Ћирилица Latinica
23.01.2019.
Politika

Prava CG traži hitnu sjednicu SO Bar

Autor: Redakcija 3 Ostavite komentar

Saopštenjem povodom najnovijih dešavanja u vezi sa izgradnjom vrtića danas se medijima obratila i Prava Crna Gora, OO u Baru. Objavljujemo ga integralno....

Ponovo se u najranijim jutarnjim časovima lokalna vlastela sa svojim partijskim firmama trkala hoće li uspjeti da dokusuri dvorište Gimnazije, prije nego li narod stigne da stane u odbranu svog grada. Ponvo su pobijedili!

Divno za njih. Loše za sve nas, naravno.

Neizmjerljiva je i sa čovjeka zdravog, nevjerovatna količina licemjerstva kukavičluka gradonačelnika Dušana Raičevića od samog starta priče oko gradnje vrtića u dvorištu barske Gimnazije.

Za svo ovo vrijeme Dušan Raičević, jedva da je riječ izustio i to nakon bezbroj pokušaja da se do njega dođe. Ali je zato preko društvenih mreža stigao da se maksimalno izblamira u nejasnim i infantilnim porukama koje je kasnije brisao, isto kao što „botovi“ vlastodržaca brišu negativne komentare sa “facebook” profila Opštine Bar, i juče i danas.

Naravno, njegov stariji partner Mićo Orlandić još ne zna ni što je kompjuter, pa je spriječen da i na polju društvenih mreža pokaže svoju vrijednost. Njemu je mnogo lakše da se sakrije.

Prava Crna Gora Bar poručuje mladom i nezrelom gradonačelniku - Dušane Raičeviću, niko se do sada nije prema Baru i građanima Bara ponio ovako ružno. A bilo je svega i svečega svih ovih godina. Iz dana u dan sve više propadaš u očima naroda, pa čak i onih koji su te glasali. Nećemo ti ovo nikada zaboraviti, ni oprositi! Ni tebi ni tvojim šefovima koji se preznojavaju ovih dana. Tek ćete se znojiti!

Prava Crna Gora Bar zahtijeva sazivanje vanredne skupštine u najhitnijem roku!

 Maja Šoškić – odbornica Prave Crne Gore u SO Bar.

 

Komentari
BR
BR: BRAVO STA DRUGO RECI
23.01.2019 21:20
MarinA
MarinA: Ova divna zena je bila sa nama od prvog dana. neizmjerno hvala joj na tome
24.01.2019 23:48
драгана00
драгана00: је ли онај КАпа са њом у партији? је ли то иста партија, јер је он био од почетка са ђацима прије свих.
25.01.2019 12:27
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar