Ћирилица Latinica
23.07.2021.
Politika

"Došao kraj švercu cigareta"

Autor: Redakcija 5 Ostavite komentar

Vlada je usvojila Odluku o zabrani skladištenja duvanskih proizvoda u okviru Slobodne zone „Luka Bar“, objavio je na Tviteru, potpredsjednik Vlade Dritan Abazović.

On je kazao da je na taj način konačno zadan snažan udarac organizovanim kriminalnim grupama koje su decenijama organizovale šverc preko Luke Bar.

"Nakon 30 godina, došao kraj švercu cigareta!", navodi Abazović. 

Naložen je, kako dodaje, pojačan carinski nadžor u Slobodnoj zoni „Novi duvanski kombinat“.

"Ovim odlučnim akcijama oporavljamo imidž Crne Gore i štitimo državne interese! Naša Crna Gora se više neće prepoznavati po švercu cigareta i organizovanom kriminalu, već po miru i razvoju!", poručio je Abazović.

Pojačaće nadžor u Slobodnoj zoni 

Odlukom se, kako su kazali iz Vlade, zabranjuje smještanje radi skladištenja duvanskih proizvoda kako bi se spriječio mogući rizik po bezbjednost države.

“Istovremeno, predložen je nastavak pojačanog carinskog nadžora unutar Slobodne zone „Luka Bar“ i uvođenje pojačanog nadžora u Slobodnoj zoni Novi duvanski kombinat”, navodi se u saopštenju.

Komentari
Aka47
Aka47: Hahahahahhahqha
24.07.2021 14:36
Ispektor Macek
Ispektor Macek: Ne sprdajte se molim vas. Znamo svi u Baru koje firme su se bavile svercom duvanskih preparata i kosu naprasno bogati nasi sugradjani i pri tome tobos humanisti na dijelu. Posto smo mala zemlja pa i grad svi se dobro znamo koliko smo u proslom sistemu bili bogati. Odgovor nikoliko ili ti podjekoja familija a svi mogu stat na prste lijeve ruke. Prema tome prica bez hapsenja odgovornih lica oduzimanje imovine stecene kriminalom i stete nanijete budzetu R CG i svima nama nema nista. Prica zacdjecu, na zalost!!!!!!🤔
24.07.2021 16:02
Šapina
Šapina: Svi znamo da se izvjesni humanisti,dobrotvori barski bave trgovinom cigareta i dr.Čudno je da se tako dugo čeka i da ih se preupita za junačko zdravlje.Poznato je da se izvjesni Filip pseudonim Fiki bavi raznim biznisima na štetu CG.Niko ga ne pita za junačko zdravlje.Ove košarkaške biznismene pod hitno ispitati jer oni pored svih mjera koje spominjete mogu sve ama baš sve.Krajnje je vrijeme da institucije sistema počnu da rade svoj posao.
25.07.2021 17:43
Za sapinu
Za sapinu: Aj ne klapi casti ti
27.07.2021 13:20
Za.za Sapinu
Za.za Sapinu: Ficko smradu ti li si.
28.07.2021 00:40
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar