Ћирилица Latinica
25.09.2021.
Politika

SNP Bar uz Laloševića

Autor: Redakcija 1 Ostavite komentar

Na današnjem sastanku Kolegijuma OO SNP Bar nedvosmisleno i snažno je data podrška Vasiliju Laloševiću, smijenjenom direktoru Uprave za sport i mlade u Ministarstvu prosvjete, nauke, kulture i sporta, u Vladi Crne Gore, saopšteno je iz OO SNP Bar.

Ocijenjeno je da se radi o kulminaciji kampanje i opstrukcija protiv Vasilija Laloševića, “sa namjerom da se umanji i marginalizuje značaj i uticaj naših kadrova i same SNP”.

"Naime, vršeći odgovorno, savjesno i kompetentno funkciju direktora Uprave za sport i mlade, gospodin Lalošević se očigledno zamjerio manje kvalitetnim funkcionerima ministarstva, što je prepoznato kao latentna opasnost od afirmacije kadrova koji dolaze iz redova SNP CG.

Zahvaljujući svom poznavanju potreba sporta i uloge mladih, velikim iskustvom i odličnom komunikacijom, on je za kratko vrijeme ostvario odličnu saradnju sa sportskim savezima, organizacijama, klubovima i pojedincima, kao i sa Olimpijskim komitetom Crne Gore" - navode u saopštenju.

"Zato osuđujemo kao nedobronamjerno postupanje i brzinu odluke ministarke Vesne Bratić o smjeni i kampanji protiv Laloševića, istaknutog bivšeg narodnog poslanika i političkog radnika, koji dolazi iz redova barskog OO SNP.

Zbog svega navedenog stojimo čvrsto uz kvalitet i sposobnosti, kao i rezultate rada i djelovanja Vasilija Laloševića, a isto tako iskazujemo ogorčenje i osudu postupaka ministarke Vesne Bratić, kako prema gospodinu Laloševiću lično, tako i prema SNP CG" -zaključuje se u saopštenju.

Komentari
MURTA I KURTA
MURTA I KURTA: E pa Barani braco brat je mio koje god vjere bio,vidite kako je nama iz opzicije od kad je dosla ova multprakt 4 u 1 da bar ima neko znanje za jedan resor a ne za 4 .Ako neko zna neka kaze s cim je ona to zasluzila znanjem i lepotom nije sigurno.
26.09.2021 18:22
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar