Ћирилица Latinica
24.09.2021.
Politika

Lalošević: Moja smjena je podla i nečovječna, uvijek sam radio časno i pošteno!

Autor: Redakcija 11 Ostavite komentar

Funkcioner Socijalističke narodne partije Vasilije Lalošević ocijenio je danas da je njegova smjena sa mjesta v.d. direktora Uprave za sport i mlade, dok je bio na službenom putu u Sloveniji, podla i nečovječna.

Kazao je da će umjeti da se odbrani bilo koja inicijativa da bude podnesena protiv njega.

"Sve što sam u životu radio, radio sam časno i pošteno"- kazao je Lalošević.

Podsjetimo, ranije danas Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta saopštilo je da su protiv bivšeg v.d. direktora Direktorata za sport Vasilija Laloševića formirani su spisi predmeta kod Specijalnog državnog tužioca u odnosu na njegov status i Odluku o dodjeli sredstava za sprovođenje programa sportskih organizacija u ovoj godini.

Komentarišući prijavu SDT-a, Lalošević je rekao „ne bilo mi većeg zločina“.

"Sve što sam u životu radio, radio sam časno i pošteno…spreman sam da uložim sve snage da odbranim svoj ugled i čast, kao i SNP-a"- poručio je.

Dodao je da, kada je riječ o dodjeli novca, kako je Ministarstvo bilo ažurno sportisti nikad novac dobili ne bi. Kaže da je sve dokumentovano i da se dokumentacija nalazi na sajtu.

Tvrdi da je u martu poslao upitnik Svjetskoj antidoping agenciji (WADA), ali da on „nikad nije ugledao svjetlo dana“. Lalošević je najavio da će podnijeti krivičnu prijavu protiv ministarke prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesne Bratić.

"Možda je Vasilije Lalošević kriv što je napravio atmosferu pomirenja sporta u Crnoj Gori" - kazao je Lalošević i dodao da je možda njegova greška što nikom nije dao otkaz u Upravi.

Govoreći o raspodjeli novca sportskim savezima, Lalošević je kazao da kako je Ministarstvo bilo ažurno sportisti nikad ne bi dobili novac.

Komentari
Страхиња
Страхиња: Братићка је одлично почела да разбија дуљканштину, а онда је (не)очекивано потпала под утицај трансформеса пијаног Здравиња и уништила цијелу структуру свог министарства. Не говорим о Лалошевићу, мада о њему не знам ништа лоше. Памтим га као врхунског посланика и изузетно елоквентног интелектуалца.
24.09.2021 20:28
Danilo
Danilo: Sad će najlakše biti da se sve izruči na Vasilija. SDT je ovo odradio kako bi se našao balans zbog Miga protiv koga je konačno potvrđena optužnica. Vesna Bratić je naivno iskorištena, i nije mogla da se izvuče iz blata u koje je upala. Podrška za Vasilija!!!
24.09.2021 20:30
Caki
Caki: Vasko, uz tebe su svi časni ljudi koji te poznaju !!! Za moralne nakaze ne briži.
24.09.2021 20:31
Fudbaler
Fudbaler: Smeta jer je konačno neko počeo da radi konkretne stvari za razvoj našeg sporta. Namješteno mu je sve jer UDBA hoće da mu podvali kako je sve namjerno uradio da se CG takmičari ne takmiče neko vrijeme pod zvaničnim obilježjem već pod drugim, na primjer u bojama Crne Gore prije 2006. godine a to znači crveno-plavo-bijelim. To je suština a ne nekakve nezakonitosti. Dritane Vukšiću ovo ti se takođe piše.
24.09.2021 20:56
Za snp
Za snp: Namjerno zrtvovan Lalosevic, jos malo u"panziju"!Ovo je napravljeno da bi 🇲🇪reprezentacije ucestvovale na medju narodnim takmicenjima bez 🇲🇪"NAJLJPSE" himne na 🌍🌎🌏a onda bi nam "srbi" ponudili njihovu!!! Mene prevariti necete!!! Svi smo mi CETINJANI🤲🤲🤲
24.09.2021 21:01
Vesna
Vesna: Podrška dragi komšija
24.09.2021 21:08
Alfa
Alfa : podrska za Vaska
24.09.2021 21:50
Dzoni
Dzoni: CRNOGORSKA HIMNA BOZE PRAVDE ZASTAVA TROBOJKA TUSITE MI TUKI KILOGORCI
24.09.2021 21:53
Bar
Bar: Da se dobar dio ministara ugledao na njega...toliko prijema sastanaka razgovora sa sportistima afirmacije sporta...podrška
24.09.2021 21:54
Leka
Leka: Nije "ekspert"
25.09.2021 08:20
Sport sportistima
Sport sportistima: Nije Braticka kriva kriv je pljani premijer koji je iz njemu samo znanih razloga postavio ovu spodobu koja od svih ministara izadje kao najpametnija da vodi 4 ministarstva a ona o sportu zna kolko i moja baba Miljusa za ova 3 resora neznam ali za sport se razumije ko Marica u krivog Djoku.Ovo nije poraz za Vaska nego za premijera ako ima trunke obraza mada je tu tanak.Podrska Za Vaska i SNP .
25.09.2021 11:30
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar