Ћирилица Latinica
10.02.2018.
Politika

Opasna prijetnja DPS-a uredništvu "Barskog portala": Nećete dugo!!!

Autor: Redakcija 12 Ostavite komentar

Na adresu uredništva "Barskog portala" stigla je najdirektnija prijetnja iz sjedišta vladajuće Demokratske partije socijalista, i to u formi zvaničnog akta.

Naime, kroz reagovanje koje potpisuje Služba za informisanje DPS Bara, redakciji "Barskog portala" se poručuje : Nećete dugo...

Uredništvo "Barskog portala" obavještava ukupnu javnost da je krajnje ozbiljno doživjelo ovu, do sada nečuvenu prijetnju sa ovakvog nivoa. Posebno na pozornost pozivamo nadležno Državno tužilaštvo, ali i novinarska udruženja, medijske kuće, NVO, OEBS, Kancelariju Evropske unije i ambasade zemalja civilizovanog svijeta, od kojih očekujemo da se se upoznaju sa prijetnjama i primjereno reaguju.

Uz obećanje da ćemo adekvatno odgovoriti na brutalnu prijetnju DPS-a, zbog koje osjećamo da nam je ugrožena bezbjednost i pravo na rad, objavljujemo integralno tekst reagovanja DPS-a, na naš jučerašnji prilog koji smo publikovali pod naslovom "Barski portal trnu u oku predsjednici DPS-a" (http://barskiportal.com/lat/politika/barski-portal-trn-u-oku-predjsednici-dps-a.php)

.........................

Kažete, „da ispunjavate svoju misiju“. Znamo. I to pogubnu misiju, koja je naručena od vaših tutora i sponozora, kojima polažete račune. Samo nastavite. Ništa novo od vas. Vi se ponosite onim čega se normalan čovjek stidi. 

Kažete, „da ispunjavate svoju misiju“. Znamo. I to pogubnu misiju, koja je naručena od vaših tutora i sponozora, kojima polažete račune. Samo nastavite. Ništa novo od vas. Vi se ponosite onim čega se normalan čovjek stidi. 

Nepočinstva iz vaših redova koštaju ovo društvo, prije svega, na način što bez zastoja sve što postoji vučete nazad. Bolje reći, vi to pokušavate zadojeni mržnjom prema ovoj državi.

Konfuzija koju je izazvalo izlaganje naše predsjednice vidna je  upravo u vašim redovima. 

No, vi ćete nastaviti da izvršavate zadatke po nalogu onih van Crne Gore. I skrivaćete se iza floskule o „nezavisnim medijima“. Koga vi pozivate da vam se pridruži u saradnji u ovoj sramoti koju činite?Ne možete se na taj način nikada afirmisati. Naprotiv. Nećete dugo...

(Služba za informisanje OO DPS Bar)

Komentari
Rasim
Rasim: Ovo najdirektnije znaci da su spremni i da vas ubijaju, koliko ja shvatam. Ovo ne smije da im se oprosti. Za ovo se zabranjuju stranke u normalnim zemljama. Bas da vidimo sta ce reci OEBS i americka ambasada.
10.02.2018 08:19
Темида
Темида: Слободно новинарство може бити добро или лоше,али сигурно,без слободе,новинарство не може бити ништа друго осим лоше.Ти Мишко,свој посао слободног новинарства радиш искључиво професионално.Нису људи навикли на истину,а свака твоја реч је истинита.Браво и само напред у нове победе.
10.02.2018 11:35
Ilija Đurišić
Ilija Đurišić: NEKA DOĐU!!!
10.02.2018 11:38
Недјељко
Недјељко: Забољела их је истина, криминалце Милове. Убијајте! Пуцајте! Из мрака, ви сте се доказали као убице новинара. Стиже све на наплату. Има нас још који смо спремни да гинемо за слободу!
10.02.2018 11:47
Nikola Zec
Nikola Zec: Neka Vam punu u prkno !DPS lizisani kriminalci lopovi i ubice! Samo naprijed ,pesnicom u vrh cela ,tako sa njima treba !
10.02.2018 12:43
Strahinja P.
Strahinja P.: Spremni su ovi nesoji na sve
10.02.2018 15:41
micko
micko: Dragi veljesrbi, vidim vas mnoge sa portala 4s narocito gospodin Zec koji svojim uvrijedama DPS i svega Crnogorskog prijednjaci, sve vam je uzalud, za sve sto ste bili je propalo, tako da mozete samo piskarati po portalima, ZIVJELA NAM NASA CRNA GORA
10.02.2018 17:05
Drasko
Drasko: I na ovom portalu mozemo vidjeti mnoge koji ne podnose nista Crnogorsko, ali na svu srecu morace, kao sto su se navikli i na nezavisnu CG, kao na CG jezik koji im djeca uce u skoli sa CG azbukom, na ulazak u NATO i sve ostalo, uzivajte u nasem prelijepom Montenegru.
10.02.2018 17:07
conte
conte: DEBILI. SVE KONTROLISU OD NOVINARA U BARU...AL OVAJ NE MOGU. PA NEKA DODJU I NEKA SE PRESTAVE IMENOM I PREZIMENOM. FANTOMI
10.02.2018 23:59
Djuka, clan DPS-a
Djuka, clan DPS-a: Pametni Zoran Srzentic. Ne zamjera se Barskom portalu, cak ni kad ga ovi "diskretno" opletu. Zna znanje. Ljekar, intelektualac. A ne kao Branka sa jedva zavrsenom srednjom skolom. Ljudi, znate li da se ona tako ponasa zato sto je jedu kompleksi sto nije obrazovana. Zato se tako i peca na vase novinarske udice koje ste, priznajem, majstorski posijali. Necemo ni Branku i Muja Lalevica za nosioca liste. Naprijed dr Zoran Srzentic !!!
11.02.2018 10:38
Dana
Dana: Tako je, ovdje je muka Srzentic ili Mujo, a Branka hoce da ispliva izmedju njih... Svadja najzesca oko nosioca liste za barske izbore. Ja sam za to da izvadite oci jedni drugima i da pustite Bar i nas Barane da zivimo. I ove Rozajce povedite sa sobom kad pobjegnete iz Bara posto padnete iz vlasti.
11.02.2018 11:09
baranin
baranin: Dps jedino zna prijetit i kupovati ljude i onda se opeku kada vide da ima LJUDI koji nemaju cijenu i imaju *uda
11.02.2018 13:46
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar