste se vec snadbjeli placevima i kucama pored mora, steta smo smo svi smrtni.Smrt je kod svih jedino izvjesna. No za vas koji ubijate zivotinje- ekipa SD lovaca sta je za vas staniste od 90 cempresa :(
23.01.2019 19:34
Slobo
Slobo: Definitivno ,niko od odbornika DPS nema svoje JA.Nek promijene ime u BIRAM MILA.LJepse im stoji.
23.01.2019 22:36
Goci
Goci: Demokrate ispolitizovale proteste, zbog njih vise niko nece da dodje, sve ciljano, samo glume opoziciju. Provaljeni ste bre, teletabisi. Ne trebaju nam stranke tamo
24.01.2019 00:44
Cccc
Cccc: Ko hoće da uporedi Biram Bar sa ostalima a posebno sa dresom jasno mu je ko je pravi izbor. Stidim se i da navedem Orlandova i njegove!!!
24.01.2019 07:02
Vido - Vit
Vido - Vit: Trazi, odakle iz New Yorka ili iz tople sobe, odbornici, odakle iz kuca. Sramno, svi ste mogli da izadjete ispred policije i obezbjedjenja i bager sa maloljetnom djecom koja su hrabrija od vas da pokazete da trazite, a ne da lazete da trazite. Dao je prvo saopstenje neko clan kabineta nego kao predsjednik Biram Bar. Cakan zan da razdvoji kad u kojoj funckiji daje izjave. Ovo je zaista komedija. On je preuzeo odgovornost i on se nesto pita. Ajmo ovako, zasto ne zaprijetis raskidom koalicije ili podneses ostavku jer su ti gradjani kojima si obecao nesto i za sto si glasao ponizeni. Adje tako uradi pa da ti vjerujemo. Ova saopstenja koja su u rangu osnovne skole sa narodnim floskulama tipa dan je jer sija sunce, ili bolje biti ziv nego mrtav, to je tragikomicno. Ono kafa provjeravas saopstenje sve ti lupa srce od adrenalona. A ne znam da li znas da se adrenalinom hrani NESPOMEN.
24.01.2019 16:45
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar