Ћирилица Latinica
16.06.2019.
Politika

Tanja Spičanović preuzima barski DPS ?

Autor: Redakcija 48 Ostavite komentar

Aktuelna potpredsjednica Opštine Bar, Tanja Spičanović, najozbiljniji je kandidat za čelno mjesto ovdašnjeg Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista, saznaje "Barski portal".

Ona bi na toj funkciji trebalo da zamijeni Branku Nikezić, dugogodišnju lokalnu funkcionerku i odbornicu stranke Mila Đukanovića.

Kao mogući naslednici Nikezićeve na partijskoj funkciji pominju se i gradonačelnik Dušan Raičević i Ljubo Kočović, vlasnik kompanije "Nimont" i takođe dugogodišnji lokalni funkcioner DPS-a.

Nezvanično saznajemo, međutim, da Raičević odustaje od kandidature, riješen da se potpuno posveti radu na mjestu prvog čovjeka grada, dok je izbor Spičanovićeve za novu šeficu barske "filijale" vladajuće stranke još samo formalnost.

Nikezićeva, uzgred, nije definitivno odustala od kandidature za još jedan mandat, iako će uskoro navršiti 72.godine života, kazao je  našem portalu izvor iz DPS-a. Njene šanse da i dalje vodi barski DPS, međutim, gotovo da su nikakve.

Inače, u Baru su u međuvremenu održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora DPS Bara, čijim radom je predsjedavala predjednica OO Branka Nikezić, a u ime centrale DPS prisustvivao je Goran Jevrić, koordinator u ime Izvršnog odbora Partije.

 

Predloženo 420 kandidata za OO

"Na sjednici Izvršnog odbora Opštinskog odbora DPS Bara je jednoglasno usvojen predlog liste kandidata za novi Opštinski odbor DPS Bara čiji članovi će biti birani na Opštinskoj izbornoj konferenciji, koja je zakazana za 29.jun" - navedeno je u saopštenju koje smo dobili iz te stranke. 

Kako je naglašeno, članovi Izvršnog odbora su nakon desetodnevne analize preko 420 predloženih kandidata od strane Mjesnih odbora i članova DPS-a, za članove Opštinskog odbora DPS u Baru, zaključili da u Baru ima izuzetnu kadrovsku bazu koja je garant budućih pobjeda DPS pod Rumijom, i da je pred njima bio ni malo lak partisjki zadatak da se Opštinskom odboru predloži lista od 79 kandidata za članove Opštinskog odbora partije.

"Liste kandidata, koju je Izvršni odbor jednoglasno usvojio, se sastoji od 79 kandidata od kojih će novi saziv Opštinskog odbora nakon Opštinske izborne konferencije, činiti njih 64 koji dobiju najveci broj glasova i medju kojima ima 40% novih kandidata koji do sada nisu bili članovi Opšinskog odbora, preko 20% mladih i preko 30% pripadnica članica DPS.

Nakon sjednice Izvršnog odbora je održana i sjednica Opštinskog odbora koja je jednoglasno podržala predlog Izvršnog odbora, a tokođe je jednoglasno usvojen predlog Mjesnih odbora za predstavnike - delegate na Opštinskoj izbornoj konfernciji u ime svih Mjesnih odbora DPS u Baru", stoji u saopštenju DPS-a Bar.

 

Rođena Cetinjanka, magistar sociologije...

Tanja Spičanović koja slovi za već izvjesnu predsjednici OO DPS Bar, kako stoji sa sajtu Opštine Bar, rođena je 07.10.1981. godine na Cetinju. Diplomirala na Filozofskom fakultetu u Nikšiću,gdje je i stekla zvanje magistra sociologije.Prije nego je izabrana za potpredsjednicu opštine Bar obavljala je poslove nastavnika u Gimnaziji „Niko Rolović“ i organizatora praktičnog obrazovanja u JU Srednja ekonomsko-ugiostiteljska škola, gdje je od 2015. godine imenovana za direktora te Ustanove. Udata je i majka je troje djece.

 

 

 

 

Komentari
Bajica
Bajica: Bravo za Cetinje. I red je bio neko naš preuzme kontrolu
16.06.2019 01:06
Karanikic
Karanikic: Kakav šamar za Barane i potcjenjivanje, ali ako, trazili smo gledajmo !!! Treba iz Ulcinja da nam dovedu. No dobro je kad ona vega iz Livara nije
16.06.2019 01:24
Cako
Cako: Tanja je odlicna zena,ali nam sanse da lma dodje tu.nekakonje....
16.06.2019 08:31
PatriJot
PatriJot: Samo onog metuzalema od Nikezićke da ne gledamo više.
16.06.2019 09:17
Lale
Lale: Rade Vujacic je novi predsjednik ,uveliko se prica a Branka.ostaje potpresjendik. Kakva Tanja Spicanovic,i na ovo mjesto je dosla samo zato sto je momenat bio.na njenu stranu. Vidio.Milo da nema nijednog pametnog Baranina pa mora svog Niksicanina da postavi;
16.06.2019 09:24
Gile
Gile: Oniga Hrvatina treba izglazat,iz Sutomora onoga maloga? Koji nema 5 glasa iza sebe. On je za vas
16.06.2019 09:25
Nevenka
Nevenka: Ljubo Kocovic je najblizi i najkorektniji ,drugi na listi i jedan od uglednika. On ili ovaj iz Soho Grupe!
16.06.2019 09:26
Riki
Riki: Moguce da ce stavit onoga jazavicara od onoga dorektora Rumije ,on im je poltron i crmnicanin a i Dule ga voli pa mu odgovara neko takav da moze da ga maltretira
16.06.2019 09:28
Tato
Tato: A sto se radi ? Benisimo ekipa na celu sa Zarijom nece pustit ovo? Ljubo Kocovic i jankovic su vam novi rukovodiovi partije Dva katolika namzana ,dva lacmana ! A ustanite crmnicani na noge ne bilo vas?
16.06.2019 09:31
Nikolina
Nikolina: Boza Jankovica za predsjednika!!!!!
16.06.2019 09:31
Perito
Perito: Soho grupa je na vrhu! Nemaju konkurencije
16.06.2019 09:32
Kile
Kile: Kako ste ovo fino nafilovali a nidje niste pomenuli covijeka koji je vec dogovorio sve ,nego kako ce to posnijeti Crmnicani? Samo hrabro Vujacicu
16.06.2019 09:34
Tesla
Tesla: Zasto Barski portal eliminise Rada Vujacica, Roćenovog kuma, koji je napunio i sebe i kuma, i mnoge u Baru i sad treba da to sve legalizuje. ? Je li to spinovanje u saradnji sa onom čuvenom frakcijom u dosluhu ? Tanji i Vujačiću su šanse 50 - 50, jednu frakciju gura policija, drugu ANB. Kočović će i ovdje da izvisi, Dušan se izmiče, sve se tu zna...
16.06.2019 09:39
cetinjaš
cetinjaš: Lijepa žena, no ne znam što joj bi te ode na drugu stranu. Cetinjaši smo uvjek bili liberali.Izgleda os kad se udade za onog adalja posta spičanka.
16.06.2019 09:39
Goran
Goran: Bozo Jankovic vam je u igri,mali Livar koji je u veoma kratkom roku napravio cud jer je znao sa narodom,mozemo ga ovdje svi pljuvat i lajat za njega ali taj momak je najbolji u DPS-u ,bar se javi na telefon uvijek i sto je do njega pomogne svakom. Takvi nam ljudi trebaju mladi bez obzira koja su vjera i nacija,jer Babovica p..... i plagijatora i onoga njegovog malog plavog zamjenika koji je sad taml smo dosta gledali
16.06.2019 09:41
Šestan
Šestan: Ljubo Kočović ili Božo moraju biti, dosta je bilo sve neko ko nije starosjedilac u Bar da vodi DPS. Božo je harizmatičan a Ljubo ima para i ugled u privredi, mogu mnogo obojica da učine.
16.06.2019 09:56
Drndoje
Drndoje: Ne valja niko od tih koji se pominju ako hoćemo pošteno. Svi su kandidati za Spuž kad mafija ode s vlasti, a to je uskoro, ako ne radi naroda onda radi EU, jer mora malo da se našminka politička scena, po principu sišo Kurta da uzjaše Murta, ali mora promjene da se dese, i mora da se glumi vladavina prava. Kad su žrtvovali Duška Kneževića i Sveta Marovića i Kuljaču i Žarka Pavićevića, itd, što da ne žrtvuju i ovu boraniju koja se spominje, iako su oni mnogo manje u kriminalu od nekih drugih sa vrha. Duga priča-..
16.06.2019 09:59
Zaljevo
Zaljevo: Ja predlazem ZA predsjednika Iska Boljevica a za potpresjednik a Boza crtu. ZAJEDNO imaju Malo vise od osnovne skole odani partiji veliko iskustvo na usnom oboica su iza Rumije sefu da kazu ne prije bi izvrsili Hari kiri nego to uradili. Ovaj poltron je to skoro dokazao PA je Malo na ladovinu Ali KAKO on jedne prilike rece poslije svakog hapsenja a bilo je toga x puta ja izlazim sve jaci I jaci. Boki I'm je alfa I omega I za bijelo I za usno bez premca a inace I pedigree I'm je za svaku pohvalu. Kakva partija takvi I clanovi. Nemoj te ako boga znate da Branka ostane bez neke funkcije neka radi sa omldinom umjesto Bokija oni ZAJEDNO imaju120 godina dozivotni omladinci. KAKO bjese ona njihova parola,, I dacemo g.... Jest glasacemo DPS". Sretno bilo cika Milo dok ti je ovakvog kadra nema zime. Jasi ovaj narod bez mozga Jo's jedno 30 godina a za poslije vidijecemo normalno ko prezivi.
16.06.2019 10:14
Cunami
Cunami: Znači dogovorena medijska kampanja za forsiranje Spičanovićke. Tako ste vi iz Barskog portala prelomili da Dušan bude gradonačelnik a svrgnuli Srzentića, dižući mu popularnost neslućeno a Srzentić je iako prepotentan bio gospodin za ovoga malog, nije šljivio ni Podgoricu ni te koji su mu u Bar bili ulizice, a sad pljuju protiv njega. Osnažio opštinu ekonomski, ostavio punu kasu, vratio Žarkove kockarske dugove... Poželjet će te vi Srzentića. Možda i Branku, kakav god je namćor i utripovana starica.
16.06.2019 10:16
Jelena
Jelena: Boki legenda nasa,pricajte sta hocete znam da mu zavidite Upoznajte momka i vidite kakav je ili vas je neko platio da pljujete po njemu! Ta omladina je cudo napravilo za izbore,pa vratite se godinama unazad mladi depesa nisu ni postojali i nisu se smjeli cut od ovih mladih iz fronta ,a pogledajte sad svi pljuju i prijete ovom Bokiju a svi mu se isti tiskaju i lizu mu dupeee! Ne podcjenjujte momka jer ga ne znate
16.06.2019 10:28
Zivko
Zivko: Isceraste staru gardu ,znaci ipak ekipa Mojkovac uspijeva da izgura svoga kandidata?
16.06.2019 10:29
B B B
B B B: Kakvi kandidati takva i partija
16.06.2019 10:34
Jeja
Jeja: Udarateeee na omladinu znacii ovaj mali ne ferma nikog zato ga pljujetee samo neka rade jer im dobro idee drzute se dusane i bozo i vasa ekipa jer vam ne mogu nista ovi crmmicani a vas dvojicu milo voli
16.06.2019 10:34
Katarina
Katarina: Ova biti nece predsjednik!!!!! Ljubo ,JanKovic ili Rade su kadnidati ,jer ovima treba neko ko ih uzopste be uzima u obzir a to Milu treba
16.06.2019 10:35
Robin hud
Robin hud: Nekima ovaj portal sluzi za zabavu da pisu gluposti I laju ko pasce na zvijezde. PA KAKO vas nije sramota da spominjete ove spijuncice I poltroncice daj bre uozbilji te se I nemojte da vrijedjate Ljuba Kocovica ovog vujacica I ostale dokazane kadrove DPSa u SVAKOM pogledu da I'm ova boranija Bude protiv kandidat
16.06.2019 11:01
Kole
Kole: Trenutno vlada mlada ekipa u DPS-u i to su sve dobri momci iz postenih familija mozda neko od njih u mladosti pravio greske ali su to dobri i casni momci pocev od Dusana,Mladena ,Marka Milanovica,Boza,Jovana i njima treba dat sansu jer su to ljudi iz naroda i ljudi koji su porasli skromno izuzev Dusana ,i oni znaju da rezonuju i da pomazu narodu jer znaju sta im treba...
16.06.2019 11:24
Bozo dps
Bozo dps: Ja sam novi predšednik,imace za svakoga po crta,uzivajte braco.E bruke na sta je spao dps,da bira Boza narkomana i kamatasa
16.06.2019 12:30
Za Sestana
Za Sestana: PA grom te gadjao iz Vedra neba PA KAKO te nije sramota da u isti kos trpas gospodina Ljuba Kocovica I ovo spadalo od Boza. Zreo si za Dobrotu kukala ti majka sto re rodi tako avetnog.
16.06.2019 13:31
Dejannn
Dejannn: Zarija Franovic prsutar za predsjednik! Prica se po Baru da su ga Branka i Goran Jevric iscerali sa sjednice da je zario pokisao od tuge,jer ga nema vise medju zivima!
16.06.2019 18:53
Zato sto sam ispravan
Zato sto sam ispravan: Zarija Franovic i Joco Ivovic jedan od njih dvojice? Ne zna se ko je gori?
16.06.2019 18:54
Dusan Silni
Dusan Silni: A sto mislite da se predsjendik Dusan ne radii,on je sad presao samo na kvalitetno prva ruka ali i diskretno! Znamo se Dulenceee - dule zvani kamen ili kvalitet!
16.06.2019 19:01
Srce Bara
Srce Bara: Znate li vi cija je zena ova Spicanovicka ? Daj ne sprdajte se ,ne zna je niko zivi. Utripovala se malo. Ljubo Kocovic ili Dragan Tomabovic ,jedan od njih dvojice ? Mada moze i Branka ostat jos malndat! Otpisali ste je znaci
16.06.2019 19:03
Vuk Samotnjak
Vuk Samotnjak: Dusan zvani cempresar,a dje ljudi? Najgori predsjednik h istoriji predsjednika Bara. A Mila dovedite za predsjednima partije u Bar pojesce vas Cakan,jer je Alberto Tomba posra stvar sa cempresima,zao mi je DPS- u ali dane vam je odbrojao Raicevic u Baru!
16.06.2019 19:05
Anto
Anto: A sto se prepali vi matore drtine od mladih? Ispljuvaste Boza ,napraviste od njega azdaju ..... A u stvari ste se jako dobro znate prepali od njega i njegovih mladih jer e jebu zivu siluuu a jos vas boli sto ih Dusan podrzava.
16.06.2019 20:21
Momo Lekovic
Momo Lekovic: Zarija Franovic moze biti samo predsjednik mjesnoga a Rade Vujacic ce ocistit sve jer mu je kum Rocen a i Milo ga voli
16.06.2019 20:22
Crvenkapica
Crvenkapica: Prepala se stara garda od Bozidara i od Dusana ? A idi kuci svi kada su Vam ova dvojica da recemo jucerasnjih politicara napravili igru da bi vas sve poslali svojim bogatim domovima Podrska za mlade ljude koji imaju ogrmonu energiju
16.06.2019 20:23
Rozaje
Rozaje: Dusan Cempresar. Zarija Prsutar . Bozo Crta e zalosti na koga spade DPS. Ljubo Kocovic ako mislite dobro svojoj partiji.
17.06.2019 12:35
Mi znamo kako
Mi znamo kako: Lj U B O. K O C O V I C.
20.06.2019 11:58
Iskren momak
Iskren momak: Bozo sto te zovu bozo crta a vidin dobio si nadimak jelena karleusa hi hihi idi jadan plasti seno i muzi krave i pesma celo selo vuce crte hihihi
20.06.2019 16:52
Barani
Barani : Bozo oce za predsednika aaaaa zena ga tuce i bije ne smije pisnut od zene aaa ne da mi on vodi partiju bolje postavite njegovu zenu nego njega
20.06.2019 16:57
Tebra bar
Tebra bar : Bozo crta jbg ljudi voli covek belo i pesmu celo selo smrce belo jojojojojojo hihihihohi nasta je spao bar bruka i sramota
20.06.2019 17:03
Volim da se zna
Volim da se zna : Bozo mrcio se kome ti da drzis predavalje idi uzmi jednu crtu vec te svi znaju i na portal barski ko si i sta si idi u zaljevi i pevaj celo zaljevo voli belo
20.06.2019 19:45
Dps
Dps : Zemljo okreni se ko vodi partiju pa i ptice na grani znaju ko je bozo jankovic zvani crta ili linija stara spijuncina i prevarant i kockar isao si i u mup da se nudis da spijas pa su te ocerali bruko i sramoto
20.06.2019 21:13
Opstina bar
Opstina bar : Bozo jankovic kad vidi sta cio bar misli on od muke uzme jednu crtu da se opusti stari kockar spijun lazov i prevarant ali to je urodjeno u njega on niti moze da se probudi niti zaspat ako ovo sve ne obavi tokom dana aaaa poceo da daje pare na kamatu jbg dosta su njega kamatasi drali mala biografija o tom momku
20.06.2019 21:18
Kolektiv vodovoda
Kolektiv vodovoda : Cujemo da ce bozo jankovic zvani crta ili linija da dodje u vodovod da radi posla uvek ima za spiune dzukela i ljigov i lapaca bozo nikad ne moze ostat bez leba covek uziva u svojim osobinama
20.06.2019 22:51
Pravda za boza crta
Pravda za boza crta: Sto je ovo aman za aman pustite boza ( crta ) da zivi (opstina bar) (dps) cak i (kolektiv vodovoda) svi na jadnog boza (crta) covek ce sad od blama da povuce bog zna koliko crta njemu nek zabrane lik na barski portal jer ga ljudi 100% crne i brukaju ispade bozo (crta) popularniji od jelene karleuse i kristijana golubovica ali polako tako se stize do slave
21.06.2019 01:52
srbko
srbko: Ako ne može Boža, ja predlagam Đoku, vlasnika košarke u Bar.Samo da nauči padeže, bar četiri i eto ti.Netemo DPS ostavljat bez pravog vođe.
22.06.2019 12:35
CRMNIČANIN
CRMNIČANIN: Možete Zariji da ga po...te sram vas bilo bijedni lajavci.On je vas otkačio skroz i ne zanimate ga posebno pojedine fukare iz DPS-a.Naravno čast izuzecima.Ko ga je istjerao sa sastanka? Sve ove komentare pišu ljige iz DPS-a..Na sastanke ćute ko pi...ke.Pi.. DPS nikad ne glasam ali sam realan.Ni Zariju ne bih glasao čim je u DPS.
25.06.2019 00:58
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar