Ћирилица Latinica
21.01.2021.
Politika

Forum žena Prave CG osuđuje skandalozni atak primitivaca na ministarku Bratić

Autor: Redakcija 7 Ostavite komentar

Povodom skandaloznog crteža sa likom ministarke Vesne Bratić koji se juče pojavio na društvenim mrežama, reagovao je Forum žena Prave CG Bar.

Kako je ocijenjeno, sadržaj je uvrijedljiv za svako zdravorazumno biće.

"Naša obaveza je i insistiramo da se autor onog nedjela što prije otkije i kazni odgovarajućom kaznom. Autor je ovim crtežom svjedočio o svojoj mržnji, nemoći i ljudskoj nedostojnosti. Rugati se ženi, sveštenstvu i cjelokupnom pravoslavnom svijetu može samo pomračeni um" - stoji u saopštenju Foruma žena Prave CG.

U saopštenju se dodaje i sledeće: -Teško da se možemo oteti gorkom utisku slušajući i gledajući kako se, slobodno možemo reći, satanistička mržnja izliva na našu ministarku Vesnu Bratić. Žena kojoj ne opraštaju srpski indetitet. Žena čija se hrabrost, od kada je imenovana za ministarku, svakog dana sve jasnije uočava. Ostaci odlazeće garniture ljudi koji su 30 godina sijali samo nemoral, ovim su činom zadali poslednji udarac sebi, ne i nama! Forum žena Prave Crne Gore, smatra da je ovaj pokušaj poniženja, ne samo žene već i cjelokupnog našeg sveštenstva dokaz mržnje koja proističe iz nemoći. Ovo prilikom izražavamo našu podršku u ime Prave Crne Gore Bar našoj ministarki Vesni Bratić .

Komentari
Za forum
Za forum: "Nasoj"??? Sa ovim ste sve "rekli"!!!
21.01.2021 19:01
Бодин Србски
Бодин Србски : Министарка Братић ужива пуну подршку Срба са подручја наше приморско-загорске Србије!!!!
21.01.2021 19:18
Za redakciju
Za redakciju : Treba li ih"likvidirati"kao one u Francuskojzbog crteza "Muhameda"????
21.01.2021 19:56
Za "crtaca"
Za "crtaca" : Gdje ne "nacrta" nesto kao Mikaelandjelo"Mona Lisu"😉 😉 😉 Nego nadje"ovoj"da dizes "cijenu😶😶😶
21.01.2021 20:50
Лабуд
Лабуд: Срамота. Не могу да разумијем оне који се на било који начин спрдају са женама. Подршка министарки Братић. Срам да буде оне који на овако низак и примитиван начин исказују своју „величину"!
22.01.2021 23:31
Za Labuda
Za Labuda: Gospodine, ne sprdaju se oni sa zenama vec tako lece svoje komplekse i sujetu. Muskarac u pravom smislu te reči nikad, ama nikad nece jednu ruznu izgovoriti za neku zenu. Sa druge strane zene da znaju da postoji verovanje da nikad ne treba zena - zenu da blati i ogovara jer tada skode ne njoj vec sebi samoj,to ne bi radile. Danas eto neko cudno vreme. Muskarci se pretvorili u ogovaruse(valjda da smetnu misli sa neuspelih pokusaja da budu pravo musko),cak su im i pantalone sve uze i uze. Onda pocne ovaka najezda protiv zena, koja podseća na najezdu komaraca. Ili oni mozda i jesu komarci, to ipak znaju samo oni. Zene nikad ne bi dovele zemlju do ovog stadijuma do kojeg je dovedose muskarci. Pa gospodo "komarci", pustimo Braticku da radi svoj posao. I ko zna mozda se vremenom iz komarca preobrazite u leptira.
23.01.2021 12:43
Labudova M....
Labudova M.... : U cem moze cetnik da se preobrati labude avetinjo i ti ovi sto branite apostole ravnogorci za vas su zakon Milogorci.
23.01.2021 16:12
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar