Ћирилица Latinica
22.05.2018.
Politika

Vuksanović neće da čestita Dan državnosti

Autor: Redakcija 3 Ostavite komentar

Vuksanović je poručila i da SDP ne želi državu iz koje mladi odlaze, već u kojoj mladi ostaju, da grade budućnost za sebe i svoje porodice.

Na završnoj Konvenciji izborne liste "SDP Bar za promjene-dr Draginja Vuksanović" večeras Baru, Draginja Vuksanović čestitala je Dan nezavisnosti građanima, "i onima koji su prije 12 godina zaokružili Da, i onima koji nisu, ali, ovo je i njihova zemlja i oni je vole", dodajući da čestitke ne upućuje onima koji su poharali Bar i državu.

"Ne želim da čestitam Dan nezavisnosti onima koji se lažno kriju iza crnogorske zastave, jer su poharali Bar i Crnu Goru. Mi 27. maja nemamo samo lokalne izbore, to su i izbori za časnu i slobodnu Crnu Goru, za promjene koje su počele od našeg zajedničkog dobrog rezultata na predsjedničkim izborima. Donosimo duh promjena od Bara do sjevera države, u interesu časnih i slobodnih građana, u cilju smjene otuđene elite koja je poharala Bar i Crnu Gor", rekla je Vuksanović.

Ona je istakla da SDP želi Crnu Goru koja se temelji na solidarnosti i pravdi, "jer samo takva može u EU i takvu je želimo od devedesetih godina prošlog vijeka".

Vuksanović je poručila i da SDP ne želi državu iz koje mladi odlaze, već u kojoj mladi ostaju, da grade budućnost za sebe i svoje porodice.

"Na drugoj strani, njihova politika je stepen njihovog vlastoljublja, a njihova gramzivost stepen njihovog stida. Oni su Crnu Goru stavili u svoj džep, a mi ćemo je vratiti građanima. Želimo Bar evropski lučki grad, a ne grad sa švercom cigareta i sa drogom. Želimo Bar sa elitnim turizmom, i obećavamo da ćemo izgraditi takav Bar. U nove pobjede zajedno, za čast i slobodu grada Bara i Crme Gore, pa da nam svaki Dan nezavisnosti bude ljepši i bolji", zaključila je Vuksanović na konvenciji na kojoj su predstavljeni kandidati SDP za odbornike u SO Bar.

Predsjednik SDP Ranko Krivokapić rekao je da je 21. maj dan kad se "mjerimo sa potomcima i klanjamo precima", napominjući da je crnogorska nezavisnost prije jednog milenijuma začeta baš u Baru.

"Ovo nije Crna Gora za koju se Bar borio devedestih. Dobili smo zapadnu dijagnozu da je ovo zarobljena država. Gubili smo državu samo kada su se njeni sinovi okretali protiv nje. Gdje nema slobode ni zakona, nema ni prosperiteta, sad je zaposlenje postalo poniženje, morate izgubiti dostojanstvo da bi dobili posao. Uči se mladost da bude pokorna i salomljena, a ima li takva država budućnost", kazao je Krivokapić.

Izvor:Vijesti

Komentari
Svaka cast
Svaka cast: Sinoc je bilo 250 ljudi i bilo je odlicno. Ocekujem odlican rezultat sdp u baru.
22.05.2018 12:47
Pobro
Pobro: Ne valja vam naslov. Neće da čestita onima koji se krijubiza crnogorske zastave a unistise ovu državu. Svaka čast, Draginja!
23.05.2018 01:49
Лауфер
Лауфер: Особа која живи са човјеком 30 година старијим од ње, само из интереса и због неке политичке каријере, а тај је при том Милов тужилац број један, шта рећи за њу!?
23.05.2018 21:13
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Izdvajamo
03.06.2020.
0
Ubijen Baranin
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar