Ћирилица Latinica
01.05.2018.
Politika

Milačićevi predali listu, Čarmak na čelu

Autor: Redakcija 12 Ostavite komentar

Opštinskoj izbornoj komisiji predata je danas i lista lista "Marko Milačić – Prava Crna Gora – Za pravi Bar"  za lokalne izbore koji će se održati 27. maja.

Boško Čarmak, nosilac liste, kazao je da će se ova partija boriti za neizostavnu smjenu sadašnje gradske vlasti, vraćanje gradskog identiteta, kao i za vraćanje istinskog međunacionalnog i vjerskog sklada.

”Želimo da Baru vratimo multietnički i vjerski sklad, bez odricanja od sopstvenog identiteta i relativizacije većinskog pravoslavnog stanovništva, sprečavanje militarizacije barske luke, brda Vrsute i gradskog jezgra od strane NATO saveza.

Ova partija će se, takođe, boriti protiv laži o fiktivnom predizbornom zapošljavanju, a i zalagaćemo se za demontiranje malicioznih privatizacija, prava radnika velikih gradskih firmi, za podršku proizvođačima mediteranskog voća i povrća, povratak gradu ukinutih kulturnih događaja, uređenje gradske sredine po mjeri porodice i bezbjednije ulice za sve građane”, kazao je Čarmak.

Marko Milačić, lider stranke, rekao je da Baru nedostaje multietnički sklad i da stoga ova partija nudi koncept modernog patriotizma.

”Nudimo koncept koji smo predstavili i na državnom nivou, koncept modernog patriotizma. To znači da ćemo se boriti za izgradnju modernog Bara, ali uz puno poštovanje naše tradicije i duhovnosti.

Bar mora da unaprijedi multietnički sklad. Prava Crna Gora će dati doprinos tome, ali Prava Crna Gora neće poštovati druge tako što će negirati sebe i svoje. Mi ćemo poštovati druge, našu braću manjine, ali istovremeno se ne stidjeti onoga ko smo i što smo“, istakao je Milačić.

Iza advokata Božidara Čarmaka, na listi Prave Crne Gore su Vojislav - Mikica Novaković, Andrea Plamenac, Dalibor Marković, Zoran Božović, Prvoslav Dašić, Aleksandar Kapa, Maja Šoškić, Nikola Đurašković, Aleksandar Grupković, Andrija Dedić, Aneta Samardžić, Miodrag Šćepanović, Dragan Ratković, Lazar Dašić....

Komentari
Vito
Vito: Najbolji izbor!
02.05.2018 00:28
za vita
za vita: Apo cemu je najbolji izbor Vito, ko su casti ti ovi ljudi, vecinu poznajem bez ikakvih radnih i profesionalnih referenci, u cemu su se to iskazali, vidimo ovdje i suprugu i sestru Carmakovu, ovo su porodicne parrtije.
02.05.2018 11:06
DF nego sto
DF nego sto: Smijesni su,sve moj do moga.Niko ni profesionalne ni politicke pameti.Srbi samo za DF i nikog drugog ne treba da glasaju.
02.05.2018 12:13
kkk
kkk: Carmakova supruga je srpska drzavjanka, ona ne moze biti na listi, sta radi ovdje.
02.05.2018 15:17
za df nego sto
za df nego sto: I sto si dobio, ako svi posrbice glasaju DF, nista, jer i od tih 28 posto posrbica polovina glasa DPS
02.05.2018 15:38
BANJO
BANJO : OVI SU KAO I BECIC. PRAVE STETU. MLADI LIJEPI I PAMETNI. DOSTA MI JE VISE TOGA. VEC VIDJENO. TRECI PUT. PUT U STO!? SAD NE VALJA FRONT! JEDINI BORCI. JEDINI KOJIMA TREBA VJEROVATI. DOKAZANI! DO POBJEDE. SVI ZA FRONT.
03.05.2018 08:27
mirko
mirko: ZA front su samo veljesrbi i posrbice niko drugi, mi Crnogorci evropski i obrazovani i napredni glasamo za DPS, SDP, SD, Crnogorsku i ostale moderne Crnogorske stranke
03.05.2018 10:33
OD BANJA MIRKU
OD BANJA MIRKU : 4 NAHIJE SU CRNA GORA. STO SU OVI DRUGI, STO SU PRIJE STOTINJAK GOD. USLI U SASTAV C. GORE. ZNA SE SVE SRBIN DO SRBINA. VI EVROPSKI I OBRAZOVANI!? PUNI MRZNJE! TO JE EVROPSKI!? GRADJANSTINA! HA, HA!
03.05.2018 17:24
za banja mirko
za banja mirko: A znas li Banjo kad je venecija usla u sastav Italije 1866, pa jeli Italija, kad je Vojvodina i drugi krajei srbije usli u sastav srbije 1918 pa jeli Vojvodina Srbija, to sto su pojedini djelovi bili pod okupacijom ne znaci nista, pa srbija je skoro 500 godina bila pod Turcima je li Turska ili srbija, jaja ti je logika Banjo
03.05.2018 18:55
Milutin
Milutin: Možete da budete bar toliko korektni da nas ne dirate - nas Srbe koji nećemo ni po koju cijenu da damo glas NOVOJ i PZP-u! Ne diramo vas, ne dirajte ni vi nas. Prava Crna Gora je naš izbor, to je istinska proruska partijamladih i časnih ljudi. Dosta nam je veterana DF a još više SNP-a.Nećemo glas da damo Vasku Laloševiću. Bolje vam je da mi uzmemo glasove a ne Bečić koji će da ih preda američkoj ambasadi na čuvanje. Ali uvijek kasno palite... S vama nećemo a nećemo ni protiv vas. A vi oćete koga god da prepoznate ka konkurenciju!
04.05.2018 15:16
BANJO
BANJO : ZA MILUTINA, MILUTINE I JA SAM ZA RUSIJU, BEZ POGOVORA. MILUTINE I JA SAM PROTIV AMERICKOG BECICA. MILUTINE, MARKO JE POCEO KAMPANJU, TAKO STO JE NAPAO OPOZICIJU, KAO, JALOVA JE. 30 GODINA SU GUBITNICI! U SITUACIJI, KAD LOME KICMU D. F., KAD JE MILAN (VELIKI I HRABRI) U KAZAMATU, KAD BECIC I OSTALI OTIMAJU BIRACE D. F., MAJKU SU SVI JEDNAKI. I KAD SE MARKO PROSPE SA 3-4%,STO ONDA! KO CE MU BITI KRIV!? NE VIDIM DA ON I BECIC NAPADOSE BIRACKO TIJELO DPS, SD! CILJ JE UNISTITI D. F. MALO TESKO, PRIZNACES, MILUTINE. POZ.
04.05.2018 16:47
Milutin
Milutin: Banjo, Prava Crna Gora će u Baru imati makar jednog odbornika, a vama ih želimo mnogo. Taj jedan će vam biti ortak. Odradite vi samo svoj posao mi vam na erenu nismo uzeli nijednog glasača koji vas se sam ranije odrekao. Pa jeli bolje da bude kod nas ili oćete daide Cakanu? Nadam se da ne dovodite u pitanje čast Boleta Čarmaka i Dada Markovića? Volio bih da na ovom portalu ne napadate Pravu Crnu Goru jer su naša neslaganja kozmetičke prirode. U istoj crkvi stojimo jedni do drugih, zajedno smo na istoj strani tribine sportskih dvorana i stadiona, zajedno u konačnici bitke za slobodu. Marko je napao kad ste počeli da prozivate da rasipamo glasove. samo nam nogu ne podmećite jer za tim nema potrebe. Znate da postoje Srbi koji neće s NOVOM prije svega zbog PZP-a, ne dozvolite da im glasove uzmu prevaranti poput da ne kažem koga. Posvetitie se vi iz NOVE broju 3 koji vam mešetari kroz biračko tijelo a od našeg rasipanja glasova se ne plašite.
04.05.2018 22:55
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar