Ћирилица Latinica
01.03.2021.
Politika

Podrška Nikšićanima iz Kosova Polja: Da pobijede Marko i narodna volja!!!

Autor: Redakcija 7 Ostavite komentar

Srbi koji žive u opštini Kosovo Polje uputili su danas simboličnu podršku koaliciji "Za budućnost Nikšića" i njenom nosiocu Marku Kovačeviću, u susret lokalnim izborima zakazanim za 14. mart u gradu pod Trebjesom.

"Bratski pozdrav iz Kosova Polja - da pobede Marko, Nikšić i naroda volja" - poruka je sa transparenta s kojim se fotografisala grupa Kosovopoljaca koji opstaju u ovoj opštini južne srpske pokrajine uprkos teškoj situaciji i stalnim pritiscima prema srpskoj zajednici.

Na isti način kosovopoljski Srbi podržali su i litije u Crnoj Gori prošle godine nakon što je spontano inicirano uzajamno "pozdravljanje" gradova iz regiona i Crne Gore transparentima podrške za napore da se odbrani Srpska pravoslavna crkva na čiju imovinu je brutalno jurišao režim Mila Đukanovića.

Izbori u Nikšiću koji se održavaju za nepune dvije sedmice odlučuju da li će Đukanovićev DPS biti potučen i u njegovom rodnom gradu ili će pak "vaskrsnuti" iz političke "smrti" koja ga je zadesila na parlamentarnim izborima 30. avgusta prošle godine.

Lista "Za budućnost Nikšića" koja je pod brojem 4 na glasačkom listiću, predvođena Markom Kovačevićem i Demokratskim frontom (DF), najveća je ikada formirana koalicija u ovom gradu.

 

Komentari
Crmnica srpska perjanica
Crmnica srpska perjanica: Bravo ljudi! Velicanstveno i ljudski od vas!!! Svako dobro od Boga!!!
02.03.2021 14:50
Сања
Сања: Драгоцјено! Побиједићемо и због вас. Велики сте. Хвала драги саборци. Поздрав из српског Никшића.
02.03.2021 14:52
Ilhan
Ilhan: I Muslimanska gradjanska incijativa grada Niksica je podrzala Marka i listu za Buducnost Niksica. Svaka cast!!! Pravi izbor, pravi ljudi.
02.03.2021 15:22
Pristan
Pristan: Svaka cast za ovaj gest! Naravno podrska Marku Kovacevicu💪
02.03.2021 15:25
Crmnicanin
Crmnicanin: Sanja koliko znamo NK je Crnogorski i bice, po cemu je to srpski, po zadnjem popisu bilo je 65 posto Crnogoraca, i ostavite nas vise tog srpstva, naucite sto je nacija i kako nastaje, a ne spominjete '' relevantne'' podatke iz CT vijesnika ko smo i sta smo, Crnogorci nego sto, da smo srbi zvali bi se srbi i drzavu nazvali srbija
02.03.2021 15:31
rolls royce
rolls royce: Za Ilhana:Đavo je strah Ilhane!
02.03.2021 16:38
XYZ
XYZ: Zar ovi nemaju svojih problema tamo gdje žive?Da li je Vučić riješio sve probleme Srba na Kosovu? Svi koji pomisle da se despot Vučić miješa u izbore,politiku Crne Gore, u velikoj su "zabludi". Ove su "junačine" zaboravile da stave Vučićević sliku na zastavu...tek bi onda slika bila "veličanstvena".
07.03.2021 08:34
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar