Ћирилица Latinica
06.08.2020.
Politika

Knežević najavio da će ovih dana objaviti snimak Đukanovića i "plave torbe"

Autor: Redakcija 3 Ostavite komentar

Predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević poručio je da u kampanji sprema nekoliko iznenađenja za diktatora Mila Đukanovića i da plava torba ide u javnost “brzih dana”.

Naglasio je da će biti i snimaka i torbe sa parama, ali da će se voditi svojim interesom kada bude to objavljivao.

Dodao je da će biti objavljeni i kako su i koliko novca trošili ministri devedesetih sa računa u inostranstvu, jer je imao uvid u sve to.

„Ja mu nijesam ni Sveto Marović ni Miomir Mugoša, poručio je Knežević predsjedniku Crne Gore.

 Kazao je da crnogorska vlast otvara granicu sa Rusijom za turiste, a Rusiji su uveli sankcije, što je cinizam prve vrste, jer žele, marketinški da zadovolje ljude koji žive od turizma, nekoliko dana pred izbore.

“Računi Mila Đukanovića se spremaju, kastodi račun nije u mojoj moći, on je u okviru institucija sistema, ali i to će se otvoriti vrlo brzo. Tempira se pravi momenat u kampanji da se objave milionski računi Đukanovića, poručio je Knežević.

Građanima je poručio da podrže opoziciju i da svi zajedno slavimo pobjedu na izborima.

 ”Đukanović je pobjeđivao ucjenama i reketiranjem, ali sada je vrijeme da se stavi tačka na lopovluk i izborne krađe. I sami ste vidjeli listu DPS-a, sve lopov do lopova”, rekao je Knežević.

Kazao je da postoji evidencija o izdatim ličnim kartama i svi će biti pohapšeni jer iz Evrope sve prate.

Nada se da SD Ivana Brajovića neće preći cenzus, jer su krenuli na njega da ga procesuiraju. Kaže da Brajović nema autoriteta nad mnogim glavnim ljudima u toj partiji.

Kazao je da je DF pokazao da im je najvažnije da sruše Mila Đukanovića, za razliku od nekih drugih iz opozicije, i da svoje lidere nijesu gurali u prvi plan.

”Pokazali su veliku širinu, stavili su za nosioca nestranačku ličnost, time su poslali jasnu poruku Zapadu da žele promjene. Poslali su dobru poruku i građanima i svijetu, rekao je on.

Narod mora da shvati, kako dodaje, da moraju izađu na izbore, a ne samo da kuckaju statuse po društvenim mrežama

Komentari
Caki
Caki: Kako ce slatko da mu se osveti. Meni su najsladji ovi obracuni medju mega kriminalcima. Krkajte se samo. I jedan i drugi ste se obogatili pljackajuci ovaj narod, ubijajuci svaku buducnost cak i nerodjenoj djeci u Crnoj Gori. Jedna jedina fabrika nam ne radi, sve ste ponijeli kuci, i sad se koljete oko plijena. Vi kao da ne mislite da cete da mrijete jednog dana kao ostali narod. No bolje je mirno spavati i u kreditima do guse da bi se prehranili no zivjeti u strahu kao vi sa ukradenim milijardama.
06.08.2020 15:05
knezevic
knezevic: A pokrij se ,jaduljane,ni jedne ne govori.Pripremio si i drzavljanstvo i bjekstvo,znao si da ce ti prljavstine izaci na vidjelo.Nafatirao si se ti dobro,valja zivjeti u Engleskoj i mititi koga si htio.Savjet:ne izgledas dobro,provjeri kardio sistem.
15.08.2020 18:20
Dukljanin
Dukljanin: A kako si ti Knezevicu dosao do tolikog novca lopovcino.Ovaj balkan je pravo steciste bande lopovske...
18.09.2020 00:03
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Izdvajamo
14.10.2020.
8
Vladika
01.10.2020.
10
Kapela
08.09.2020.
20
Komite(tlije)
14.08.2020.
15
Milo Ante portas
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar