Ћирилица Latinica
27.09.2022.
Politika

Milačićeva Prava CG u Podgorici sa DF-om, u Baru samostalno

Autor: Redakcija 9 Ostavite komentar

Opštinski odbor Prave Crne Gore u Baru donio je jednoglasnu odluku da na izborima nastupa samostalno i ta odluka je podržana od strane Glavnog odbora partije.

Prava Crna Gora će na izborima u Podgorici nastupiti u koaliciji sa Demokratskim frontom koju predvodi Jelena Borovinić Bojović, potvrdio je sinoć Glavni odbor Prave Crne Gore.

Prava Crna Gora predala je u Baru listu za samostalan nastup na predstojećim lokalnim izborima, a nosilac liste je Vukan Golubović.

Predsjednik stranke Marko Milačić ovom prilikom podsjetio je da je Prava Crna Gora prije četiri godine, kada je formirana partija, ostvarila parlamentarni status u Baru, te izjavio da su sada neuporedivo jači i brojniji, pa otud i samostalan nastup u Baru.

 “Naš glavni cilj je bolji životni standard građana, a najveća prepreka tome je DPS sa svojim satelitima. Političke marionete preko kojih su u prethodnom periodu kriminogene strukture upravljale Barom, šaljemo u političku prošlost. Prava Crna Gora će i u Baru, kao i širom Crne Gore, dati doprinos da se to desi i bićemo kamen temeljac boljeg, pravednijeg i prosperitetnijeg Bara", poručio je Milačić navodi se u saopštenju Prave Crne Gore.

Golubović je kazao ko smije taj i može sve zajedno sa građanima Bara.

"Učinićemo sve da ovaj grad bude bolji, ljepši, da bude grad u kome će naša omladina ostajati i biti u mogućnosti da živi život dostojan čovjeka. Građani Bara će dati svoj glas odlučnim, hrabrim i poštenim ljudima, koji drže svaku datu riječ”, poručio je Golubović.

Kandidat za odbornika Slobodan Mališić rekao je da vlast u Baru ne radi u korist građana i sa time će uskoro biti završeno.

"Kao čovjek koji je rođen i odrastao u ovom gradu, obećavam da ćemo uraditi sve da ispravimo dugogodišnje nepravde učinjene građanima Bara”, kazao je Mališić.

Kandidat za odbornika, Teodora Radulović, izjavila je da se Prava Crna Gora Bar zalaže za iskonske vrijednosti, koja će se kao i do sada boriti za prava svih pojedinaca, a naročito mladih.

"U sebi nosimo duh otpora prema svemu pogrešnom. Za Bar u kome smo svi jednaki“, zaključila je Radulović.

Komentari
Djuro
Djuro: Ne mogu da shvatim ovo.Umjesto da podrže nekog iz opozicionih koalicija oni idu sami da prospu glasove i idu u korist dpsu.Ako su u pg sa frontom,trebalo je i u baru ili da ih podrže.Ima tu dobrih ljudi ali ne ide to tako na o ruk
27.09.2022 17:51
Sve je ovo super
Sve je ovo super: Samo nema cenzusa...
27.09.2022 23:09
Dzoni
Dzoni : SAMO DEMOKRATSKI FRONT
28.09.2022 11:10
Stari liberal
Stari liberal: Milacic najvece zastidje CG politicke scene i sad vidite kakvi su tek ovi koji podrzavaju tu protuvu.
28.09.2022 12:21
Kika
Kika: Prava Cg u Baru igra za Dps...prosuce glasove
28.09.2022 13:58
Prava
Prava: Prava CG je jedina stranka koja se drži svoga posla. Biće u buduće jedna od karika vlasti u gradu a pljuvači koji gube na predstojećim izborima neka nastave sa pljuvanjem. Nikad više DPS.
28.09.2022 14:54
Zarija
Zarija: Kada cete listu da pokazete. Nemate potpunu listu
28.09.2022 21:36
I
I: Djeje lista
30.09.2022 18:35
SrbIN
SrbIN: Ko ovu avetinju veljeg dukljanina koji je ljubio Rankove kokoske i glasao za neovisnu milogoru,a zove se srbinom moze glasati?Odgovor samo teska budala!
01.10.2022 15:17
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar