Ћирилица Latinica
05.08.2020.
Politika

Fuštić potvrdio da je u sukobu sa Tomanovićem: Tvrdi smo orasi mi Mojkovčani

Autor: Redakcija 25 Ostavite komentar

Na adresu "Barskog portala" stiglo je reagovanje Miloša Fuštića, glavnog poreskog inspektora u Baru i odbornika u Skupštini opštine Bar. On u obraćanju koje se odnosi na tekst koji smo prenijeli pod naslovom "Fuštić napustio DPS, Tomanovića nazvao jadnikom i nesretnikom koji rastura partiju" tvrdi da neće napustiti DPS, ne skrivajući da je u sukobu sa predsjednikom Opštinskog odbora partije dr Dragoslavom Tomanovićem. 

Fuštić je inače prije dva dana smijenjen sa mjesta koordinatora DPS-a za Sutomore, što nije negirao, a u viber poruci na grupi Odborničkog kluba te partije za Tomanovića je napisao da ga je "jadno i podmuklo smijenio, jer je on jadnik i nesretnik koji svaki dan rasipa DPS i ćera iskrene i prave članove“.

On je u istoj poruci napisao i da će zadržati odbornički mandat, te da na toj funkciji neće podnijeti ostavku, poželjevši sreću kolegama i najavljujući da se više neće uključivati u njihovu viber grupu.


Reagovanje Fuštića prenosimo integralno, bez ikakve redakcijske obrade...

***

Sad vam kažem svima i neću se više uključivati u vaše neistine i laži koje pokušavate plasirati javnosti CG. (počeh saopštenje kao portal IN4S samo ga malo izmjenih).
Građani Crne Gore obraćam se vama, jer partijama koje ovo pokušavaju upakovati u neki raskol, koji oni priželjkuju, niti ću, niti bih odgovarao.

Istina je da sam ja pomenuti Miloš Fuštić taj koji je kako mediji preniješe i srcem i dušom za DPS, da sam za isti bio i da ću za isti biti i dalje (na nečiju veliku žalost).
Bio sam na lokalnim izborima na listi DPS-a za odbornika u Skupštini opštine Bar i zato su me preporučili rezultati moga rada i moga zalaganja, kako za napredak grada Bara tako i za državu Crnu Goru i izabran sam za odbornika u Skupštini opštine Bar.

Tom izboru su pomogli građani Sutomora i Bara koji su glasali za listu na kojoj sam se i ja nalazio i koji su mišljenja da ću ih na pravi način predstaavljati, što i činim.

Kako sam izabran za odbornika tako sam i dan danas, a i ubuduće biti odbornik DPS-a Bar. Obavještavam vas da i kada to ne budem biću član DPS-a.

To da li sam imao neke nesuglasnice sa predsjednikom DPS-a Bar, su valjda moje lične stvari. Da li ima nekih neslaganja, ima, ali je to valjda normalno u civilizovanom društvu gdje svako ima pravo na svoje mišljenje, i u normalnim partijama kao što je to DPS kojoj i pripadam.

To je moje viđenje politike zbog toga vjerovatno nekome i smetam, jer su javnosti poznate moje kritike nečega što ja mislim da nije dobro, ali građani ih vide kao kritike koje su na mjestu i doprinose razvoju grada Bara, iako su te kritike upućene nekada i koalicionim partnerima.

To što kažete da vam je neko iz barskog DPS-a rekao da sam opominjan zbog mog navodnog priklanjanja SD-u i SDP-u me je baš onako nasmijalo, i mene i sve one koji me poznaju.

Kažete da sam visoko rangiran u Barskom DPS-U, pa valjda vam i sama cinjenica govori da sam to zaslužio svojim radom i doprinosom za grad Bar i za Crnu Goru.

Razumijem vaš cilj da želite da pred izbore neistinama prikažete neki raskol u DPS-u ali na vašu žalost on ne postoji, naprotiv nikad nijesmo bili složniji u odbrani Crne Gore.

Ponosim se time što kazete da sam iz MOJKOVCA, jesam a poznato vam je da smo mi malo tvrđi orasi za vaše jeftine kolače koje pokušavate umjesiti da bi građanima mazali oči.

Posebno me raduje činjenica da je moj MOJKOVČANIN na čelu liste DPS-a na predstojećim izborima.

Koliko je tačno vaše saopštenje govori to što me u mojoj radnoj biografiji smjestiste i kao vozača kamiona u komunalnom preduzeću (u kom nikad nisam radio), a i da sam imao ambicije za to radno mjesto nisam ispunjavao uslove jer nemam položen vazački ispit za tu kategoriju vozila.

Na ovu i na sve ostale vaše izmišljotine i podvale reći ću vam samo jedno:

Miloš Fuštić je u kamionu koji će vas ovaj put odvesti u nikad ubedljiviji poraz, jer taj kamion ide pravcem razvoja i prosperiteta Crne Gore i na vašu žalost i srcem i dušom sam u tom kamionu koji će i ovaj put stati u odbranu državnosti Crne Gore, naše jedine domovine.

*****

Tekst na koji je Fuštić reagovao možete pročitati na sledećem linku:

http://barskiportal.com/lat/politika/fu%C5%A1ti%C4%87-napustio-dps-tomanovi%C4%87a-nazvano-jadnikom-i-nesretnikom-koji-rastura-partiju.php 

 

Komentari
Crmnicki je oro svaki
Crmnicki je oro svaki: E jeste orasi, u svašta se miješate. A tvrda ste vjera u pizdu materinu, od turbo četnika do podukljica koje se odriču i bratstva i plemena i Crne Gore i imena. Čuješ mu ime - Miloš, a Milogorac. Da to nije dukljansko ime ??? Aj put Mojkovca, imate tamo sad fakultet, ali da te prvo vrate u osnovnu školu da se opismeniš. Ovo što si napisao nije ni na nivou elementarno pismenog klinca iz četvrtog razloga. Nedje pročitah da imaš diplomu dipl.pravnika, pa bi valjalo da se provjeri kako si je dobio, mada to svi u Baru pričaju kako....
06.08.2020 00:58
Odbornik
Odbornik: Poslije j...... nema kajanja moj Fusticu. Il si voda il si vino. Nema ocu kaki - necu kaki. A to kakva ste celjad vi Mojkovcani nemoj nama u Bar da dokazujes. Ima časnih naravno, ali znaš i sam na kakvom si glasu ti. Imaš li jednoga jedinoga druga da je Baranin ili Spičanin pravi ?
06.08.2020 01:37
Радмило
Радмило: Ја колико видим овај ништа није демантовао, само нам је поручио другим ријечима да су Мојковчани супер класа у односу на Баране. Каква муња јадо мој. Брије бре човјек ки велики... Не дај се Инес....
06.08.2020 01:45
Dzoni
Dzoni : Bjezi jadan cus mojkovac plav rozaje gusinje ko bi normalan tamo zivio
06.08.2020 02:02
VOZI MISKO
VOZI MISKO: Zlo vrijeme doslo kad je jedan kamiondzija dogurao dotle da on drzi lekcije baranima po onoj narodnoj hrani kuce pa ce te ujede. Cus on veliki patriota pa nesto prdnjavi Bar je mali sve se zna o svakome o tebi nazalost nista lijepo i zato nemoj da prdnjavis i da nam prodajes muda za bubrege. Ako cita neko iz vrha DPSa obavezno sklonite ovog Dzakovica ali obavezno da se zna ko ga je tolko godina stitio i pomogao mu da napreduje ko da je zavrsio par fakulteta jedan neka vozi a drugi za konduktora. BOKI JAVI SE.
06.08.2020 03:22
Ana
Ana: A od koga to branite Crnu Goru kad joj uništiste sve od ekonomije do prirode i morala.Što gore radite to za izbore više ljudi kupite i sektaškom mrežom obuhvatite zato i očekuje ovaj patriJot nikad bolje rezultate izbora.Ali NE DAMO !!!
06.08.2020 03:53
Sasa
Sasa: Na veliku zalost ,za grad Bar su najzasluzniji decenijama Barani ,pa ih nema nigdje,a ti kamionom mozes za Mojkovac,zasluzni gradjanine,via.
06.08.2020 07:57
Mrsss
Mrsss: Raskol nije ne slaganje nekoga ko ima svoje misljenje, sa nekim ko je predsjenik partije. Ni u prvom textu ne vidim raskol, malo ste bombasticno nastupili sa naslovom prvog puta. Cinjenice vas bole a one su sledece,. Milos Fustic svijim radom i svojim zalaganjem iza sebe ima veliki broj glasaca naseg grada. Moramo priznati da je Milos poznat kao kriticar i kocnicar nekih nepovoljnih i ne dobrih stvari za gradjane Bara. Svi smo bili iznenadjeni kad je kritikovao sve one koji duguju poreze, a prvo prozvao svoje iz partije. I prozvao gradjevinski kriminalni lobi, koji niko drugi ne smije pomenuti. Njima i smeta, ali mi gradjani Bara znamo da cijenimo to sto Fustic radi, i znacemo da cijenimo to i na izborima. Podrska postenom politicaru. I ne slafanje sa necim nije raskol. Kamion ide dalje....
06.08.2020 08:15
Tok
Tok: Sa razaglom te Tomanovic sklonio,znas i sam! Ne pokusavaj da pariras nekom kome ne mozes ni intelaktulnuo, a ni ljudski, iza Tomanovica stoje rezultati, a koliko vidim iz ranijih prepiski,tvoj jedini uspjeh da nekom dernes kaznu!I nemoj mi se busat sa tim sto si iz Mojkovca drvosjeco, uz duzno postovanje prema ostalim Mojkovcanima!
06.08.2020 08:32
Spartanac
Spartanac: Poltronima, zelim da objasnim da je Milos za njih ljudska gromada, covjek sa petljom i svojim Ja, za razliku od ovih drugih koji iz ciklusa u ciklus, ne izlaze iz du.... doktorima. A kako je iz Mojkovca, to ih posebno grize, jer bi i oni voljeli da im je sugradjanin nosilac liste. Ne obaziri se Milose na copave, corave i celave, jer bi i oni voljeli da imaju tvoj stas, glas,ljepotu, visinu i petlju, ali im ne moze biti.
06.08.2020 08:34
Spicanin, odgovor Spartancu
Spicanin, odgovor Spartancu: A ja bih volio da imam mozak kao Fustic i kao ti Spartancu, da od svega odmorim.
06.08.2020 09:02
Kabinet
Kabinet: Mi iz kabineta bismo voljeli da imamo onakav urbani hod kao Fusta. Kad ono graciozno zakoraci, sa puno stila i elegancije, prosto se svaka zena koja zna sta je senzualnost okrene i uzdahne ,,🤣🤣🤣🤣🤣
06.08.2020 09:06
braco
braco: Ne poznajem gospodina Fustica ali sam cuo sve najbolje o njemu.Ali shvatam da se ne dopada Branki koja je najvece zlo u gradu pod Rumijom,i tu je nastao problem.Branka samo misli kako da uhlebi svoju porodicu,ostali je ne zanimaju!
06.08.2020 09:30
Mimača
Mimača: Aj ti brale u taj tvoj kamion pa nazad okle si došao !
06.08.2020 10:03
Spartanac za Spicanina
Spartanac za Spicanina: Ne hvali tebi Spicaninu samo mozga, nego i petlje. A mi Barani, posebno znamo za Spicansku "neustrasivost i hrabrost". Da Vam gorostas od Fustica kaze "bu", popadali biste od straha.
06.08.2020 11:09
Dzoni
Dzoni: DEMOKRATSKI FRONT DEMOKRATSKI FRONT DEMOKRATSKI FRONT DEMOKRATSKI FRONT DEMOKRATSKI FRONT DEMOKRATSKI FRONT DEMOKRATSKI FRONT DEMOKRATSKI FRONT DEMOKRATSKI FRONT DEMOKRATSKI FRONT
06.08.2020 13:14
Za spartanca
Za spartanca: Ako slussas pjesmu od Djuranovica, znat ces sto su pravi"SPICANI". 🤫🤫🤫🤛🤛🤛💪💪💪
06.08.2020 13:30
Rada
Rada: Vasem portalu definitivno nedostaje politicke mudrosti. Ne pisite ono sto zelite vec pisanjem dodjite do zeljenog stanja. Postujuci cinjenice, i analizirajuci situaciju sire. U ovom slucaju licne i politicke interese koji su pobrkani. Upravo ovakvim posanjem vi ste izazvali Podgoricu da preplasi Fustica i da mu zaprijeti. Nije Fustic visoko rukovodeci kadar i nije on btan u ovoj prici. Vi ste dali njemu na znacaju i izazvali reakciju zastrasivanja. U igru treba da uvucete one koji donose odluke, zbog cijih odluka je Fustic ljut. Vidite i sami da se prosuo u demantiju. Ako mislite da je poenta da prospete Fustica onda nikad necete postici cilj. Znate i samo kako funkcionisu stvari. Iz fioke se zvadi fascikla i dosije i samo se procita i upozori.
06.08.2020 13:44
mojkovacki dokotrljani orasi
mojkovacki dokotrljani orasi: Spartanac , je li ovo na pomolu nak gej romansa i tucanje oraha ?
06.08.2020 14:22
Nena
Nena: E jadan je barski dps kad je Dragan Nenezic medju glevne Tomanoviceve poltrone. Gdje su casni ljudi iz dps-a, dokle vise trpjet ovo?? Ovako cete ocerati prave crnogorce i clanove dps.
06.08.2020 15:52
Za. Dzonija🐮🐮
Za. Dzonija🐮🐮: Alo bre dzoni ti si obicno🐮🐂MUUU a ti umislio da si papagaj pa ponavljas DF, DF mislis da ces napraviti neku korist 🐮🐮 jedno pa vi ste vjeciti luzeri.
06.08.2020 17:40
Dragan
Dragan: Neka ste ga smijenili u Sutomore, red je neko domaci da bude, a ne sve padobranci sa sumnjivim diplomama. Dok je Ratko Vujosevic bio svudje su nas postovali. Ovako se sprdaju samo
07.08.2020 00:19
Za. Dragana
Za. Dragana: Dragane u pravu si Ratko je neosporno dobar covjek ali za Sutomore nije nista napravio 20 godina obecavao trg trga i dalje nema ajde ti mi kazi sto je Ratko napravio za Sutomore osim za sebe benzinsku pumpu a vama prodavao maglu a vi ko mala djeca mu vjerovali i isli na proteste da se ne gradi druga pumpa samo da on nebi imao stetu. A da je htio mogao je dozta napraviti jer mu je Milo bio kum ali on je to kumstvo iskoristio samo za sebe i da se slika sa Milom a za Sutomore velika nula ajde Dragane kazi mi nesto sto ja neznam a ti znas ajde sokole da cujemo.
07.08.2020 00:55
Apel boda
Apel boda: Idi u Mojkovac ,skloni se od dr Tomanovica pa smijesno je da ti pomenes njegovo ime.Dr Tomanovic ponos grada Bara!
07.08.2020 01:53
ЈВУО
ЈВУО: Можеш мислити какав је човјек кад је био милицајац!
09.08.2020 07:51
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar