Ћирилица Latinica
11.06.2021.
Politika

Cakanovi u predizbornoj ofanzivi: Održan sastanak koordinatora za Sutomore

Autor: Redakcija 9 Ostavite komentar

Nastavljajući sa unapređenjem svog rada, a u skladu sa stavom utvrđenim još pri osnivanju- da će biti bliže građanima, Biram Crnu Goru je sinoć, poslije nedavnog sastanka koordinatora Šušanj, održala i sastanak koordinatora u Sutomoru, saopšteno je iz ove stranke na čijem je čelu Radomir Cakan Novaković.

Na sastanku se govorilo o problemima koji muče građane, a posebno o legalizaciji, lošem radu javnih preduzeća kao i predstojećoj turističkoj sezoni. Akcenat je dat na probleme vezane za novo šetalište.

Sastankom je predsjedavao predsjednik MO Sutomore i šef izbornog štaba Stevo Novaković, a pored njega prisutni su bili i članovi Predsjedništva partije Ljubiša Tadić i predsjednik opštinskog odbora Ljubomir Vukoslavčević.

Predsjednica SO Bar Milena Božović je rekla da će se sa mjesta na kome se nalazi boriti za jednak razvoj svih djelova Bara, ali i da će, kao neko ko živi u Sutomoru, biti svakodnevno na usluzi svojim komšijama.

Stevo Novaković, potpredsjednik opštine, naglasio je da samo otvorenim razgovorima sa građanima- u kojima ćemo reći jedni drugima iskreno šta mislimo, možemo Sutomore i Bar povesti naprijed. On je posebno naglasio značaj ove turističke sezone i nezadovoljstvo turističkih radnika onim što je do sada urađeno po tom pitanju.

“Građani Sutomora danas za komšiju imaju predsjednicu SO Bar Milenu Božović, ali i potpredsjednika opštine Steva Novakovića. To im daje nadu ali i mogućnost da se neki od višegodišnjih problema konačno počnu rješavati na zadovoljstvo svih”, istakao je Radomir Novaković Cakan, predsjednik Biram Crnu Goru.

Na sastanku je takođe bilo govora i o izbornoj spremnosti ovog MO i istaknuto je kako je atomosfera pobjednička i da se u Sutomoru očekuju odlični rezultati, naveli su u saopštenju iz stranke Biram Crnu Goru.

Komentari
Sparta
Sparta: Idete u politicku proslost prevaranti
11.06.2021 22:17
Sime,Mate,Jure
Sime,Mate,Jure: Stigao cirkus Eldorado u nase malo misto ajme gospe moja kolko Mulaca.
12.06.2021 08:02
Nole
Nole: Šta je sa Maljevikom i onim projektom sad to niko ne pominje. Pitajte Cakana
12.06.2021 10:57
Oooo
Oooo: Sou
12.06.2021 11:02
Za noleta
Za noleta : Ne cakana nego brana maglu vaseg sefa
12.06.2021 14:21
Sutomore
Sutomore: Odavno ste nas zaboravili, evo se setaliste jos nije zavrsilo, ugostitelji nemaju osnovne uslove za rad docekuju goste sa sarenim suncobranima kao da smo na vasar. Smeca ima na tone svakodnevno, pocevsi od raskisnice kod poste , golog brda, odmaralista pa sve do samog setalista. Parkinga nema takodje, bandere stavili za auto pute 7,8m u visinu idu kao da treba iz aviona pilot da ih vidi da sleti na setaliste umjesto na pistu. Nije vama Sutomore prioritet da se ne lazemo mi svi zajedno ovdje, da jeste davno bi se ovo sve zavrsilo i sredilo. A Stevo Novakovic koji zivi u Canj postavljen za Sutomore sramota od toliko starosjedioca.
12.06.2021 15:35
MILOŠ
MILOŠ: Šta radi Cakan 🤑 Kakav car čoveče 🥳
12.06.2021 19:20
Bar
Bar: Sada ce obecati da ce Opstina platiti divljim graditeljima za legalizaciju objekata posto su prosli put dobili podrsku za jednu veliku prevaru da ce legalizacija biti 5 eura po m2
12.06.2021 22:32
Oooo
Oooo: Serif Cakanov? Koji li si? U Spic?
14.06.2021 19:12
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar