Ћирилица Latinica
04.09.2018.
Politika

Tužilaštvo da reaguje u "slučaju Franović": Uništio sva preduzeća koja je vodio!

Autor: Redakcija 9 Ostavite komentar

Zarija Franović, partijski vojnik DPS-a uništio je svako preduzeće u čijoj upravljačkoj strukturi se našao zahvaljajući bespogovornoj poslušnosti i odanosti stranci, saopštili su iz Opštinskog odbora URA Bar.

Kako su naveli iz ove stranke, nakon svih preduzeća u vlasništvu države u čijim upravljačkim odborima je Franović bio su ostali samo minusi na računu, kao što je slučaj sa Lukom Bar.

Juče je objelodanjeno da su članovi Odbora direktora Luke Bar na sjednici održanoj u petak saopštili su Franoviću da više ne uživa njihovo povjerenje zbog nerealizovanog biznis plana i netačnog polugodišnjeg izvještaja koji će umjesto dobiti od 600.000 evra, imati gubitak u iznosu od oko 50.000 evra.

"Za mandata u ŽICG "učio" je engleski u Londonu na račun tog preduzeća dok je uspio da ofarba nekoliko tunela. Zatim ga je bivši gradonačelnik Bara Žarko Pavićević zaposlio sa njegovim sinom Milošem u Opštini Bar na poziciji ekonomskih savjetnika", navode u barskom pokretu URA.

Ističu da je za Bar tragičan 31. jul 2017.godine kada je Franović imenovan je za izvršnog direktora Luke Bar.

"Od najprofitabilnijeg preduzeća koje ima strateški značaj za Bar i Crnu Goru Franović kao jedan od najistaknutijih kadrova barskog DPS-a uspio je da napravi minus, vjerovatno dijeleći sebi i svojim članovima porodice i partijskim kolegama ogromne bonuse", ističu oni.

Zaključuju da ukoliko ima tužilaštva u zemlji treba da se odmah otvori predmet povodom ovog slučaja ali i svih prethodnih "u kojima je Franović ojadio državu za beslovesne cifre novca".

Komentari
Drndoje
Drndoje: Apsana bre, odma u zatvor, bez odlaganja, i njega i Drecuna....
04.09.2018 10:11
Prsutic
Prsutic: FRanovici su starinom od Prsutica, cuvenog crnogorskog bratstva.
04.09.2018 10:14
Jole
Jole: Zarija je jedna velika splacina! Kao i citava familija lopovska! Cesto zaboravljamo sta su nam stariji govorili a za Franovice su pricali sve najgore! Da takve lopovske bagre nije bilo u Baru! Prsute su bile samo jedna od djelatnosti ove lopovske druzine...
04.09.2018 11:21
Gost
Gost: E crni Jole.On je iz časne kuće a ti si obična balega od čovjeka.Pljujem na tebe smeće i na te starije. Jole.Jovane.ovane..Ti si ništavilo ljudsko.
04.09.2018 21:58
Gost
Gost: Ufati za onu rabotu i Drecuna i Zariju. Ako ti dozvole.. Lajte jajare jer ne znate drugo. Po tome su čuveni Barani.
04.09.2018 22:01
Za gosta
Za gosta: A jesu li tebi dozvolili pa ih ovako branis a odakle si ti bogoti pa si tako vaspitan a barani kazes samo laju kad spomenes barane ubuduce odmah skoci nanoge i ne izigravaj Zarijinog advokata ako dodje stani pani znace on to bolje od tebe da se brani
05.09.2018 11:48
Jole
Jole: Ovo Zaro prsuta ostavlja komentare! Vratitr prsute i ostalo ukradeno,ako ima magacin neki da sve moze da stane...
05.09.2018 12:03
Andrija
Andrija: Ziva istina ovaj nije bio sposoban ni da vodi zeljeznicku stanicu u bar a ne luku! Sramota da su mediokriteti na vaznim funkcijama!
05.09.2018 12:16
covjek
covjek: Kada jednog dana ne bude radio Franovic, hoce li biti covjeka da mu kaze dobar dan? Ljudi moji, ima li iko ista pohvalno reci za tog covjeka, sem par poltrona...
20.09.2018 17:08
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar