Ћирилица Latinica
11.08.2020.
Politika

Fuštić: Na udaru sam građevinskog lobija, kuću nisam nelegalno sagradio

Autor: Redakcija 17 Ostavite komentar

Redakciji "Barskog portala" obratio se odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Fuštić, reagujući na tekst koji smo prenijeli pod naslovom "Tomanovićeva frakcija u DPS-u ogorčena na Fuštića jer je progovorio o sukobu u partiji".

Fuštić, koji je nedavno smijenjen sa mjesta koordinatora svoje partije za Sutomore, dospio je u žižu javnosti nakon što su mediji objavili sadržaj njegove viber poruke upućene kolegama iz kluba odbornika DPS-a, gdje je za šefa svog Opštinskog odbora dr Dragoslava Tomanovića napisao da je "jadniko i nesretnik koji svaki dan  rasipa DPS i ćera iskrene i prave članove". Takođe je u istoj poruci naveo i da ga je Tomanović „jadno i podmuklo smijenio“ sa mjesta partijskog koordinatora za Sutomore. Kasnije je Fuštić u javnosti potvrdio sukob sa Tomanovićem, ali je naveo da je to njegova lična stvar. 

U poslednjem reagovanju koje smo dobili Fuštić navodi da mu se sveti građevinski lobi.

Reagovanje koje slijedi prenosimo integralno, uz dokumetnaciju koju Fuštić dostavlja javnosti na uvid.

******

 
Imajući u vidu da je jasno da se radi o netačnim i malicioznim navodima, u cilju kako zaštite moga ličnog integriteta, časti i ugleda tako i moje porodice, prvenstveno zbog građana Crne Gore, dajem sledeće obavještenje.

U navedenom tekstu su netačni navodi da sam gradio kuću u Sutomoru bez građevinske dozvole, budući da sam pomenutu nepokretnost stekao po osnovu Ugovora o poklonu od svojih roditelja 2013. godine. Navedena nepokretnost koja se nalazi na kat. parceli 1790/3, koja je upisana u list nepokretnosti br. 1657 KO Sutomore, ukupne površine 86m2 sagrađena je 1986 godine, što se može utvrditi uvidom u list nepokretnosti, kao i u ugovoru o poklonu.

 
 
Uvidom u list nepokretnosti jasno se može vidjeti da na pomenutu nepokretnost NE POSTOJE TERETI I OGRANIČENJA.

Dakle, ne radi se o nelegalnoj gradnji već o nizu niskih napada na moj integritet ili bolje reći osvete, od strane GRAĐEVINSKOG LOBIJA, budući da sam ne samo kao odbornik u Skupštini Opštine Bar već kao poreski inspektor, koji radi po zakonu, više puta i putem medija ukazivao na niz nezakonitosti u vezi nelegalne gradnje.

Ovakvi i slični neistiniti i instruirana navodi me neće obeshrabriti da i dalje nastavim da radim kao do sada PO ZAKONU.

Javnost odnosno građani Crne Gore će uvijek biti upoznati sa eventualnim nezakonitostima koje u obavljanju svog posla uočim, jer je to moja dužnost prvenstveno kao građanina a i kao predstavnika građana Crne Gore.

KOLIKO SU NAVODI TAČNI GOVORI I ČINJENICA DA SU INFORMACIJE DOBIJENE OD “ ANONIMNOG IZVORA” ZA KOJI NISAM SIGURAN DA JE SPREMAN DA GRAĐANE CRNE GORE UPOZNA OSVOM IMOVINSKOM STANJU I STEČENIM NEPOKRETNOSTIMA.

Ostali navodi ne zaslužuju pažnju pa ih neću ni komentarisati. Ubuduće povodom ovakvih i sličnih netačnih i ne provjerenih informacija se neću oglašavati već ću zaštitu svog dostojanstva, časti i ugleda tražiti pred nadležnim sudovima Crne Gore.

 

Komentari
Vojo
Vojo: Ne znam sta ce ti ovo, svi znaju da si nelegalno zidao, i da imas ekipu koja zida koju pokrivas. Zna se i koji isnpektori i policjaci su imali procenat i dan danas imaju za neprijavljene radnike sirom Bara i Sutomora. Hoces li svjedocenja vikendasa kojima si uzimao lovu da bi im skidao porez? Pokri se bre usima, ionako sad poslije izbora svi idete u aps, pjevacete kao biljele lale, svak ce svakome guz.... da otkriva. A za Zejaka sto ti je podnosio prijave nista nijesi demantovao, cudno !?
11.08.2020 13:05
Sabit
Sabit: Gledo sam onu SMS poruku na viber sto je poslo kolegama imo sam da prsnem od smijanja. Unakazio Tomanovica a mnogima milo isto mislu ko on a nesmiju da mu kazu u lice. DPS u Bar nema vise nista sve ide u SD kod Mica. Ene u Berane izidje na kraj da je one fasade muslimanskih kuca sve DPS sarao sa cetnickim slikama samo da zavadu pravoslavne i muslimane ali su provaljeni
11.08.2020 13:12
Vujadin Cetkovic
Vujadin Cetkovic: Oci povadili mrzi dps sektasi
11.08.2020 13:32
RADA
RADA: Ima istine, to je Lobi Brana Gvozdenovica protiv Duska Markovica.
11.08.2020 13:41
Zeljko
Zeljko: Zna da si surovao sa onom debelom tranjom iz sutomora u vezi neprijavljenih radnika u baru i sutomoru, polako doce i on na red.....
11.08.2020 14:24
Caki
Caki: Debela tranja iz Sutomora ti je saradnica. Ti si golub prevrtač i ništa ti se slučajno ne događa
11.08.2020 18:13
Dzoni
Dzoni: Gotovi ste kilogorci u aps ima da zavrsite heheeee
12.08.2020 00:11
Bogom dan
Bogom dan: Oj Fusticu , Fusticu na tebe kucka pusticu !!!
12.08.2020 11:50
isidora
isidora: ovaj samo ima srece sto ga cuva onaj krimos iz canja propalog koji je i makao srzentica jer je prevario gradjane za asvalt i za pumpu i upro je bio da dodje ovaj mali sad sto je, al mu je srzentic vratio tako sto je preko neke kombinacije dopisao da mu sruse lokal i to vam je sva prica bitange obicne
12.08.2020 12:01
Igor
Igor: Ne brinem ja za ovoga tu ce tata iz Canja da reaguje i da poskida pola ekipe cim je javno na svoj fejs dao podrsku
12.08.2020 12:31
VO
VO: @isidora haha ne lupajte taj covijek jes opasan al se povukao i diga ruke od dps kad mu je srusen lokal nema ovo veze sa njim vec sa time da smo u mijesnoj zajednici postavili kriminalca da ju vodi i obicne narkomane sto fustic ne zeli
12.08.2020 15:56
VO
VO: @igore ne prdi ne uplicite covijeka u nesto sto nema veze sa njim jer podrzava fustica taj covijek je na strani gradjana odje jednostavno postoje sukobi unutar partije zbog gvozdenovica i njegovih laznih obecanja
12.08.2020 15:59
SMRAD
SMRAD: @VO AJDE ISKULIRAJ DEBILU BRANIS TU SMRADOVE IZ DPS
12.08.2020 16:49
VO
VO: @SMRAD taj kojeg prozivate je drzao taj dps i zalagao za gradjane dokle su se drugi tacnije hotelijerski lobi zalagali da sruse svima lokale i to je bio cilj jer su mislili da ce im biznis procvjetat. sto se fustica tice svaka mu cast da vidimo smiju li ostali svoje da pokazu.
12.08.2020 17:29
Za. 🐂🐂
Za. 🐂🐂: Kakvih budala majko moja cus nadimka VO i Smrad a i ovi drugi sto se ukljucuju u razgovor nisu bolji od volova sve nesto bi da kazu a zavijeno u oblandu te debeli Canj tata i sve u nekim rebusima rusen lokal ima te li M.... Pa da kazete lijepo o cemu se radi ne vi kruzite okolo ko macak oko vrele kase ko vam je to uterao strah pa ste nedoreceni bi nesto rekli a nesmijete. Taman se ponasate spram nadimaka 🐮🐂🐮🐂 MUUUUU.
13.08.2020 10:21
Grga
Grga: Fušta irvas došo u Bar i svoju kulturu donio sa sobom. Izašao je iz sela sa sjevera ali selo iz njega nije. Šta da kažem dobro smo ih prihvatili a oni nam kapu hoće krojiti. Neće moći
13.08.2020 15:27
Mirso
Mirso: Prljave igre Tatomanovica eto to i hotelskog tj. gradjevinskog lobija da sakriju sto su svima srusili objekte u Sutomore i sad imaju problem nece niko da ih glasa DPS zbog njih, a oni bi da svale na fustica.
13.08.2020 17:03
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar