Ћирилица Latinica
01.03.2021.
Politika

Mandić: Opasno je to što je Krivokapić čestitao "dan nezavisnosti" lažnoj državi

Autor: Redakcija 6 Ostavite komentar

Andrija Mandić, predsjednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta, saopštio je da je iznenađen da je premijer Zdravko Krivokapić čestitao lažnoj državi Kosovo Dan nezavisnosti.

"Iznenađeni su, vjerujem, i mnogi koji su podržavali Krivokapića na izborima i dali mu tu čast da predvodi koaliciju Za budućnost Crne Gore. Pogotovo kada se uzme u obzir kako se Krivokapić odnosio kada je uputio čestitku Željki Cvijanović, povodom Dana Republike Srpske, i kada se dan kasnije pravdao da on u stvari ništa nije čestitao.

Mandić kaže da je ovaj Krivokapićev potez veoma opasna i loša poruka za one koji su tako snažno podržali promjene u Crnoj Gori, a posebno najave zaokreta u spoljnoj politici:

"Dobili smo podršku građana, podjednako kako ja, tako i Krivokapić i mnogi drugi iz koalicije, jer je dio našeg izbornog programa bio i radikalan zaokret u odnosu na politiku Đukanovića, kao i izgradnja najboljih mogućih odnosa sa Srbijom. A oni se sigurno ne grade ako ovako, skriveno od javnosti, čestitate tzv. Kosovu i ako u svim elementima čuvate tekovine Đukanovićevog režima.

Zato je važno, smatra Mandić, da koalicija “Za budućnost Nikšića” osvoji apsolutnu vlast u ovom gradu i da više ne zavisi ni od čijeg ucjenjivanja, niti od dobre volje Dritana Abazovića i njegovih saveznika" - poručuje predsjednik najveće partije aktuelne parlamentarne većine.

Komentari
Ravnogorac
Ravnogorac: Krivi ste malo i vi jer ste prepustili čelno mjesto čovjeku koji je anoniman bio do izbora. Nakon što osvojite sami vlast u Nikšiću uskratite podršku vladi i neka ide opet kao ranije da pije pivo ispred prodavnice u Tološe na gajbe. Tu mu je mjesto.
01.03.2021 09:20
Марљукић
Марљукић: Промијениће Здравина плочу сад кад не пређе цензус у Никшић, па ће опет кад се налије брљом да буде поносан што је пјевао четничке пјесме са Николом Калабићем код Чиче Милете Павићевића кући. Биће опет Дражин војник. Страх (и ракија ) каља (ју) образ често...
01.03.2021 09:25
Laki
Laki: Free Kosova!
01.03.2021 09:26
Podrska za premijera
Podrska za premijera: Sta je bilo vojvodo od kolenica sto se iscudjavas sta ti je tu novo sto stalno pipun medo i ti kritikujete vladu i premijera ajde sokoli oburdajte vladu ili ne palamudite vise postali ste mnogo dosadni. Zdravko je pravi evropski premijer sirokih shvatanja koji pokusava da bude sa svima u okruzenju u nekim normalnim odnosima a ne mislite da bi trebao od vas traziti dozvolu kome smije a kome ne smije da se javi.
01.03.2021 09:29
Динамо Дрезден
Динамо Дрезден: С.ебаће њега шиптарела из Тузи и Улциња. Колико год је спреман да лиже све што је пљувао тај Кривомозгић, Ник Ђелошај и екипа му не признају. Кренули су да их дисциплинују, ево за Тузи од данас не важе мјере око короне, па су као фол уденули и Бар иако је Бар најкритичнији са короном. Провидно и за малу дјецу.
01.03.2021 09:38
Mino
Mino: Ovaj četnički vojvoda nikako da se primiri.
03.03.2021 07:36
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar