Ћирилица Latinica
25.08.2020.
Politika

Savo Vujošević žrtva policijsko-političkih namještaljki

Autor: Redakcija 14 Ostavite komentar

One koji znaju za moral, političku i ideološku nepokornost Sava Vujoševića, dugogodišnjeg opozicionog odbornika u SO Bar i aktulenog poslaničkog kandidata sa liste "Mir je naša nacija", nije naročito iznenadila jučerašnja vijest o njegovom novom hapšenju zbog navodnog krivičnog djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Vujošević, inače diplomirani pravnik i predsjednik OO DEMOS-a u Baru, i ranije je bio hapšen sličnim povodima, a bio je svojevremeno i žrtva policijske torture tokom koje je pokušano od njega da se iznudi priznanje da je fizički pretukao čovjeka na jednoj lokalnoj plaži između Bara i Sutomora.

Mediji su juče objavili da su uhapšeni Savo Vujošević i njegova rođaka Svetlana Pipović zbog sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

“Barska policija je, preduzimajući aktivnosti na utvrđivanju činjenica u odnosu na oružje i veću količinu municije koja je pronađena sredinom jula u podrumskom dijelu jedne stambene zgrade, identifikovala i lišila slobode lica koja se dovode u vezu sa pronađenim predmetima”, saopšteno je iz Uprave policije.

Policija je 13. jula u jednoj stambenoj zgradi u Baru pronašla izuzela automatsku pušku kalibra 7,62 mm, puškomitraljez i veću količinu municije.

“Sprovedenom kriminalističko tehničkom obradom kao i vještačenjem izuzetih tragova policija je došla do sumnje da se Savo Vujošević i njegova rođaka Svetlana Pipović dovode u vezu sa pronađenim oružjem. Vujošević je po nalogu državnog tužioca u Baru uhapšen zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Zbog istog krivičnog djela u Podgorici je uhapšena Svetlana Pipović”, saopštili su iz Uprave policije.

Na društvenim mrežama, ali i među građanima Bara koji poznaju Vujoševića, preovladava uvjerenje da je u pitanju još jedna policijsko-politička ujdurma protiv njihovog čestitog sugrađanina i antirežimskog političara.

Komentari
Babović
Babović: Brate uz tebe smo. Znamo da tebi ne prilici da se bavis time i da ces dokazati nevinost kao i ranije sto si, nista ti paščad ne mogu. Zamijenićete mjesta nakon 30. avgusta, odnosno ti ćeš biti u parlamentu Crne Gore a oni u Spužu. Dosta je namještaljki, neka hapse Mila i ekipu što diloje tone kokaina i heroina, i cigara i oružja i milajrdne tona nafte.
25.08.2020 10:51
Jakov
Jakov: Nikad ne bih glasao Demokrate i Lekica (mada sam bio za Lekica dok je bio na celu DF-a dok se nije prepao), ali za Sava ruku u vatru stavljam da je čist i da mu je ovo teška namještaljka. Nespojivo je sa njegovom ličnošću jednostavno.
25.08.2020 11:15
Лела
Лела: Подршка за брата у Христу. Истину не могу да побиједе. Узалуд све игре безбожничке хунте.
25.08.2020 11:16
XXL
XXL: Svako je nvin dok se ne dokaze suprotno. Ne zalecite se mnogo vi koji stavljate ruku u vatru neka svako radi svoj posao pa cemo poslije pametovati. I Kalic je bio najveci mafijas oduzese mu svu imovinu i sto bi na kraju tresla se gora rodio se mis. Pravda je spora ali dostizna.
25.08.2020 12:04
Baranin
Baranin: Zao mi je ovo sto mu smjestaju,al nikad se ne zaboravlja da je isti Savo nekad bio za Mila lupeza i protiv Momira...eto kome je vjerovao
25.08.2020 13:06
STOJAN
STOJAN : Savo uz tebe smo nije ni cudo sto ti rade jadnicima dosla vodo do poda. A policiji Barskoj bi bilo bolje da svoje redove kriminalne ispitaju. Jer vise ima kriminalaca u u policiji Barskoj no u citavom Baru.
25.08.2020 13:29
BBB
BBB: Šta radi politička policija, podmeću svima koji idu na litije koje su im trn u oku
25.08.2020 13:53
Dzoni
Dzoni: GLASAJTE ZA DEMOKRATSKI FRONT
25.08.2020 14:46
Za dzonija
Za dzonija : Glasaju za koga oces 👌👌👌🧐🧐🧐🤫🤫🤫
25.08.2020 17:09
Šapina
Šapina: Glasajte za koga god hoćete.Naš dragi vođa MILO i dalje kao i do sada u nove pobjede za dobrobit CG i pravih crnogoraca. Glasajte za slobodnu,nezavisnu,samostalnu CG oslobođenu od zagrljaja srbočetnika i ostalih domaćih izdajnika
26.08.2020 14:00
Dzoni
Dzoni : Sapina smlatina hahahaha
26.08.2020 14:15
Za dzonija
Za dzonija : Toliko si glup, da samo jednoj partiji pripadas!!! Nijesu zasluzni ni ime da im se "spominje" 🤔🤔🤔🧐🧐🧐🤫🤫🤫
26.08.2020 17:39
Bižo
Bižo: Za ovog Džonija,protivnika CG i crnogoraca, bez imalo mozga piše gluposti.Jedna od njih je između ostalih podržavanje ovih litijaša na čelu sa Amfilohijem koji se bavi sa svime što ne bi trebao da se bavi jedan crkveni poglavar.Dakle Džoni dođi kod mene da ti dam malo vode možda progledaš
27.08.2020 04:35
Dzoni za biza
Dzoni za biza: Ja sam protivnik kila i drpsa a ne c g mamlaze kad se kilo makne mnogo ljepe ce se zivjet
28.08.2020 18:35
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar