Ћирилица Latinica
26.02.2018.
Politika

Lalošević šef medijskog centra SNP-a

Autor: Redakcija 1 Ostavite komentar

Bivši potpredsjednik i poslanik Socijalističke narodne partije Vasilije Lalošević najozbiljniji je kandidat za šefa medijskog centra SNP-a.

Lalošević, prema pouzdanim saznanjima Pobjede, već obavlja tu funkciju, a njegovo formalno imenovanje trebalo bi da uslijedi na nekoj od narednih sjednica Glavnog odbora

"Lalošević je iskusan političar koji dobro poznaje medije i ima odličnu saradnju sa svim medijima. Njegovim imenovanjem Joković je zaokružio spisak svojih najbližih saradnika" - saopštio je izvor Pobjede.

Lalošević se protekle četiri godine pasivizirao od politike budući da je bio imenovan kao konsultant u Azmontu – azerbejdžanskoj kompaniji koja gradi turistički kompleks Portonovi u Kumboru. On je zbog te funkcije napustio mjesto poslanika u Skupštini Crne Gore. U politiku se aktivnije vratio tokom prošle godine kada je podržao kandidaturu Vladimira Jokovića.

Lalošević je nedavno imenovan za koordinatora SNP-a u Baru. Cilj tog manevra Jokovića je da oslabi uticaj svog ključnog oponenta u stranci Snežane Jonice, koja je držala pod kontrolom taj odbor.

Lalošević ima zavidnu političku biografiju. U mandatu od oktobra 2002. do septembra 2006. godine bio je poslanik u Skupštini Crne Gore, a u mandatu od 2006. do 2009. godine bio je član Administrativnog odbora i Odbora za ljudska prava i slobode Skupštine Crne Gore.

Obavljao je dužnost predsjednika Programskog odbora RTV Crne Gore. Predsjednik je Komisije za informisanje i medije SNP-a Crne Gore. Predsjednik je bio Opštinskog odbora SNP Bar od 2001. do 2007. godine.

Komentari
Gile
Gile: Napred Vasko! Diži SNP, jedinu doslednu partiju u Baru.
01.03.2018 21:50
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar