Ћирилица Latinica
20.02.2019.
Politika

Cakan: Pozdravljamo odluku premijera, tražićemo drugu lokaciju za vrtić

Autor: Redakcija 14 Ostavite komentar

Stranka Biram Bar pozdravlja odluku premijera Crne Gora Duška Markovića da se prekine sa izgradnjom vrtića, a lokacija vrati –koliko je god to moguće – u prethodno stanje.

Radomir Cakan Novaković,predsjednik ove stranke koja u barskom parlamentu ima pet izabranih predstavnika građana i sudjeluje u vlasti, kazao je u izjavi dostavljenoj "Barskom portalu" da  će se njegovi odbornici založiti za organizovanje razgovara sa predstavnicima Građanske inicijative o najboljoj lokaciji za izgradnju novog vrtića u Baru.

"Pokazalo se još jednom da je razgovor sa građanima i slušanje njihovih zahtjeva najbolji put u politici. Upravo slušajući želje građana, Biram Bar je glasao na sjednici SO Bar za građansku inicijativu, a protiv izgradnje vrtića na lokaciji koja je predviđena DUP-om iz 2009 godine.  Sa druge strane, nadamo se da će i opozicija u Baru izvući nekakav nauk iz svega što se desilo. Prije svega, da ne napadaju Biram Bar- jer smo mi oduvijek bili dio rješenja, a ne problem" - poručio je Novaković.

Komentari
Emina lukolić
Emina lukolić: Puno povjerenje u vas!!!🍀
20.02.2019 12:13
Bar
Bar: Hvala Dusku Markovicu I Dps-u A ne tebi Cakane,Dps je inace bio uzdrzan Po tom pitanju Ali opet see pokazalo da su najbolja partija
20.02.2019 12:21
STOJAN
STOJAN: CAKANE znam te odlicno Radi svojom glavom pusti MICA ORLANDICA nikome nije dobro donijo to je stari prevarant .jes da ne glasam za vas ali pusti njegove savjete jer on je najzasluzniji za gradnju vrtica na ovoj lokaciji jer je dobar TAL imao od Vujacica i ekipe.
20.02.2019 12:25
Jovan
Jovan: Po ovome se vidi da je kraj DPSu cim Dusko povlaci sam poteze MILO o glavi ti rade .
20.02.2019 12:26
Za Bar
Za Bar: Cuti poltronuLizoguzu kako te nije stid da pišeš i velicas DPS ovce Barske ko je do juce izvodio partijsku policiju da mlati Barane i Baranke pisali ste da nema Barana i svasta sto vam je palo na pamet da li cete se imalo zastidneti vasim ponašanjem cisto sumnjam vi ste bez obraza sta ce sada Dusanka baba Branka kad vide da ih Dusko ne J..... Ni 5 posto razmisljaju li o a stavkama cisto sumnjam. Sta bi sa Micom i njegovim pijunima oni kao imaju stav mozda imaju stav ali nemaju mozak cim sa njima manipulišu ko bravima sta imaju sad da kazu neka izadju bar nekim saopstenjem ako smiju. Dusko kralju ti si za medalju.
20.02.2019 13:07
Milos
Milos: Bravo,da bi se sve zavrsilo kako treba i da ne bi bilo pobjednika i porazenih,nova lokacija da se nadje sto prije i da se pocne gradnja vrtica.Bravo Biram Bar na iskrenoj podrsci.Nisam njihov glasac ali sam prepoznao iskrenost i podrsku.P.S.Bar ima toliko prostora lako cemo naci lokaciju.
20.02.2019 13:50
Sale
Sale: Sram te bilo! Nisi stao uz narod nego si samo filozofirao a sada ti je laknulo jer mozes da lazes kako si bio uz narod uvjek!
20.02.2019 14:17
Bar
Bar: Cempresari dolje,narocito ti lizoguzu,opet CE nam djeca Po 5o u grupu,
20.02.2019 14:53
Bar
Bar: Da see zgrada radila I ja bi bio prvi protiv a ovako vrtic je bio prijeko potreban,briga me I za dps I druge partije Niko mi nije nista dao sto nisam Sam zaradio,
20.02.2019 14:55
Za Bar
Za Bar: Cuti blavoru brzo li promijeni plocu malo prije velicas DPS a sad palamudis ti si sam zaradio jeste loplngirao si uz njih poltronu podguzna muvu. Tisina Bre u rupu.
20.02.2019 15:22
Bar
Bar: A boli meuvo za politiku
20.02.2019 17:06
Гога
Гога: Aj ne prdi pogusi nas sa svojim smradom
20.02.2019 18:12
Komgrap
Komgrap: Pobjeda normalnih ljudi protiv sumanute ideje i projekra.Sad da se zasuču rukavi i da se brzo nađe nova lokacija.Sva papirologija se za 3ipo mjeseca moze zavrsiti i da radovi krenu.Ako neko hoce dalje da dijeli narod neka onda oteze i prijeti da ce preusmjerit pare.Samo jako,BARPAMTI.
20.02.2019 19:27
Vido
Vido: Mozete li da zamislite drzavu u kojoj Cakan, Maloljetni delikvent, clan i organizator kriminalne grupe Calabrese, prije nekih 30 godina, dakle kada krivicno djelo OKG nioje postojalo u KZ Crne Gore, bivsi svercer patika na relacini Bar Bari, bivsi drug italijana koji su zivjeli u Baru tokom tranzita cigareta, i tako dalje i tome slicno da ne kpominjem fiktivnu uveyenu robu na umanjenje fakture, KOPIJE a postojanje samo jedne kolicine original koja se samo vrti kroz zalihe i papire na carinu. E sad zamislite da on sa 3 razreda trgovisnke skole pozdrvlja odluku premijera. E sad mi pricamo o nekim novim vrijednostima, o vladavini prava, o drzavi gdje Zakon vazi za sve, pravom sistemu vrijednosti. Da li je ovo realno i da li Bar ovo sebi smoje da dozvoli.
27.02.2019 08:44
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar