Ћирилица Latinica
09.08.2020.
Politika

Tomanovićeva frakcija u DPS-u ogorčena na Fuštića jer je progovorio o sukobu u partiji

Autor: Redakcija 25 Ostavite komentar

U Barskom DPS-u se ne stišava bura nakon smjene Miloša Fuštića sa mjesta koordinatora te partije za Sutomore i njegovog javnog priznanja da je u otvorenom sukobu sa predsjednikom Opštinskog odbora svoje partije dr Drgaslavom Tomanovićem, piše portal IN4S.

Fuštić koji je u međuvremenu odustao od ranije najavljenog napuštanja partije i zadržavanja odborničkog mandata u ovdašnjoj Skupštini opštine, podsjetimo, u viber grupi  Kluba odbornika svoje partije za Tomanovića je napisao da je „jadnik i nesretnik koji svaki dan  rasipa DPS i ćera iskrene i prave članove“. Napisao je i da ga je Tomanović „jadno i podmuklo smijenio“ sa mjesta partijskog koordinatora za Sutomore.

Nakon što je IN4S objavio informaciju o dešavanjima unutar barskog DPS-a, reagovao je Fuštić potvrđujući neslaganja sa Tomanovićem, ali i navodeći da su to njegove lične stvari.

Sagovornik IN4S-a iz DPS-a Bar, koji pripada frakciji naklonjenoj predsjedniku Tomanoviću tvrdi da je Fuštić javnim priznanjem o sukobu sa lokalnim partijskim šefom sam sebe „najurio iz DPS-a“.

„To što se desilo peglanje iz Podgorice kako bismo prikazali u javnosti jedinstvo koga nema ni u tragovima, samo nam je napravilo dodatne probleme. Preko uvreda i neistina koje Fuštić plasira protiv predsjednika Tomanovića se neće preći tek tako. Fuštića smo prihvatili kada je došao iz Mojkovca kao najrođenijeg, favorizovali ga do neslućenih visina iako sa veoma spornim i sumnjivim potencijalom, do mjere da smo se zamjerali daleko obrazovanijim mladim Baranima, koji su redovno završili fakultete na državnom Univerzitetu sa najvišim ocjenama, i u roku“ – kaže  sagovornik IN4S-a iz DPS-a, koji insistira na anonimnosti.

Isti sagovornik ističe da se Fuštiću pomoglo da nelegalno sazida kuću u Sutomoru.

„Spratovi su se dizali preko noći, a on je imao svoju već razrađenu operativu za gradnju. Građevinski inspektor Dragan Zejak podnio je više prijava protiv Fuštića zbog divlje gradnje, ali mu je partija pomogla da se to zataška. I u sudu postoji dokumentacija o tome, o čemu biste mogli mnogo da pišete nezavisno od ovoga, ukoliko želite. Nejasno je zašto je Fuštić izašao u javnost potvrđujući sukob sa predsjednikom Tomanovićem kad dobro zna da uoči tako važnih izbora kao što su ovi zakazani za 30.avgust on nije kadar da koordinira partijskom filijalom u Sutomoru“ – navodi sagovornik IN4S-a iz vladajuće partije.

Sagovornik portala IN4S kaže kako Barani znaju da je dr Tomanović jedan od najuglednijih njihovih sugrađana, te da bi bilo kakva polemika predsjednika barskog DPS-a sa Fuštićem u javnosti, u najmanju ruku bila nepristojna.

„Bilo bi dobro da prestane sa pojašnjenjima i demantijima dok još nije prekasno. Imalo bi se tek šta reći o njemu,  ali to ne ide nikome iz naše partije za sada u prilog“ – zaključuje sagovornik IN4S-a.

(IN4S)

Komentari
Mojkovčanin
Mojkovčanin: Može Tomanovićeva ekipa da palamudi do mile volje. Zato što je sujetan i što za Mojkovčane intimno priča kako su seljačine i glupsani, njega (Tomanovića) nema na poslaničkoj listi, već je Mojkovčanin Duško Marković odlučio da budu Srzentić, Spičanovićka, Purlija... Jasno je da je prezreo Tomanovića,a Fuštić ako bude pravde treba da preuzme da vodi Opštinski odbor u Bar.Ima nas još Mojkovčana u Bar koji ćemo stati na svako crtu i Tomanoviću i svakome.
09.08.2020 08:02
Barska plovidba
Barska plovidba: Kakav nemoral, kakvo licemjerje! Taj Fuštić je za "Dan" dao izjavu 16. marta o divljim graditeljima, o divljim objektima, protiv gradjevinskih inspektora pricao, navodio kako je budzet opstine Bar ostecen preko 3 miliona evra zbog divlje gradnje a on prednjacio sa divljom gradnjom. I sad ga prosipaju kao pepeo. Razvaljujte ga kad je licemjer i pokusava da zabasuri ono sto se o njemu zna.
09.08.2020 08:20
Sekretarijat za uređenje prostora
Sekretarijat za uređenje prostora: Znamo se Fušta ! Nije ti trebao cirkus. Tek će perje da leti narednih dana. Obećavam...
09.08.2020 08:33
Zgradic
Zgradic: Kako ga pocisti Frano ka metlom. Ajde more, ljepše ovako
09.08.2020 08:40
Kabinet
Kabinet: E da znate kako Vido Dabanović obožava Fuštića. Prosto mu oblaci ljubavi krenu kad se on pomene ili kad ga vidi
09.08.2020 09:01
Mitar
Mitar: Vi iz DPS-a sve sto ne smijete da mu recete u brk vi mu pricate iza ledja i u komentare. Obuzdajte botove, stegnite petlju pa mu izadjite na liniju. Fusticu ne popustaj, unistice tu lijepu partiju lopovsku
09.08.2020 09:07
Сава Рака Тина
Сава Рака Тина: Ах тај Зејак, ноћна мора је још некима. Тик-так,тик-так,тик-так
09.08.2020 09:43
Mjesni odbor Stari Bar
Mjesni odbor Stari Bar: Ima li mozda Cakan kakve veze sa djelovanjem Fustica? Pitam radi komsije
09.08.2020 09:56
Mile
Mile: Fustic, Zejak, Boskovic... sve starosidioci iz Bara (Kraljskih).
09.08.2020 10:14
Topolica IV
Topolica IV: E moj Timanovicu umjesto da budeš ono sto bi trebao da budeš doktor, ti se baviš trulom dps politikom. Sprda se narod sa tobom po baru i nema čovjeka da kaže nešto dobro. Jedino božo crta priča lijepo za tebe. Raspada vam se barski dps. Dok jr baba branka vodila proci i nekako je držala sve pod konac. Mnogo vaših članova uključujući i mene je već prešlo kod cakana i u SD. SD uzima bar ovaj put.
09.08.2020 12:21
Интеграл
Интеграл: Како вас није срамота да хвалите ДПС.Па то је морална каљуга.Тамо нема часног и поштеног човјека.Како може бити частан неко ко е дио незапамћене мафије и олоши какве није било у историји ове нмучене и несретне земље.Томановић који узима новац за операције.Питајте га гдје проводи годишње одморе.Срам и стид вас било.Уништили сте све оно што је било часно и поштено у овој земљи.
09.08.2020 14:37
Za. Topolicu 4
Za. Topolicu 4: Jesi li se opjanio kakav crni SD Mico ispusena lula i njegovi poltroncici oni bi mozda mogli biti prvi jedino na Vir i to im bi bio vrh. Ti mora da si neka vazna karika bio u DPS i cim si ga napustio raspad sistema a muci bidonu jedan ne avetaj.
09.08.2020 16:12
Andrija
Andrija: Fuštić je za sve njih ljudska gromada, dobili informacije od anonimnog izvora, to vam govori o istinitosti informacija.
09.08.2020 17:06
za integrala
za integrala: Koliiko neki mogu da lupetaju,a ostanu zivi.Cujes li ti sebe,ko ti daje za pravo da vrijedjas i poistovjecujes ljude?
09.08.2020 17:28
AURORA
AURORA: A dje name je Zarija??? Opet se aktivirao politicki. Zbog licnih interest😂😂😂.
09.08.2020 18:05
За за интеграла
За за интеграла: Несретниче видиш ли што је тај људски талог учинио од ове лијепе земље.Све фабрике су уништене а они не знају што имају.Све су опљачкали,није остало ништа.И сад треба имати разумјевања за оне који их подржавају.Мораш под хитно провјерити диоптрију.Но ја сам сигуран да си и ти дио те каљуге.Покриј се ушима и у карантин хитно.
09.08.2020 23:37
Barski
Barski: Dps bi doveo i Madjara konduktera sagradili mu kucu i stavili za direktora samo ako bi im bio potrcko i poltron,nebitno ima li Barana skolovanog spremnog da radi i koji bi se posvetio poslu.
10.08.2020 08:08
Bajo
Bajo: Sve je ovo muljanje pred izbore... Stari stosevi potrosenih politicara ( ako se ovi mogu nazvati politicarima ) Dakle,vise smeca nije se vidjalo na jednom mjestu.
10.08.2020 16:33
Bajo
Bajo: Ima li ovbje koji starosjedioc ? Kukala nam maka sa ovim nepismenim stojserima. Tomanovicu,oko tebe sve ajkule... Bolje se vracaj u operacionu salu i skini sa k. ove bitange zamrznutih mozgiva.
11.08.2020 13:09
KONKRETNIJE
KONKRETNIJE: Pisite Vi malo o izbornoj listi i imenima koja su na njoj ispred barskog DPS ako hocete da cujete stvarni sukob. Fustic je kolateral za obracun po tom pitanju. Inace on je dozivio uspon dok je Srzentic bio predsjendik Opstine a Branka Sef patije, Pitajte njih u vezi fustica. Kako to da je Srzetnic kandidat za poslanika a nije Tomanovic. Kako da je Arsic kao najmladji i predstavnik Savjeta Maldih a nije Bozo, kako li ga vi ono zovete na ovom portalu crta ili krpa?
11.08.2020 13:39
NEENKA
NEENKA: TOMANOVICEVA FRAKCIJA JE OGORCENA NA TO STO JE SRZENTIC NA LISTI A NE ON. FUSTIC JE SMIJESAN, AL IM JE DOBAR POVOD.
11.08.2020 13:40
Igor
Igor: Tomanovicu nemate predstavu ko je zapravo drzao taj propali DPS i ko je tu zapravo tata bio i ko je naredio da te ne stave na listu i uskoro ce te mac
12.08.2020 12:33
tomo
tomo: tomanovic los covijek
12.08.2020 19:09
Dzoni
Dzoni: DRPS SMECE
16.08.2020 02:46
Barani
Barani : Dje nam je sad Bozo crta 😂🤣😂🤣 voce li crte vuce samo nemoj Bozo da nam se overis ...
01.09.2020 00:47
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar