Ћирилица Latinica
17.02.2021.
Politika

Nova Vlada stara politika: Klovn DPS-a koji je progonio "litijaše" novi sekretar za odbranu

Autor: Redakcija 6 Ostavite komentar

Potpukovnik Velibor Bakrač, izabran je za sekretara Savjeta za odbranu, a dospio je u javnost, svojim bizarnim fotografijama iz ”heluouvin” serijala, piše IN4S portal.

 Bakrač, kako saznaje pomenuti portal važi za jednu od „perjanica“ DPS-a, te žestokog protivnika „litijaša“, a između ostalog odlikovan je 2017. godine od strane predsjednika Donalda Trampa Ordenom za zasluge (Legion od Merit), najvišim američkim vojnim odlikovanjem koje može dobiti pripadnik strane vojske

Po saznanjima IN4S-a, važi za jednog od najvećih agitatora DPS za vrijeme prethodnih izbora.

Dotični je u radno vrijeme u službenim prostorijama u uniformi obavljao na desetine a i više razgovora sa svojim kolegama gdje je prijetio i ucjenjivao one za koje je procjenjivano da su glasači opozicije, kazao je izvor portala.

Isti je po njegovim riječima, bio zadužen za vođenje spiskova izašlih vojnika tokom izbornog dana a dodatno „zaduženje“ mu je bila kasarna u Golubovcima.

Svi komandanti i komandiri, svakih sat vremena su ga izvještavali o broju izašlih a u popodnevnim časovima davao je instrukcije da budu pozvani ako nisu glasali. Neke je i lično pozivao, saznaje IN4S.

Takođe, Bakrač je bio jedan od glavnih organizatora sedmodnevnog angažovanja određenog broja vojnika kojima je oduzimana mogućnost napuštanja objekata u danu izbora a sve u cilju da se „sumnjivi“ spriječe da glasaju.

Umjesto, nagrade, namještenjem u novoj Vladi, izvjesno je, da je Bakrač trebalo da bude procesuiran, zbog povrede prava slobode glasanja i izvjesno i unižavanja vojničke profesije. On je bio član najužeg kabineta generalštaba, gdje su se donosile neformalne odluke koje su bile isključivo političkog karaktera.

Komentari
Mornar
Mornar: Izdajnik kakav se rijetko srece. Uaaaa ministarko.
17.02.2021 12:32
Osman
Osman: Bravo Dritane, legendo. Ne nego cemo Srbe na tako vazne funkcije. Puna podrska
17.02.2021 13:07
Greska
Greska: Na tekst nemam primjedbu, ali slika koju ste postavili nije njegova😁😁😁 U pitanju je drugi visoki oficir
17.02.2021 13:11
Kos
Kos: Jos malo, Srbija pa do Ekvadora!
17.02.2021 16:16
Pih
Pih: Ovo je bruka,da ova kreatura dukljanska moze biti na toj poziciji....ovo samo moze u ovom brlogu!
17.02.2021 17:07
Simo
Simo: Ova vlada samo neda nijedmo mjesto DF-u. A mi smo ih doveli do fotelja. Sram ih bilo.
19.02.2021 15:30
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar