Ћирилица Latinica
18.01.2019.
Politika

SDP: Ovoj vlasti je glas građana bitan samo na izborima!

Autor: Redakcija 3 Ostavite komentar

Građani Bara, ali i Crne Gore su zgranuti informacijom da je došlo do sječe čempresa u ranim jutarnjim časovima. Što god bilo opravdanje aktuelne lokalne vlasti, teško da će i među najvjernijim pristalicama naći podršku za ovaj čin kojim se nepovratno izgubilo nešto što je bilo ponos i uspomena desetina generacija barske Gimnazije - saopšteno je iz barskog OO Socijademokratske partije (SDP)

Kako su podvukli iz stranke Ranka Krivokapića, njihove karijere će od danas biti obilježene ovim činom, koji se odigrao u sred zimskog raspusta, u ranu zoru, jer znaju da za to što rade nemaju podršku građana našeg Bara.

"Iako su ti građani, koji su ih i birali, potpisivali peticije, davali alternativna rješenja za problem, tražili da se nađe neka druga lokacija ili vrtić arhitektonski uklopi u prostor, sve to nije bilo bitno jer je njihov glas očigledno bitan samo na izborima.

Država koja je prije 27 godina proklamovala Ustavom da je ekološka, ta odrednica ima samo marketinški značaj, jer danas ne postoji normalna evropska zajednica u kojoj bi vlast prema jednom parku sa višedecenijskim čempresima ovako postupala" - zaključuju iz SDP-a.

Komentari
Rke krke
Rke krke: a vi nekome da rečete nešto, ha ha ha. Ćutite, krali ste zajedno, samo je Milo više davao Brajoviću no Krivokapiću, i tu ste pukli. Vi ste državu osramotili, imate program gori no Hitler... Isti ste soj. Ucijenjeni ste i sad.
18.01.2019 11:49
Br
Br: Cuti blavoru jedan glupi.
18.01.2019 12:55
Vido-vit
Vido-vit: wow kako principijelna casna i cestita partije. Vi niste nista uradili mimo zakona, ili da ste se okoristili ne daj boze o budzet. sto tako nisi govorio Vojvodicu kada si bio u Vlasi i cinio cuda, sada ti nekoga etiketiras uhhhhhh
18.01.2019 15:28
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar