Ћирилица Latinica
11.06.2020.
Politika

SNP: Narod će na litijama dati odgovor šta misli Njegoševa Crna Gora

Autor: Redakcija 4 Ostavite komentar

U Baru je sinoć održana sjednica Opštinskog odbora SNP, kojoj je prisustvovalo najuže rukovodstvo,na čelu sa predsjednikom Vladimirom Jokovićem. Prisutni su bili i potpredsjednici Dragoslav Šćekić, Dragan Ivanović i Danijela Đurović,te Sekretar IO Dragan Vukić.

U sklopu zaključaka izvršnog odbora Glavnog odbora, partijsko rukovodstvo je krenulo u obilazak Crne Gore. Prva stanica na tom putu je bio Bar.

SNP CG najoštrije osuđuje rušenje konaka manastira Svetog Vasilija u Briskoj gori, kazali su prisutnima funkcioneri SNP.

Ova vlast namjerno hoće da izazove incidente, jer niko normalan, i ko dobro misli našoj zemlji,ne bi uradio sličan potez. Narod Njegoševe Crne Gore najbolje će im odgovoriti na predstojećim litijama.

Na sjednici je bilo riječi i o jesenjim parlamentarnim izborima. Najbolji put za izlazak na njih je opoziciono jedinstvo, poručio je Joković. Bilo u jednoj ili dvije kolone.

Ova vlast je devastirala Crnu Goru,i uništila njen emonomski potencijal, i trebaće još mnogo vremena da prođe da se vratimo u normalu, zaključio je, dodavši da nije isključena mogućnost i bojkota izbora.

Opštinski odbor SNP dao je punu podršku vrhu partije da istraje u nastojanju da se postigne saglasnost opozicionih subjekata oko važnih pravaca djelovanja u budućem periodu, ali je dao i punu podršku Mitropoliji Crnogorsko -primorskoj da istraje u naumu da se sačuvaju svetinje i povuče nakaradni zakon o slobodi vjeroispovjesti koji dijeli našu zemlju.
Sjednicom je predsjedavao Željko Stojović, predsjednik barskog odbora SNP.

Komentari
Заев
Заев: Мило ће побегне во Македонија и туке има шиптари
12.06.2020 10:31
KRSTO
KRSTO: Crna gora jeste njegosava ali kakve veze vi posrbice imate sa NJegosem.
12.06.2020 14:35
Dzoni za krsta
Dzoni za krsta: Krsto jesi li ti krsten..ooo boze ja mislio da su bosanci glupi ovi milogorci su hiljadu puta gluplji
12.06.2020 22:16
korupcionas
korupcionas: Bravo,samo tako,pravo u EU.
13.06.2020 16:27
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar