Ћирилица Latinica
09.04.2018.
Politika

DPS opet o "Barskom portalu": Manipulišete i lažete, bilo nas je jako puno!

Autor: Redakcija 10 Ostavite komentar

OO Demokratske partije socijalista Bar reagovao je na izvještavanje "Barskog portala" sa konvencije predsjedničkog kandidata te stranke Mila Đukanovića u Baru ( tekst na sledećem linku http://barskiportal.com/lat/dru%C5%A1tvo/evo-dokaza-milo-do%C5%BEivio-fijasko-u-polupraznoj-dvorani-u-baru.php.

Reagovanje na koje ćemo naknadno odgovoriti, objavljujemo integralno:

"Veličanstvena pobjednička konvencija Mila Đukanovića, koja je sinoć održana u prepunoj sportskoj dvorani Topolica, unijela je nemir i paniku u redove barske opozicije.

Dokaz za to je zlonamjerni, neistiniti i manipulatorski tekst na Barskom portalu, objavljen po završetku Konvencije Mila Đukanovića.

Nakon više nego uspješne konvencije, od opozicije zavisni Barski portal, manipulacijama i lažima pokušava da iskrivi sliku o jednom od najposjećenijih političkih događaja u Baru ikad.

Sve ono što može stati u čitavu salu Kulturnog centra na predstojećoj konvenciji predsjedničkog kandidata Bojanića, moglo bi se komotno smjestiti samo na polovinu partera naše sinoćnje konvencije!

Da ne pričamo o tribinama, koje kompletna opozicija u Baru (i šire) ni u snu ne bi mogla da napuni u Topolici. I Barskom portalu i cjelokupnoj javnosti dostavljamo fotografije kako bi se prostim sabiranjem (popunjenih) stolica u parteru uvjerili u to.

Barski portal, kropovanjem fotografija, prikazuje samo dio tribina iza bine. Alal vjera! Pretpostavljamo da idu logikom podrške njihovom pulenu, Mladenu Bojaniću, iza koga se kao kukavice kriju Medojević i Mandić, koji bi iz te perspektive, da im može biti da organizuju konvenciju u Topolici (a ne može), posmatrali njihovog predsjedničkog kandidata.

Mi smo ipak, drugog kova. Stojimo ponosno ispred našeg predsjedničkog kandidata Mila Đukanovića i gledamo ga u oči!

Maliciozni tekst objavljen na Barskom portalu je prilika da podsjetimo i na fijasko konvencije samozvane predsjednice iz Bara.

Vidjevši da ni do pola ne može napuniti salu Kulturnog centra gdje je njena partija prvobitno zakazala konvenciju, u posljednjem momentu SDP se odlučila za salu Skupštine opštine, koja prima gotovo četiri puta manje ljudi od sale Kulturnog centra, a 20 puta manje od sportske dvorane, koju smo mi sinoć bez problema (ponovo) napunili.

Marginalne kandidate koji su konvencije organizovali u salonima barskih hotela, nećemo ni pominjati.

Koristimo priliku da najiskrenije zahvalimo svim ljudima koji su sinoć u prepunoj Topolici dali podršku našem kandidatu Milu Đukanoviću, najavivši time ubjedljivu pobjedu našeg kandidata na Predsjedničkim izborima".

 

Komentari
kkk
kkk: Normalno, imaju sliku pa neka vide jeli bilo puno, poslije 15 bicete manji od makovog zrna, kad Milo bude preds'ednik, tako ste likovali i za Nezavisnost i Nato, pa ste poslije bili mirni , tako vas i sad ocekuje,
09.04.2018 10:34
milov čovek
milov čovek : ruku na srce bio sam na promociji nikad gora atmosvera nije bila sala nije napunjena ako su iz Podgorice Budve Bara i Ulcinja bili ....
09.04.2018 11:43
Slobo
Slobo: ZaDPS.Nemojte od silnog zadovoljstva da zaboravite da obeležite vaše kancelarije.Nedjelja je tu,tražit će vas vaši vjerni glasači.Da opet ne budu krivci Beli iMiško.
09.04.2018 11:55
Barski lijevo
Barski lijevo : Izgleda vas je dobro frka od predsjednice Vuksanović? Prebrojaćemo se mi kad za to bude vrijeme, 15-tog uveče.
09.04.2018 12:29
bordero
bordero : Montenegrija zemlja Mila lupeza poltrona i Dps a...
09.04.2018 12:40
za bordera
za bordera: I ti zajedno sa ninjima.
09.04.2018 15:08
kkk
kkk: SVI glasaci u Baru Bojanica i DF su 80 posto iz s'evernih krajeva, doseljeni u BAAR, zar ne
09.04.2018 15:10
Utjerivac
Utjerivac: Nije bitan kvantitet vec kvalitet!
09.04.2018 16:48
malavita
malavita : Za Sloba - Ovaj put imaju novu foru, salju pare unaprijed da se ne ponovi Misko Jovanovic, jos ga sanjaju.
10.04.2018 09:29
zupci
zupci: Kako DPS krade najbolje je objasnio Djurisic Milov stari kadar koji ga je napustio a koji je objasnio kako dobojaju unaprijed popunjeni listic a da bi ih provjerili moraju donijeti prazan onaj koji su dobili na biracko mjesto tako da ne moraju lutati kao u operaciji L U K S E N B U R G
10.04.2018 19:29
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar