Ћирилица Latinica
15.12.2020.
Politika

Promoterima mržnje smetaju superiorne biografije dr Leposavića i dr Bratić

Autor: Redakcija 17 Ostavite komentar

Zaklinjanje predsjednika i potpredsjednika Vlade u prozapadni put Crne Gore, obesmišljeno je biografijom i ideološkom orijentacijom članova kabineta Zdravka Krivokapića. Riječ je o ljudima koji su eksperti uglavnom na polju širenja mržnje prema vrijednosnom sistemu koji zastupa zapadna civilizacija„, ističu iz Demokratske partije socijalista čiji su predsjednik i pojedini funkcioneri direktno učestvovali u „širenju mržnje“ 90-ih – tenkovima.

Oni su kao dokaz za „mržnju“ naveli dio intevjua u kojem novi ministar pravde izdražava svoj stav o pristupanju Crne Gore u NATO. Ne dovodeći sadašnje članstvo CG u alijansi (koja je ubijala našu djecu i izvršila agresiju na SFRJ suprotno svim međunarodnim pravima) Leposvić je iskazao svoje puno demokratsko pravo da se ne slaže sa članstvom naše zemlje u NATO rekavši da ne bi glasao za ulazak CG u alijansu na referendumu da je bio organizovan, dijeleći time mišljenje sa ubjedljivom većinom građana Crne Gore.


“Nakon što smo svjedočili kako su se najbliži saradnici premijera, ministar Bojanić i savjetnik Savović, vandalski i primitivno iživljavali nad zastavom NATO saveza, učestvujući u činu njenog spaljivanja, nakon što smo čuli kako se ministarka 4 najznačajnija resora, Vesna Bratić predstavlja kao “ženski četnik”, a ministar pravde Leposavić zaklinje pred javnošću da će biti protiv NATO, jasne su dimenzije obmane kojoj crnogorskoj javnosti i međunarodnim partnerima serviraju Krivokapić i njegov najbliži saradnik Abazović”, navode u iz te „miroljubive i demokratske“ partije.

 (IN4S)

Komentari
Ljekar Doma zdravlja Bar
Ljekar Doma zdravlja Bar: Dr Leposavic je suvo zlato grada Bara i Crne Gore. Dr Bratic takodje je zlato koje smo dobili pomalo nezasluzeno jer ovaj mentalitet poprilicno kukavicki ne zasluzuje casne ljude i hrabre. Privilegija je imati ih u vladi. Kamo srece da su svi ministri njihovih vrijednosti.... i vrijednosti dr Borovinic-Bojovic...
15.12.2020 12:18
Za ljekara doma zdravlja
Za ljekara doma zdravlja: Milo je dobro rekao za braticku"nebi joj dao poso ni u srednju skolu"a kamo li u vladi👍👍. Ulizujes se novoj ministarki"zdravlja"da zadrzis poslao ili da te "unaprijedi"😉.
15.12.2020 13:25
Za leposavica
Za leposavica: Ti oces da donosi zakon o "amnestiji" da bi skinuo presudu zatvora(5 godina) pipunu i vojvodi, tesko ce ti proci ta "samoinijacitiva" 👑👌👌👌
15.12.2020 14:43
Za braticku
Za braticku: Pisao bih ti"cirilicom"al ne umijem da prebacim na 📞 🤣🤣🤣🤣🤣🤣😉😉😉
15.12.2020 14:55
Šestan
Šestan: U opanke pomalo , da vas lakse razpoznajemo, nema vas koliko vam se čini... izdajice
15.12.2020 15:57
Za Šestana
Za Šestana: A ti šestane ako si srbomrzac, to je tvoj problem,..i jedna stvar za tebe: sigurno nas ima bar 50 puta vise nego vas Malisora šestanskih koji mozete samo da punete u čabar sa vašom srbofobijom.
15.12.2020 19:18
PANDORINA KUTIJA
PANDORINA KUTIJA: U zemlju cuda sve je moguce ko u seriju lud zbunjen normalan samo sto je normalnih vrlo malo. Sad imamo zenskog cetnika pa albanskog cetnika pa dosta pocetnika veselo drustvance. Ovom Leposavicu je bilo dovoljno da proseta malo litijasima digne tri prsta ispred kipa slobode i odmah u fotelju ministra. Da li gospodin razmislja kako moze biti ministar sa takvim gafom u gradjanskoj drzavi. Srbi su sa tri podignuta prsta pljackali palili silovali po Bosni, Hrvatskoj i Kosovu i sad se vi sa tim ponosite. Sa oprostenjem jebe lud zbunjenoga sretno bilo glavni je krivac DPS i MILO.
15.12.2020 20:21
Anti drps
Anti drps: Ko god je usao u novu Vladu,bolji je 100 puta od onih nepismenih dukljanskih i poturcenih lopova!
15.12.2020 20:27
Pa,pa drkljosi
Pa,pa drkljosi: Podukljice,nikad vise necete imat prilike da sprovodite svoj primitivni dukljanski fasizam,NIKAD VISE!
15.12.2020 20:30
Nole
Nole: Nama trebaju rezultati a ne biografije
15.12.2020 21:26
Za pa pa dr
Za pa pa dr: Pa opet ce valjda biti"izbori"😉 😉 😉 nece ova vlada biti "dovijeka" 🇲🇪💓🇲🇪💓👌
15.12.2020 22:52
Лела
Лела: Ово је нека нова Црна Гора на коју ћете морати да се навикне те!!! Сада је 9 Срба од 14 чланова Владе. На следећим изборима свих 14 биће Срби и Српкиње. Доста је било окупатора из Пљафа и Рожаја, и ових смрадова подукљица што су пљунули на очеве и ђедове који су сви одреда били Срби јер црногорска нација не постоји, никад није постојала, а тек ова усташко-монтенегринска....
15.12.2020 22:56
Za Lepu
Za Lepu: Obicno na ovom portalu muskarci znaju da "odvale po koju". Ruku na srce, procita se i dosta mudrih recenica. Ali vi gospodo draga retko ste glupa zena. Da li ta frustacija dolazi iz ne zadovoljstva ili ste vi tako rodjenji, ja ne znam ali znam da odavno ovako glupu tvrdnju culi nismo. Jedini okupator na prostorima bivse Jugislavije je uvek bio Srbin. A realno ni onu prelepu, plodnu i veliku zemlju ne zasluzuju. Okupator iz Plava!!?? Pa plav je u Crnoj Gori, uzmite malo kartu, pogledajte. A Srbija je susedna drzava. Lepo ime zalud imate, manite se pretnji i politike, i ne pretite nikome. Sta ce biti na sledecim izborima zavisice od naroda, i uspešnosti vlade, ne od toga ko su i kako se zovu.
16.12.2020 09:29
Za lelu
Za lelu: Izgleda si rodjaka od Braticke "cetnikusa" CRNOGORCI & MONTENEGRO 🇲🇪 se spominju u dokumenta od 1024godine!!!A CRNE GORE internacionalno MONTENEGRO bit ce dovijeka 👌👌👌. Vi koji se smatrate srbima(vasa stvar) samo nemoj meni da brani da budem ono kako se ja osjecam!!! Meni ne treba "maceha" srbija, ona me nikada ne moze "voljeti" kao moja 🇲🇪, volim 🇲🇪🇲🇪🇲🇪Do zadnjega trena 💓💓💓💓💓🇲🇪✌️✌️✌️
16.12.2020 09:56
Po narudzbi (samo za lelu) 😜
Po narudzbi (samo za lelu) 😜 : Da ti ispricam vic o Crnogorcu, u Beograd se valja ju od😂😂😂kad im ga ispricam!!! Lela, moze ispricaj 🧐. Pa vec sam ti ga ispricao 🦃🦃, po tvojeme Crnogorci ne postoje 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🇲🇪💓🇲🇪💓🇲🇪💓
16.12.2020 21:35
rolls royce
rolls royce: Za Ljelju:Koje zlo zrači od tebe abezino.U škatulu vas sve treba staviti da ne lajete.Ovih tvojih devet biti će Crnogorci uskoro.E viva Montenegro!!
18.12.2020 18:54
Za Lelu
Za Lelu: Lela draga, naviknete se pise zajedno. Nadam se da radis kao kasirka ili na pjacu barsku i da ces tu ostati do kraja svog jadnog zivota.
19.12.2020 11:10
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar