Ћирилица Latinica
04.08.2019.
Politika

Medojević: Srbin Nikola Vučević na najbolji način svjedoči kako se voli Crna Gora

Autor: Redakcija 8 Ostavite komentar

Nebojša Medojević, jedan od lidera Demokratskog fronta, saopštio je da je najbolji crnogorski košarkaš i NBA zvijezda Nikola Vučević simbol pravih vrlina prave Crne Gore.

Uz Vučeviću fotografiju sa vrha Rumije (gdje je prisustvovao juče Litrugiji u crkvi Svete Trojice) koja prati objavu Medojevića na njegovom fejsbuk profilu, funkcioner najvećeg opozicionog subjekta naveo je da je  Crnogorsko-srpsko pomirenje temelj održivosti i opstanka države Crne Gore.

"Nikola Vučević je možda najbolji primjer. Da, mi to možemo!

Srbin koji voli svoju Crnu Goru, za nju je spreman da pogine na terenu, Planetarno uspješan , bogat, dobro vaspitan, zdrav, pametan, porodični čovjek, vjernik , voli svoje, poštuje drugačije.

Igra za svoju državu Crnu Goru i tamo predstavlja sve njene građane. Spreman je da pretrpi i zaboravi poniženja koja je doživio u reprezentaciji kada je kao prvi skakač NBA lige morao da grije klupu nekim trećerazrednim članovima DPS-a.

Nikola je simbol pravih vrlna prave Crne Gore" - napisao je Medojević, ističući kao osobine i karakteristike po kojima se naš najbolji košarkaš odlikuje - tradiciju, modernost, uspjeh, poštenje, vjeru, lojalnost, istrajnost, požrtvovanje i borbu.

"Ovakva pomirena, radna, poštena, pravedna i talentovana Crna Gora bi brzo krenula putem moralne, političke, ekonomske i društvene obnove", podvukao je Medojević uz poruku: "Vidite da može. Samo složno. Samo jako!!!"

Komentari
VULE. VU
VULE. VU: Ajde Medo ne blesavi poceo si i na ove lokalne portale da palamudis. Vucevicu svaka cast kao i njegovoj porodici. Ti Medio rece za Nikolu da je Srbin koji voli svoju CG, a ti si Srbin koji mrzi CG. Ustvari ti vise i neznas sto si pogubio si se i sad tumaras od nemila do nedraga. Ti si Medo bio protiv rata za mir veliki liberal skoro kolko i Slavko Perovic pa Rankov Saborac pa u pokret za promjene da bi sad postao ne Srbin nego Veliko srbin u fino si se kolo uhvatio alal ti vjera Medo.
04.08.2019 13:49
Odza Veilji
Odza Veilji: Medo, jako je bitno da ti znaš dje je Rumija i dje ovaj momak bio! Sačuvaj je Bože od takvih!
04.08.2019 15:06
Setko
Setko: Sretan praznik pravoslavnim komsijama. Svaka cast i postovanje Nikoli dobrom.
04.08.2019 16:26
BANJO
BANJO: SVAKA CAST VUCEVICIMA.ZNAJU KO SU I OD KOGA.NA DOBRO VAM SE VRACALO.OVI DRUGI NEKA PUKNU,OD MUKE.POZ.OCU JOVANU.NA MNOGAJA LJETA!!!
04.08.2019 16:53
Vucko
Vucko: Bravo Nidzo. Dobro je kad covjek ima korijwne i zna za to a ne ko neki koji bi prije igrali za Ganu i obalu Slonovace nego za zemlju dje su rodjeni.
04.08.2019 19:14
Odza Veilji
Odza Veilji: Banjo, pa Vi i tadite sve da ovi drugi "puknu od muke" ! Vama je bitnije što misli Toma Nikolić o crkvi na Rumiji no jedan barski katolik recimo ! Uspjeli ste svaka čast nas nema ali eto ima Banja Luka, Surdulica ... i ovaj novinar!
04.08.2019 19:59
Božo
Božo: Simbol Zubaca, sad će i Zupci biti kao Šabac, Čačak i dr. Dragačevski trubači su iz Zubaca???
07.08.2019 07:26
Odza Veilji
Odza Veilji: Pitanje za Meda iz Podgorice : kako znaš da je ovaj momak Srbin ? Ja znam da je BARANIN i ponosan sam na svog sugradjanina !
07.08.2019 10:39
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar