Ћирилица Latinica
04.08.2020.
Politika

Fuštić napustio DPS, Tomanovića nazvao jadnikom i nesretnikom koji rastura partiju

Autor: Redakcija 34 Ostavite komentar

Miloš Fuštić, glavni poreski inspektor u Baru i odbornik u ovdašnjoj Skupštini opštine, napustio je Demokratsku partiju socijalista, a mandat će, kako je poručio, zadržati.

U poruci upućenoj u viber grupi članovima Odborničkog kluba DPS-a, Fuštić je žestoko napao predsjednika OO DPS-a dr Dragoslava Tomanovića, nazvavši ga jadnikom i nesretnikom „koji svakodnevno rasipa DPS...“

Ovome je prethodila smjena Fuštića sa mjesta partijskog koordinatora za Sutomore.

 „Sad vam kažem svima i neću se više uključivati u grupu. Miloš Fuštić je srcem za DPS a nikako iz interesa i tako će da ostane. Želim vam svaku sreću i samo da vam kažem da ostajem odbornik jer ne želim da podnesem ostavku i izdam građane koji su mi dali povjerenje“ – stoji u tekstu viber poruke Fuštića koju je uputio koegama odbornicima DPS-a.

Fuštić ističe u istoj poruci i da ga je Tomanović „jadno i podmuklo smijenio, jer je on jadnik i nesretnik koji svaki dan rasipa DPS i ćera iskrene i prave članove“.

S druge strane, sagovornik IN4S-a iz barskog DPS-a tvrdi je razlog smjene Fuštića sa mjesta korodinatora te partije za Sutomore njegov navodni tajni rad za druge političke subjekte, odnosno za SDP i SD, zbog čega je ranije već opominjan.

„Činjenica da je Fuštić visokokotiran u našem Opštinskom odboru je morala da ga obavezuje na lojalnost partiji. Naročito ako se ima u vidu da smo ga od vozača kamiona u Komunalnom preduzeću, preko policajca, poreskog inspektora i zamjenika direkora Uprave lokalnih javnih prihoda, protežirali i doveli do glavnog poreskog inspektora u u Opštini, iako sa krajnje oskudnim stručnim, a naročito intelektualnim kapacitetom“ – kazao je naš sagovornik iz DPS-a Bar.
Isti sagovornik kaže da je za DPS neprostivo i što su dozvoljavali da Fuštić u DPS-u godinama gradi karijeru i napreduje, sve vrijeme sjedeći na dvije stolice, odnosno radeći na izborima paralelno za svoju partiju i za SDP, a na poslednjim izborima i za SD.

„Da ne bismo razmišljali za koga će raditi na ovim izborima, morali smo da donesemo odluku da tog Mojkovčanina smijenimo sa mjesta korodinatora za Sutomore“ – rekao je naš sagovornik iz vladajuće partije.

(IN4S)

Komentari
Resko
Resko: Neka su te najurili. Idi zali se Radijatoru u Mojkovac
04.08.2020 21:48
Zare
Zare: Smetaju vam pravoslavni Mojkovcani sad ce vas glasat samo Rozajci, smrde jedne, udrite, kad ste na crkvu udarili udarili ste na sve pravoslavce... Izadjimo iz DPS-a braco pravoslavna. Glasajmo pravoslavnu kolaiciju na celu da DF-SNP-Narodnim pokretom, Milacicem...
04.08.2020 22:18
braco
braco: Sagovornik iz DPSa je baba Branka.
04.08.2020 22:33
Boki Toki
Boki Toki: Kako se lijepo napreduje uz pomoc partije bez obzira na "oskudne stručne i intelektualne kapacitete" !!! Takvi ginu za partiju a kako i ne bi.
04.08.2020 23:23
Prc
Prc: Potpuno ispravna odluka Tomanovica!!!
04.08.2020 23:38
Vujadin Cetkovic
Vujadin Cetkovic: Ne znam tog Fustica ali znam iz price komsija vikendasa koji su imali velike dugove za porez kako im je otpisivao dugove, i koliko je uzimao i trazio bez pardona. Postoje pisane izjave oko toga
04.08.2020 23:43
Obala Iva Novakovica Spic
Obala Iva Novakovica Spic: E svasta pored naseg Frana da ovaj bidne glavni za Spic a cuvao krave do juce po brdima mojkovackim. Frano ima viziju i prirodnu inteligenciju od slane vode, on je kralj za ovoga
05.08.2020 00:12
DPS DO POBJEDE
DPS DO POBJEDE: Sta na sve ovo reci bez bruka i sramota za jednu partiju kao sto je DPS. Ovog vozaca kamiona ste doveli do vrha i sad je tolko osilio ko prase kad se najede pa prevrne korito i oce on iz Mojkovca da bude koordinator usred Sutomora a vidio more prvi put kad je slego iz tih cuka zahvaljujuci Radijatoru. Ajde sto je on bezobrazan neka i bude kad mu moze biti ali kako nije sramota baba Branku i ostale kad su dozvolili da sofer iz Mojkovca prosperira u sred Bara a omladina barska na biro i na standove. Pa slucaj gimnazija leglo cetnika a svima je baba bila mentor ona sjedi na dvije stolice isto ko ovaj mojkovcanin tako da on nije nista kriv nego vi gospodo iz vrha DPSa.
05.08.2020 00:35
Za. BOZA OMLADINCA
Za. BOZA OMLADINCA: Bozo nema vise sale daj bre ove babe i prevrtace u penziju forsirajte omladinu ali dobro provjerenu a ne ko ova spodoba sto vam je bila dvostruki preletac pa ko je odgovoran za njegov slucaj odmah nogu u straznjicu imate vi dosta takvih nije on sam. DPS IDEMOOO,!!!
05.08.2020 00:57
Ni vino ni voda
Ni vino ni voda: Fustic dodje li sto onom Jureticu iz budve lijepi momci nema sto miljenici ove vlasti. Padaj silo i nepravdo.
05.08.2020 01:55
LOLA CG
LOLA CG: Nemam didirnih tacaka sa DOS-om. Znaju se svi te ti sto su " sa srcaem i ostaju" u DOS-u. Mili milove pare....Dr Dragislav Tomanovic dokazano nebroheno puta u svojoj karijeri kao hururg, napravio je nepogresuve "rezove"(operacije(. Ovaj rez Vam je dr Dragane, pravi!
05.08.2020 08:06
Kolega odbornik
Kolega odbornik: Jbg zahvaljujuci DPS-u je zavrsio fakultet a ne zna ni gdje se nalazi zgrada Fakulteta. Da je bar imao sresnju skolu regularnu dok je vozio tamic u Komunalno pa ajde.
05.08.2020 08:07
ЈВУО
ЈВУО: Дпс је демонска секта коју спаја најприземнији материјални интереси,оба ова лика не заслужују пажњу,ипак Томановић је једна од највећих љапа у граду под Румијом,али стижу промјене 30.08. Пребројаћемо се!
05.08.2020 08:16
Sara
Sara: Lijepo priznao ovaj sagovornik kako se radi i napreduje partijski, od vozaca kamiona do inspektora ,bravo.
05.08.2020 09:28
Nena
Nena: Bio je vozac za primjer. I sad kad je krenuo da zavodi red skinuse ga. A trebao ih je sve potrpati u onu smecaru sto je vozio pa na deponiju -Fissss
05.08.2020 09:38
Rada
Rada: U pravu je Fusta. Tomanovic razbija nasu stranku. Mi mladi zelimo Boza crtu za predsjednika jer svijet na mladjima ostaje. Bozo ne uzima koverte. Mislim ne uzima za sebe. Ali mu daju procenat ovi sto uzima za njih. Zato Boza za predsjednika. On zraci mudroscu,inteligencijom, znanjem, opstim obrazovanjem, poznavanjem istorije, gramatike, prosto dominira na svim poljima. On bi cijeli Bar ozelenio. Voli zeleno. Sve bi bilo pod travom. Polja nepregledna. PRAVDA ZA BOZA !!!
05.08.2020 09:45
Anti drps
Anti drps: Jos malo cete svi na smetliste istorije bagro lopovska!
05.08.2020 10:27
Za Radu
Za Radu: Svaka cast , ovo je pravo sto se tice Boza najbolje polja Kanabisa posaditi . Jer covjek samo naduvan moze gledati ovu oogibiju jedne lijepe zemlje sramota.Bozo izdrzi jedna Crta za dobro jutro
05.08.2020 10:38
Za. Radodajku
Za. Radodajku: Ti se Radodajka kao malo bi sprdala sa Bozom e pa da ga uhvatis za vrsnjaka i da pjevas borbene pjesme i ne avetaj vise ostavi Boza i gledaj svoja posla i pokusaj da se ponasas ko da si normalna. IDEMOOOO BOKI METLU U RUKE DOK NIJE KASNO I POMETI OVE DJUTURUME.
05.08.2020 11:24
Za. Zare
Za. Zare: Kakav si ti bidon cudo nevidjeno. Pa kretenu sta odmah uvlacis politiku srpstvo jebali te srbi avetnog procita li ti tekst ali si i ti izgleda mnogo pismen pa ti treba prevodioc. Da se ti sto pitas bi li ovakvu barabu ti gotivio ili ga bi istjerao nazad za Mojkovac. Tako bidonu ne avetaj ostavi ti srpstvo i sjevernjake jebali te Rozajci punes im u auspuh.
05.08.2020 11:48
Vidar
Vidar: Razgovor je prije ostavke obavio sa Zoranom Srzenticem, koji je uz milost Brana Gvozdenovica, reinkarnirao. Clan odbora direktora u Luci i buduci poslanik, a mozda i Ministar zdravlja. E sad Zoran je jako ljut sto nije imao drugi mandat za predsjednika i sa tog mjesta otisao u penziju. Takodje je ljut sto je Tomanovic predsjednik Partije. Nije nepoznanica da Brano nema dobre odnose sa kabinetom Duska Markovica, ali da njegovi kadrovi i dalje imaju svoju mrezu. Ovaj konflikt je odlican za opoziciju, Cakana i Mica da pocijepaju DPS u Baru koji je nakon liste za poslanke zestoko poljuljan. Srzentic, Mikica Purlija, Arsic i Spicanovic. Jedino Koliko ovi ljudi mogu da privuku Barana da glasaju za DPS jer su oni predstavnici Bara na listi??? Da postavimo stvari logicki, nedopustivo je da Tomanovic i Raicevic nisu na listi, po automatizmu, a da neka nova djeca bez ikakvog iskustva i utemeljenja u Baru, ili nekih istaknutih rezultata, Purlija i Arsic budu na listi. Bozo Jankvoci je posebno ljut s pravom ovaj put. Koliko god da ga na ovom portalu vrijedjate i ponizavate, on ima odredjeni rezultat bolji i od Arsica, Purlije i Spicanovicke. Ovaj sukob treba posmatrati u tom svjetlu, ali onaj kljucan je neracisceni racun iz proslosti na relaciji Brano Tomanovic, u vezi porodicnih stvari. Brano obesmisljava DPS u Baru, niko drugi, jer odlucuje o najsitnijim detaljima u vezi svega. Vracanje Srzenitca na scenu ce ga skupo kostati jer je Srzentic uspio da Barski DPS sa 11300 glasova svede na 7200, a sada im je prva procjena bila 5000. Upravo je Srzentic radio za SD i prelio glasove Micu. Fustic nastavlja na terenu jer se preko SD brani od partijskih kolega. Tu kopcu mu je omogucio i napravio Srzentic. Ovo je izvanredna prilika da ovaj sukob samo preselite na scenu. Brano je Anu Milojevic, dugogodisnju sekretaricu u Barskom DPS morao da uhljebi kao sekretara Izvrsnog odbora DPS Crne Gore, je je Tomanovic trazio da njegova sekretarica bude neko drugi. Ana je inace zaduzena da nadgelda rad barskog DPS. Ovaj Udar sa kandidatima za poslanike ce izazvati sukob na relaciji Brano Raicevic Tomanovic, Samo ga treba malo podgrijati.
05.08.2020 12:04
Rodoljub
Rodoljub: Da ne bude da ja išta insinuiram, dragi moji ovako se napreduje u "struci" u našoj državi. Vozač kamiona u komunalnog do glavnog poreskog inspektora Opštine. Da nije bio u DPS ni vozač u komunalno nije mogao biti. Stručno nema što! E viva!!!!
05.08.2020 13:35
Spičanin
Spičanin: Splačina
05.08.2020 15:03
Ojha
Ojha: Vozac smecare😂😂😂😂e takvi su vam svi kadrovi glupi i nepismeni,fuj bagro dudukljanska!
05.08.2020 16:03
Stop Bando
Stop Bando: Fustic, Brajovicka, Juretic pa onaj blavor sa Jureticom a ima ih jos kolko hoces ko da nabraja sve kadar DPSa ne mnogo pismeni ali alavi na evrice i sve to znaju u partiju i sve im aminuju a sve po narodu pa do kad mislite nezasita bando na celu sa onim Gvozdenom koji nije nista bolji od Marovica. Sreca je vasa sto su na drugu stranu frontovci i ostali cetnici koji oce 1918 pa moramo jedan veliki broj da vas glasamo i ako to svoim cinjenjem ne zasluzujete.
05.08.2020 16:10
Miki
Miki : Cuh da je i potrcko cacan markovic uteka iz drpsa poeljuska je sto je moga najveci prevarant na c g primorje kad padne kilo treba ga uvatit za vrat pa da vidis kako ce da pjeva japanske patriotske pjesmice u spuz
05.08.2020 20:25
Apel boda
Apel boda: Doktor Tomanovicic zna sta radi za svoj narod .Koliko je ljudi spasio njegovim isceliteljskim rukama.Zivio nam sto godina rodjeni gospodine!Ovaj grad da slavi dan kad je rodjen doktor Tomanovic.Bravo za ljude koji su postavili ovog gospodina da vodi partiju Dps za Bar
05.08.2020 21:41
Đedo St Bar
Đedo St Bar: Božo brate prijatelju stari vodite računa da u našoj stranci imamo što manje preletača.Od ovog kamiondžije se ništa drugo nije moglo očekivati.U našoj mahali uvjek ima mjesta kao i do sada za tebe.
05.08.2020 23:19
Miki
Miki : Po faci mu se vidi da je neposten muljator
06.08.2020 02:22
Vule
Vule: Sve je krenulo naopako od kad su Kocovica sklonili,on je trebao biti sef partije, sto posijes to poznjes
06.08.2020 10:26
Ceca-Keca
Ceca-Keca: Sve je ovo Brankino maslo, ona bi se Tomanovicu krvi napila u politickom smislu. Sve mu iza ledja prica da, cak je obnovila pricu o tudjoj vannracnoj cerci, rizikujuci da zarati s Branom. Sve zato sto joj nisu povjerili jos jedna mandat,a sumnja ipak da joj je to Brano smjesto.
06.08.2020 13:55
Za. Boza
Za. Boza: Ajmo Boki Babe u penziju lopove u spuz preletacima noga u prkno vrijeme je da se napravi malo reda mnogo ste izgubili povjerenje medju biracima metla Boki pocnite od gimnazije pa redom na mlade svijet ostaje ajmo akcija pod hitno.
07.08.2020 01:10
IGI
IGI: G.Fustic je zaboravio pravilo da ko god sjedi na dvije stolice propane izmedju njih a sto se dr Tomanovica tice ..citav grad zna da je to olicenje cojstva,sposobnosti i gospostva.
07.08.2020 13:34
Dzoni
Dzoni: Cim je u drps zna se kakav je covjek tu sve lopovi muljatori kriminalci smeca od ljudi
08.08.2020 18:17
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar