Ћирилица Latinica
24.05.2018.
Politika

I Nebojša Strugar podržao listu DF - SNP: Srbi Bara da zaokruže broj 1

Autor: Redakcija 11 Ostavite komentar

Nebojša Strugar, dugogodišnji istaknuti funkcioner i odbornik opozicije  u Baru i aktuelni predsjednik Srpskog prosvetnog društva - Bar, podržao je listu „DF – SNP, Za grad koji volimo“,  koja će se u ovoj opštini naći pod brojem  1 na glasačkom listiću na lokalnim izborima 27.maja.

„U svoje ime i ime Srpskog prosvetnog društva Bar, ističem punu podršku listi DF – SNP Za grad koji volimo“, koju predvodi moj prijatelj i  dosledni opozicionar mr Dejan Đurović“ – naveo je Strugar.

On je naglasio da kao dugogodišnji srpski odbornik u Baru i zastupnik srpskih nacionalnih interesa osjeća potrebu da apeluje na Srbe u Baru da svoje povjerenje poklone ovoj koaliciji,koja će, kako je rekao, biti njihov najbolji predstavnik u lokalnom parlamentu i budućoj vlasti.

„Srbi i na ovim izborima imaju samo jedan izbor . Oni imaju svoju nacionalnu stranku – Novu srpsku demokratiju, koja je najveća stranka u okviru vodećeg opozicionog saveza - Demokratskog fronta, i jedini logičan i normalan izbor kada su lokalni izbori u pitanju je da glasaju za koaliciju koja je na glasačkom listiću pod brojem jedan, a koju čine DF i SNP – naglasio je Strugar.

Završni promotivni skup  Koalicije „DF – SNP, Za grad koji volimo“ održaće se večeras u 20 časova u velikoj Sali Skupštine opštine Bar.

Komentari
Profa
Profa: Bravo divni covjece ! Strugar je olicenje postenog covjeka i istrajnog u svojim stavovima. I kad nije u politici, a bio je 25 godina najbolji srpski odbornik u Baru, pa i najbolji srpski kulturni poslenik odnosno organizator, on je na visini zadatka. Hvala Nebojsa ! Srbi tvoji su svakako za DF - SNP i broj 1.
24.05.2018 08:15
Vlado
Vlado: Ovo je mudar potez osvjedocenog borca za srpsku stvar, jer je njegov ugled u Baru ogroman medju Srbima. Ovo je ujedno poruka da Srbi ne raspiaju glasove na kombi stranke i razne eksperimente tipa Milacica i slicno, koji su ispod cenzusa. Ovo ce prelomiti mnoge koji su mozda imali dilemu. Dakle, broj 1 i tacka, kad je rijec o Srbima. Za ostale me bas briga kako ce glasati.
24.05.2018 08:23
BANJO
BANJO : BRAVO NESO! KUCA TI GA DAJE! ZA KOGA DRUGOG!? ZA CRVENOG BECKA I EKIPU!? DF, SNP, DO POBJEDE! BR 1.ZAOKRUZI! SVI NOCAS U 20 h. NA PROMOCIJU!
24.05.2018 10:56
za vlada
za vlada: KOJI SRBI Vlado, vi ste Crnogorci, zavedeni tom politickom ideologijom, srba u CRNOJ GORI nema, bolje da se okrenete svojoj otadzbini i domovini no sto srbujete, treba sramota da vas bude, ..
24.05.2018 10:59
Strugar
Strugar: Strugar je trebao biti na listi, njega Srbi u Baru vole.
24.05.2018 12:13
Samo DF
Samo DF: Jedina prava opozicija koja se borila protiv rezima na ulici i jasno i glasno u skupstini rekla diktatoru u lice LOPOVE,dok su drugi kvaziopozicionari sjedeli kuci i rusili rezim preko kompjutera.
24.05.2018 12:50
Vox
Vox: Normalno Df i Snp jedina opozicija
24.05.2018 12:50
kkk
kkk: Dragi nasi tkz. srbi, divim se vasem elanu i energiji , ali mislim da vam je sve uzalud, i da svi tkz srbi glasaju za vas opet ne mozete pobijediti, zar vam to nije jasno, mozete jedino da osnujete protivprirodnu koaliciju sa vama dijametralno razlicitim strankama po programu, ali i tu su vam sanse male, Napredni i moderni Barani ce glasati za modernu i Crnogorsku stranku koja ce nas pribliziti Evropi a to je DPS, SD, LP, tako dragi moji ne brinite 27 uvece ce splasnuti vas elan isto kao i kod pres'ednickih izbora, kad ste bili sigurni da ce Milo izgubiti, kad ono TRT MEDUNA''.
24.05.2018 13:18
džoni94
džoni94: vrlo je interesantno kako se df i cakan ne napadaju... a cakan radi za dps i svaka druga opoziciona partija ih je napadala
24.05.2018 13:49
RR
RR: U ovoj priči Cakan nije bitan.
25.05.2018 09:31
Srpska Atina
Srpska Atina: Svaka čast Strugaru oduvek je bio i ostao vođa Srba u Baru a i dalje. Ajmo braćo složno svi da skinemo ovo zlo od režima Đukanaja i počnemo oslobađali našu Crnu Goru... Živela slobodna Srpska Crna Gora!
27.05.2018 17:55
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar