Ћирилица Latinica
04.05.2018.
Politika

Cakan na tribini u MZ Šušanj: U ovo sam ušao da bismo ostvarili pobjedu

Autor: Redakcija 9 Ostavite komentar

Lista "Radomir Novaković Cakan – Biram Bar" nastavila je seriju susreta i razgovora sa građanima u Baru. Ovoga puta sa stanovnicima MZ Šušanj.


U hotelu “MD” na jučerašnjem skupu ove liste, kako tvrde u saopštenju, prisutno je bilo oko 100 građana.

Na tribini su, pored nosioca liste Radomira Novakovića Cakana, učestvovali kandidati za odbornike sa liste Biram Bar iz Šušanja: Vladimir Lekić, Tijana Ristović, Milija Šćepanović, Sonja Simonovska, Jelena Srzentić, Milica Stanišić Vuković, Maja Čakalović i Dejan Rešetar.

Predstavljajući se i zahvaljujući na posjeti Sonja Simonovska je rekla: "Iza mene stoje rezultati, a danas ispred mene stoji Cakan. Zato sam izabrala Biram Bar."

Otvarajući tribinu, nosilac liste Biram Bar – Radomir Novaković Cakan je rekao: "Tim mi je oduvijek bio na prvom mjestu. Ali, kao bivši sportista, ušao sam u ovo sa željom ne da učestvujemo već da pobjedimo. Mislim da su mnogi od vas koji ste došli ovdje prepoznali pobjednički mentalitet ove grupe ljudi."

Novaković je zatim istakao: "Ne želimo da držimo govore kao svi drugi. Želimo da čujemo koji su vaši problemi i šta treba da uradimo u prvih godinu dana poslije izbora. Ne želim o tome šta će biti za 4 godine. Poslije godinu dana ćemo ponovo doći pred vas i pitati vas da li ste zadovoljni našim radom. Ukoliko niste – mi ćemo odstupiti. Nismo se rodili u fotelji."

Svaki dio grada ima svoje probleme, rekao je Novaković i dodao da su ti problemi uglavnom povezani sa vodosnadbjevanjem, odvozom smeća, kanalizacijom, putnom infrastrukturom. Biram Bar je dio rješenja- a ne dio problema.

"Boriću se da poslove nabavke koje raspisuje opština Bar dobiju firme iz Bara. Tako pare od građana Bara ostaju u našem gradu, a i dobićemo nova radna mjesta", rekao je Novaković. "Da se tako može mi dokazujemo i kroz našu kampanju. Bilbordi, lifleti, majice, upitnici, TV reklame - sve što se radi u ovoj kampanji radi se u ovom gradu. Time mi iz Biram Bar punimo budžet svog grada, a ne nekih drugih."

Jedno od najčešćih pitanja je bilo pitanje legalizacije objekata. "Želimo da razgovaramo o legalizaciji i koja je cijena prihvatljiva za građane, a ne za opštinu. Moramo da omogućimo svima da legalizuju svoju imovinu po cijeni koju mogu da plate, a to sigurno nije ova cijena koja sada poluzvanično kruži gradom", podvukao je Novaković.

"Upravo zbog toga je ekipa stručnjaka iz Biram Bar napravila svoj predlog sa cijenama legalizacije. On je potpuno drugačiji od svih predloga koje smo do sada vidjeli u Crnoj Gori. Vi ste u Šušanju imali priliku da ga prvi vidite, ali uskoro sa njim izlazimo pred sve građane Bara."

Građani su iznijeli nekoliko predloga, a među njima i da se napravi ribarska pijaca u Baru, da se napravi Park prijateljstva, da se više uključe NVO organizacije u rad skupštine, da se poveća odgovornost mjesnih zajednica i da se one više uključe u rad Skupštine opštine ali i izvršne vlasti.

“Skup je trajao preko 2 sata, a novi susret je dogovoren poslije izbora 27. maja” – stoji u saopštenju liste “Radomir Novaković Cakan – Biram Bar”

Komentari
Bato carinik
Bato carinik: Jos kad bi mi neko rekao sta istinito vidi u ovom prevarantu Cakanu koju je za novac i funkciju prodao cijelu opoziciju, bio bih sretan. Kukavicje jaje DPS-a i policije, eto to je ucijenjeni Cakan. Sramotno je sto se nakon izdaje uopste kandiduje.
04.05.2018 16:46
Patke
Patke: Bez obrazovanja, bez ikakve ideje. Seljak.
04.05.2018 17:29
Šušanj
Šušanj: Bato, patke, samo vi glasajte te svoje , izgleda da vam je dobro sa njima. Barani će da glasaju za Bar i Cakana.
04.05.2018 18:27
Edo Šišmakov
Edo Šišmakov: Cakan je jedan gospodin bez njega name vlasti u Baru. Srecno !
04.05.2018 18:58
Samo vas gledam
Samo vas gledam: Žalosno je što od ovoliko partija i listi čovjek nema za koga da glasa... Cakan, dps-sd, sdp, df-snp pa sve prevarant docprevaranta, kad vidim koga su sve stavili na liste nije mi dobro , pola njih je nepismeno, reketaši, lopovi...
04.05.2018 19:52
za patke
za patke: nenapisa kolko si skolovan ako jesi sto se nekandidujes nego palamudis a krijes se iza laznog profila daj ime prezime obrazovanje i sto je najvaznije da cujemo te genijalne ideje CAKAN ZA MNOGE POJAM STO BI DAO DA SI NA MOM MJESTU DA TE MRZE A DATI SE DIVE IDEMOOOOOO
04.05.2018 20:19
Odg za patke
Odg za patke: Vidi se da si i ti nepismen kao i ovaj sto vas kupuje za jedne patike.
04.05.2018 22:50
Suan
Suan : Neće ga ni Zagi Bolt glasat.P.S.Dotakli smo dno.
04.05.2018 22:53
Лауфер
Лауфер: Цакан и ако узме мандат, мјењаће га са ДПС ом за предсједничко мјесто, ако им тај његов мандат буде потребан, ако не нико га неће ни виђети више но смрдљив сир. Имаче данас је Србин сјутра је са Вехабијама, прекосјутра је грађанин, ни воно ни вода, превара и ДПС играч!
05.05.2018 11:00
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar