Ћирилица Latinica
27.02.2018.
Politika

Viktor Dedaj i Savo Vujošević članovi Predsjedništva Demosa

Autor: Redakcija 5 Ostavite komentar

Barani Viktor Dedaj i Savo Vujošević novi su članovi Predsjedništva DEMOS-a.

Glavni odbor stranke Miodraga Lekića, takođe Baranina, na sjednici održanoj prije dva dana izabrao za članove Predsjedništva izabrao je i Maju Vučelić, Avda Gorčevića, Igora Jovovića i Tinu Raičević.

Kako je saopšteno, DEMOS će nastaviti i pojačati svojhe djelovanje sa jasnim, principijelnim ali i umjerenim stavovima protiveći se svim ekstremizmima u crnogorskom društvu, koje perfidno podstiče vrh vlasti, pod sjenkama organizovanog kriminala i korupcije.

“DEMOS će nastaviti da bude glas razuma u Crnoj Gori, ne podliježući demagogiji i populizmu kao dominantnim strategijama na ovom prostoru, već će ozbiljnim i umjerenim stavovima davati doprinos razvoju naše zemlje.

U tom cilju DEMOS će se, između ostalog, osloboditi svih onih koji svojim neradom i pasivnošću nisu doprinosili partiji, ali i onih koji nisu mogli do kraja da savladajugrađanski, demokratski i kulturni koncept stranke.

DEMOS će, uz otvorenost prema novim članovima, koji prilaze u novom, prilično raščišćenom stanju proaktivno djelovati na bazi emancipastorskih ideja koju su okupile izvorni DEMOS” – navodi se u saopštenju.

"GO je, konstatujući greške u prebrzom konstituisanju stranke, samim tim i otvaranju mogućnosti za ulazak pojedinaca različitih profila i sa različitim motivima, zatražio od Anke Vukićević da vrati mandat DEMOS-u iz više razloga.

U prvom redu zbog činjenice da je Vukićevićeva daleko više dobila od DEMOS-a nego što je doprinijela stranci, ne uspijavajući čak ni da u statusu poslanice formira opštinski odbor u Nikšiću” – stoji u saopštenju.Za v.d. predsjenice Izvršnog odbora, Glavni odbor je izabrao Luciju Đura.

Komentari
Cile
Cile: Dobri ljudi su Savo i Vicko, ali sta Lekic ludi napravi od stranke... Sujetni starac. Umjesto da je bio dovoljno hrabar i mudar da odbrani pobjedu nad Vujanovice, srozao se na nivo statisticke greske u CG.
27.02.2018 10:28
Acko
Acko: Ovo cijelo clanstvo iz Bara stalo na sliku
27.02.2018 10:49
rodžer
rodžer: Čestitke za Sava i Viktora, ali su na ovoj slici prave face ispali Isidor Asović (krajnji desno) i Mišo Vujović (krajnji lijevo) ?? Političke...i svake druge. ???
27.02.2018 13:35
Marina
Marina: Sto nije Caki ubacio i Przicu u Predsjednistvo pa da budu svi clanovi stranke iz Bara u predsjednistvo ???
28.02.2018 13:16
romeo
romeo: ha ha isidor asovic bruka od covjeka uzeo sve sto je mogao iz DPS-a i posao u srbsku stranku lele mu u glavu
06.05.2018 15:42
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar