Ћирилица Latinica
03.05.2018.
Politika

Leković: Spičanska lista "Za Opštinu Sutomore" pristupila Koaliciji "DF-SNP, Za grad koji volimo"

Autor: Redakcija 9 Ostavite komentar

„Spičanska lista za Opštinu Sutomore“  pristupila je Koaliciji „DF-SNP, Za grad koji volimo“.

Odbornički kandidat ove koalicije iz Sutomora Milorad Mišo Leković saopštio je da je savez DF-SNP ideološki najbliži „Spičanskoj listi za opštinu Sutomore“, te da je prihvaćen uslov da se ova koalicija  kroz svoje djelovanje, naročito u budućem sazivu lokalnog parlamenta u Baru, zalaže za vraćanje statusa opštine koji je Sutomore imalo do 1956. godine.

„Sutomore je tradicionalno uporište opozicionih partija, naročito DF-a i SNP-a, i sigurni smo da će na lokalnim izborima 27. maja to još jednom snažno biti demonstrirano.

Naša koalicija će pobjedom na izborima konstituisati novu vlast, koja će Sutomoranima omogućiti da se na referendumu izjasne o budućem statusu svog mjesta, koje je nedomaćinskim i diskriminatorskim ophođenjem vlasti u Baru zapostavljeno, iako se upravo odavde ubiraju najveći prihodi tokom turističke sezone“ – kazao je Leković.

On je naglasio da će se  Koalicija „DF-SNP, Za grad koji volim“ punim kapacitetom zalagati za infrastrukturni i komunalni razvoj Sutomora.

Na listi „DF-SNP, Za grad koji volimo“ nalazi se šest kandidata iz Sutomora.

Komentari
Brezanin
Brezanin: Prava odluka. Da se ne raspipaju glasovi, iako se imali siguran prolaz. Da je srece da i ove minijaturne stranke kao Milacic i Demos i Cakan povuku liste. Doduse Cakan radi za DPS svjesno i otvoreno, a ovi Milacicevic i Demos isto za DPS ali iz sujete. Apelujem na Sutomorane, ali i na Barane koji opoziciono razmisljaju da radi jedinstva i nerasipanja glasova iskljucivo glas daju ovoj Koaliciji DF SNP koju smo podrzali jedinstveno i svi mi iz Sutomora, bez obzira na neke razlike i neka manja neslaganja. Ne moze sve da bude idealno.
03.05.2018 12:47
Tomica
Tomica: Zna se da za gradonacelnika spremate onog cetnika Daša Durutovića. Neće da može lukavi četnici. DPS do pobjede !!! DF - SNP je srpska cetnicka banda.
03.05.2018 12:49
za Tomicu
za Tomicu: Tacno Tomica, to su sve srpsko cetnicki ekstremi i mi Crnogorci necemo nikad dozvoliti da nam ti ekstremi kojima je milija Srbija od rodjene otadzbine i domovine dodju na vlast, ovo je CRNA GORA koju su stvorili i stvarali Crnogorci vjekovima i takva ce i ostati, a vama ako je milija srbija, put pod noge.
03.05.2018 13:50
Лауфер
Лауфер: Конуниста неме реденика нема љепше војске од Четника!
03.05.2018 14:30
BANJO
BANJO : MOZETE VI TOMICA SA SVAKIM, SAMO NE SA SRBIMA. TOLIKO NAS (SRBA) IMA, DA CE VE BITI VOLJA. MOZETE SA BOSNJACIMA (ALIJINIM), HGI (FRANJINIM), ALBANCIMA (RAMINIM I TACIJEVIM),ALI SA SRBIMA, JOK. TOMICE, TOMICE!!! GDJE SI BIO POCETKOM 90.!?POZ. OD SRBINA IZ PARTIZANSKE PORODICE!
03.05.2018 17:06
Mirko
Mirko: KAKo veljesrbi minusaju komentare koji im ne odgovaraju , istina boli.
03.05.2018 17:10
mirko
mirko: MA nema vas srba uopste, vi ste samo indoktrinirani Crnogorci, dje ste bili do 91 kada ste se svi izjasnjavali kao Crnogorci i bilo je 80 posto Crnogoraca, siguran sam Banjo da ni svi clanovi tvoje familije nijesu srbi.
03.05.2018 17:33
srb
srb: oooooo turciii i poturicee .Poturci se plaho i lakomo - rece Njegos
07.05.2018 20:31
za misa
za misa : Opet miso promasi pa vise ste htjeli imati glasova da ste samostalno izali kao cakan nego sto ste prikljucili df i opet ce kumara ratko da vam kroji kapu zalosno za sutomore i sutomorcane dajte malo na obuku kod cakana sa df nemate sanse evo izbori su to najbolje pokazali pozdrav za sutomore i sutomorcane
28.05.2018 15:02
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar