Ћирилица Latinica
12.02.2018.
Politika

Dražen Živković: Sramno ćutanje na kukavičke prijetnje DPS-a

Autor: Redakcija 9 Ostavite komentar

Prijetnje “Barskom portalu”, nažalost, još jedna su potvrda da smo i dalje u 90-tim godinama i da ovdje važi samo zakon mafije – ocijenio je Dražen Živković, urednik portala “Borba”, povodom poruke Demokratske partije socijalista (DPS) zvanično upućene našem mediju - “Nećete dugo”.

“Nekada su koristili crne trojke, zatim su prešli na surove likvidacije, sad nastavljaju sa prijetnjama, a svi znamo da je, kad DPS prijeti tanka linija između verbalnog napada i surove likvidacije” – kazao je Živković.

Kako je naglasio, da sve bude još žalosnije, osim Udruženja novinara Crne Gore, sve ostale novinarske asocijacije i grupe, “snom mrtvijem spavaju”.

“Umjesto da je koliko danas, Komisija za rasvjetljavanje napada na novinare zakazala hitnu sjednicu povodom ovih prijetnji kolegama, njima je ovih dana glavni prioritet koliku apanažu da dogovore za sebe da im isplati ta ista DPS Vlada koja stvara ambijent za prijetnje i napade na one koji ne misle kao oni” – dodao je Živković, nad kojim je represivni režimski aparat preko policije  najneposrednije ispoljio nasilje dok je izvještavao sa narodnih protesta u jesen 2015.godine.

“I ne čudi što svi danas ćute. Dilovi i politički talovi su važniji od odbrane profesije koju su ti i takvi bacili pod noge. Očigledno je da, hrabri i pošteni novinari, danas mogu da se uzdaju samo u same sebe, jer od kolega i države nema nikakve vajde. Istina vam je vodilja, neka vas ne obeshrabre napadi kukavica iz mraka, jer naša borba je tek počela i trajaće to konačnog oslobođenja ove zarobljene mafijaške države. Nastavite hrabro, u ovoj borbi nijeste sami” – poručio je Živković u obraćanju “Barskom portalu”.

 

Komentari
Milena
Milena: Kukavice umru mnogo puta pre njihove stvarne smrti!!!
12.02.2018 02:29
kkk
kkk: Milenice, na Crnogorskom se kaze prije, a ne pre
12.02.2018 11:31
makedonsko
makedonsko: evo braca '' srbi'' vam upucuju podrsku, ako ostanete zivi.
12.02.2018 11:38
Милена
Милена: Одговор "kkk": Теби баш смета што пишем ћирилицом,а посебно ти смета што екавицом пишем?Жалим те.Лечи своје комплексе на неког другог.
12.02.2018 12:36
kkk
kkk: Milena, nema sto ti da me zalis, i ne kaze se lecim no lijecim, vjerovatno si srbijanka udata u Baru kao mnoge koje vole more, ili si kratko boravila u srbiji i promijenila govor.
12.02.2018 13:20
kkk
kkk: Milena, zaboravio sam ti napisati da mi uopste ne smeta cirilica, jer je i ja ponekad upotrebljavam i to je moje pismo i mojih predaka Crnogoraca.
12.02.2018 13:24
kkk
kkk: POSTOVANA redakcijo, red bi bio da pustite oba komentara koja sam uputio Mileni, a ne samo jedan, oba su korektna i ne vidim razloga za selekciju, nadam se da ne selektirate komentare po tome jesu li prosrpski ili Crnogorski.
12.02.2018 15:38
Милена
Милена: Ккк,није лепо препуцавати се овде заиста.Своју ћирилицу,своје писмо,свој говор,своју веру...волим,туђе поштујем.Очигледно је да овде,у Монтенегрино све што је српско,смета,боде очи.
12.02.2018 17:28
kkk
kkk: Milena i treba postovati svoje, sto se tice toga da sve sto je srpsko u Montenegru bode oci, nebih se slozio, to je samo izazvano i reakcija na ove nase postovane sugradjane koji sebe smatraju srbima i mrze i nipodostavaju sve Crnogorsko, iako je ovo i njihova domovina i otadzbina, Milena izvinjavam se ako sam te uvrijedio i stvarno se ne treba prepucavati na Portalu poz
12.02.2018 19:19
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar